Pa dobro, prilika da se zaradi malo i olakša bar privremeno,skup život u Beogradu.
Pogotovo populaciji koja nema koncentraciju za osmočasovno radno vreme uz disciplinovan kolegijum uz uljudnu interakciju bez gestikulacija i uličnog slenga tipa "ljubi brat".
Ne mogu ni svi da motaju Glovo/Wolt biciklo jer ni ovi koji imaju snage a nemaju baš mnogo pameti što je većina Beogradjana osetila prilikom prolaska pored žbunja ili uskih strmih ulica.
Kokoške recimo mogu da drže samo Beogradjani sa periferije tako da nije svima isto.
Većina može da drži kuče što je, a složićete se, nedovoljno čak i za porodicu bez dece.
A ima i nas bez kučeta, mačeta, ljubavi, poštovanja, odsečeni od svake kulture...
Svi se vataju samo za kanalizaciju da im problem.
Nekada se kao pazilo na tu kulturu po Beogradu ali ti što su pazili umrli su pre 1991-ve a onda je došla neka druga kultura plus se dodatno izmenila od 2010-te.
Ko ima para taj je u pravu i te logike ako me razumete...
Ni kod doktora ne bi takvi da čekaju, vazda imaju šta da ga pitaju za samo ovo i samo ono ko da smo mi ostali došli po operativni zahvat kod dr.op.praks. a ne po samo ovo ili samo ono.
Kud žuri ovaj svet meni nije jasno?
Nemaju vremena do pet minuta do zatvaranja prodavnice da kupe ceo dan šta im treba a imaju vremena da zavide ovima što zaradjuju privremeno za neke opšte poslove, modernog karaktera...
Budimo ljudi iako smo Srbi reče blagopočivši patrijarh Pavle.
Blago onima koji su umrli na vreme - bar se nisu nervirali.