Tuča u crkvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da vam kupim prsten kad se zenite
kiss3.gif

Mi smo anarhisti... Ne verujemo u brak... Samo u moje robovanje radi razmnozhavanja... :rumenko: :mrgreen:

God-1.jpg

Оригинал поставио master_of_errors
Ovo nije nikakav odgovor: bog nije automat.
Isto tako si mogla reci bog nije lopta.
Ili bog nije dugme.
A sta je Bog?

Овакво ругање и вређање верских осећања могуће је само овде, на овом пдф,
на жутој Крстарици.
Да је такво ругање било у односу на муслимане или римокатолике - већ би се нашли дежурни "чувари ватре" да такво понашање осуде и прогласе га ГОВОРОМ МРЖЊЕ...

Знате шта се догађало на том истом Западу када су неки покушали да се ругају Мухамеду... али добро... од ЖУТЕ КРСТАРИЦЕ човек мора свашта да очекује осим бановања људи који то уопште нису заслужили као што је корисник НЕСКО са Косова и Метохије.

@ goxy

Niste ni svjesni koliko smo ''bliski'' postali

Pravoslavna Crkva ne moze da prizna " jednakost denominacija ".
Oni koji su otpali od Crkve ne mogu ponovo da se ujedine sa njom u onom stanju u kojem se danas nalaze, nego kroz put pokajanja, obracenja i preobrazenja.
Svesni mi ili ne, "bliskost" je moguca samo u prevazilazenju dogmatskih nesuglasica i gore napisanog.

Овакво ругање и вређање верских осећања могуће је само овде, на овом пдф,
на жутој Крстарици.
Да је такво ругање било у односу на муслимане или римокатолике - већ би се нашли дежурни "чувари ватре" да такво понашање осуде и прогласе га ГОВОРОМ МРЖЊЕ...

Знате шта се догађало на том истом Западу када су неки покушали да се ругају Мухамеду... али добро... од ЖУТЕ КРСТАРИЦЕ човек мора свашта да очекује осим бановања људи који то уопште нису заслужили као што је корисник НЕСКО са Косова и Метохије.
Pa vidi ovako ja sam po tom pitanju liberalan i nisam za bilo cije banovanje pa ni tog nesrecnika Neska jer se na pretnje internet junaka i ludaka ne obazirem uopste ali ima ljudi kojima to smeta ili im bas nije prijatno, a doticni je pored sto je pljuvao i vredjao diskutante , stalno upucivao pretnje kako ce ih naci prebiti , ubiti i slicno sto verovatno nije u skladu sa pravilnikom pa nece biti "da uopste nije zasluzno"

Pa vidi ovako ja sam po tom pitanju liberalan i nisam za bilo cije banovanje pa ni tog nesrecnika Neska jer se na pretnje internet junaka i ludaka ne obazirem uopste ali ima ljudi kojima to smeta ili im bas nije prijatno, a doticni je pored sto je pljuvao i vredjao diskutante , stalno upucivao pretnje kako ce ih naci prebiti , ubiti i slicno sto verovatno nije u skladu sa pravilnikom pa nece biti "da uopste nije zasluzno"

Када би Правилник био ПРАВИЛО онда ОК - али за неке који жутима нису по вољи извлачи се Правилник - а за оне који су им ПО ВОЉИ НЕ ВАЖИ ПРАВИЛНИК !!! Заиста нема смисла!

п.с. Ја сам се више пута јавно изјаснио да сам против било каквог бановања учесника........

Koje crno tvoje mesto, kad ti tek nameravash da uzurpirash tron Vaseljene...? :whistling: :mrgreen:

Lepi snovi... :cmok:

ja sam ovde izaslanik punopravne vaseljenske gosporadice margarite a to što je presto trenutno uzurpiran je samo deo dobroosmišljenog plana, naravno neću ovde otkrivati detalje. :cool: :mrgreen:

Mi smo anarhisti... Ne verujemo u brak... Samo u moje robovanje radi razmnozhavanja... :rumenko: :mrgreen:

vidiš kako se lepo razumemo. :P ;)

Da, jadan nesko, pljuvao je i pretio svima odreda.
I onda ti dodješ da ga zaštitiš.
Pravičan i istinoljubiv:mrgreen:

Да сам ја са Косова и Метохије и да читам гомилу антисрпског смећа које је овде добро дошло - исто бих пљувао и претио свима одреда... али ти то не разумеш јер још увек имаш привилегију да останеш да живиш у својој кући и у свом граду, само знај... коло среће се окреће...:evil:

п.с. Још горе ствари је писао онај poweslave или како се већ зове - па су му поруке само избрисане а он НИЈЕ банован. Правда или "правда" ???

Poslednja izmena:
Да сам ја са Косова и Метохије и да читам гомилу антисрпског смећа које је овде добро дошло - исто бих пљувао и претио свима одреда... али ти то не разумеш јер још увек имаш привилегију да останеш да живиш у својој кући и у свом граду, само знај... коло среће се окреће...:evil:

To što je on (i ako je) sa Kosova ne znači ništa.
Ni da je pametniji ni da ima neka veća prava od drugih.
Ali i ti i on imate stav da on mora da bude "zaštićena vrsta" čak i ovde, na forumu.

Molio bih da mi objasniš razliku izmedju:
- antisrpskog smeća
- srpskog smeća

I šta znači to: kolo sreće se okreće?:mrgreen:

Sve što si napisao je ljigavije nego inače što pišeš i nema veze sa realnošću.

Nisam stigao juce da napisem.
Znaci svi ovi sto veruju da je Bog stvorio coveka i sve ostalo, znaci ne veruju u Darvinovu teoriju?
Kao i ljubljena im Ljiljana Colic?

crkva nema ništa protiv darvinove teorije (bar ništa efikasno) ber su meni to neki sveštenici rekli.

katolici su čako objasnili da priča o postanju ne protivreči evojuciji jer je ona samo parabola koja ukazuje na posebno mesto čoveka u svetu i ne postojanje hijerarhije bića. što je meni neprihvatljivo ali to je već stvar verovanja.

Nisam stigao juce da napisem.
Znaci svi ovi sto veruju da je Bog stvorio coveka i sve ostalo, znaci ne veruju u Darvinovu teoriju?
Kao i ljubljena im Ljiljana Colic?

Па нормално! Далеко већи умови ове Планете, већи од свих нас заједно - верују и знају да управо сваки напредак човечанства води директно Створитељу, далеко већи умови од свих нас заједно знају и свесни су да постоји Бог.

Лично немам ништа против неверника - осим када ме масирају својим умоболним дарвинистичким сраћкама.:rtfm:

crkva nema ništa protiv darvinove teorije (bar ništa efikasno) ber su meni to neki sveštenici rekli.

katolici su čako objasnili da priča o postanju ne protivreči evojuciji jer je ona samo parabola koja ukazuje na posebno mesto čoveka u svetu i ne postojanje hijerarhije bića. što je meni neprihvatljivo ali to je već stvar verovanja.

Kako nema nista protiv, kad po Darvinovoj teoriji Bog ne postoji?

To što je on (i ako je) sa Kosova ne znači ništa.
Ni da je pametniji ni da ima neka veća prava od drugih.
Ali i ti i on imate stav da on mora da bude "zaštićena vrsta" čak i ovde, na forumu.
Сигурно да је ЗАШТИЋЕНА ВРСТА - и треба да буде ... јер су у ужасној ситуацији, док се ми овде башкаримо ти људи су у ЛОГОРУ у правом смислу те речи и на такву животну ситуацију уопште не можемо гледати спокојно и незаинтересовано. Уосталом, ако свака шуша у овој земљи има право на ПОЗИТИВНУ ДИСКРИМИНАЦИЈУ - с којим правом из овог правила изостављаш наше КОСМЕТСКЕ МУЧЕНИКЕ ???

Molio bih da mi objasniš razliku izmedju:
- antisrpskog smeća
- srpskog smeća

Разлика се налази у генеалогији, тј. у породичном стаблу, врло једноставно.
I šta znači to: kolo sreće se okreće?:mrgreen:

То значи да је теби и осталим ЗЕС-овцима веома лако да данас будете тако одвратно себични, саможиви и окренути искључиво свом дупету - али већ сутра несрећа може закуцати и на ваша врата, тако да свако ко има 2 грама мозга зна да са великим интересовањем и пажњом мора бринути о сопственим сународницима... уосталом колико знам ваше понашање у овом случају је потпуно незамисливо на том истом Западу коме хрлите.

Sve što si napisao je ljigavije nego inače što pišeš i nema veze sa realnošću.
Хвала на "комплименту" - али ниси морао... и онако знам да ме не подносиш.:cool:

Сигурно да је ЗАШТИЋЕНА ВРСТА - и треба да буде ... јер су у ужасној ситуацији, док се ми овде башкаримо ти људи су у ЛОГОРУ у правом смислу те речи и на такву животну ситуацију уопште не можемо гледати спокојно и незаинтересовано. Уосталом, ако свака шуша у овој земљи има право на ПОЗИТИВНУ ДИСКРИМИНАЦИЈУ - с којим правом из овог правила изостављаш наше КОСМЕТСКЕ МУЧЕНИКЕ ???

Хвала на "комплименту" - али ниси морао... и онако знам да ме не подносиш.:cool:

To što je "odozdo" ne daje mu za pravo da lupeta i da vredja sve one koji ne misle isto kao on. Pri tome je, više puta, falširao informacije. Pismenost neću da spominjem, Pravi Srbin nije u obavezi da zna pravopis.
Ko ti kaže da te ne podnosim taj te slag'o. Redovno umirem od smeha na tvoje ode Voljenom Premijeru:lol:

A gde pise da Bog postoji?
Samim tim sto Darvinova teorija tvrdi da Bog nije stvorio coveka, niti ijedno zivo bice na planeti, pada u vodu teokratska teorija tj. teogonija koja je temelj svake crkve.
Mislim, razmisli malo pre nego sto odgovoris, nemoj da se zaleces.

ti bi stvarno trebalo da razmisliš pre nego što postaviš ovakvo pitanje.

darvinova teorija ne dokazuje kako je počelo stvarnanje jer je sam početak priče, ideja o prasupi itd. . . prilično tanak. danas i fizičari i astronomi pokušavaju da dokažu kako su se uopšte sintetisale prve ribonukleinske kiseline jer je mogućnost da se to desi smešno mala. postoji ideja da je nekakva kometa donela organski materijal, da je radijacija slučajno izazvala hemijske procese . . . u suštini je labavo kao i pitanje prve meterije. i u to moraš verovati ili neverovati kao i u hrišćansko ili bilokoje drugo tumečanje stvanosti.

ako hoćeš da budeš ateista bar budi obrazovan ateista, ovako samo religiozno veruješ u ateizam.

ti bi stvarno trebalo da razmisliš pre nego što postaviš ovakvo pitanje.

darvinova teorija ne dokazuje kako je počelo stvarnanje jer je sam početak priče, ideja o prasupi itd. . . prilično tanak. danas i fizičari i astronomi pokušavaju da dokažu kako su se uopšte sintetisale prve ribonukleinske kiseline jer je mogućnost da se to desi smešno mala. postoji ideja da je nekakva kometa donela organski materijal, da je radijacija slučajno izazvala hemijske procese . . . u suštini je labavo kao i pitanje prve meterije. i u to moraš verovati ili neverovati kao i u hrišćansko ili bilokoje drugo tumečanje stvanosti.

ako hoćeš da budeš ateista bar budi obrazovan ateista, ovako samo religiozno veruješ u ateizam.

"Religiozno verujem u ateizam." Oksimoron.
Ja sam lepo pitao da li vernici veruju u Darvinovu teoriju, a ti kazes da popovi nemaju nista protiv.
Sad kazes da je teorija labava, a poenta teorije je da covek nije nastao od Boga.
Kud ces veceg bogohuljenja po kanonima bilo koje hriscanske crkve?

"Religiozno verujem u ateizam." Oksimoron.
Ja sam lepo pitao da li vernici veruju u Darvinovu teoriju, a ti kazes da popovi nemaju nista protiv.
Sad kazes da je teorija labava, a poenta teorije je da covek nije nastao od Boga.
Kud ces veceg bogohuljenja po kanonima bilo koje hriscanske crkve?

nije oksimoron jer to što sam od tebe do sada čula je prosto potreba da dokažeš svoju veru.

kažem da je naučna teorija labava i ne vidim da će uskoro pitanje nastaka organskih jedinjenja i pitanje rve materije biti rešeno jer je i naučno objašnjenje stvar vere, nisu nađeni jasni dokazi o nastanku privog živote.

vernici mogu da veruju ili ne veruju u evoluciju, to ih ne čini manjim ili većim vernicima.

poenta teorije je da su ljudske fizičke odlike proizvod razvoja, ona ne dokazuje da li je čovek svešću sličniji bogu od ostalih bića ili nije, ja ne verujem da je čovek sličniji nekom fiktivnom bogu nago pas ili trava ali to je moj lični stav, tu neuka ne može ni potvrditi ni opovrgnuti. uostalom mnogi evolucionisti su i sami religiozni hrišćani, recimo moj profesor fizičke antropologije.

ti imaš problem koji imaju mnogi drugi, nisi razdvojio nauku od religije a u zapadnom društvu to su uradili joj bekon i okam. nauka nema pretenziju da dokazuje ili opovrgava verske dogme.

nije oksimoron jer to što sam od tebe do sada čula je prosto potreba da dokažeš svoju veru.

kažem da je naučna teorija labava i ne vidim da će uskoro pitanje nastaka organskih jedinjenja i pitanje rve materije biti rešeno jer je i naučno objašnjenje stvar vere, nisu nađeni jasni dokazi o nastanku privog živote.

vernici mogu da veruju ili ne veruju u evoluciju, to ih ne čini manjim ili većim vernicima.

poenta teorije je da su ljudske fizičke odlike proizvod razvoja, ona ne dokazuje da li je čovek svešću sličniji bogu od ostalih bića ili nije, ja ne verujem da je čovek sličniji nekom fiktivnom bogu nago pas ili trava ali to je moj lični stav, tu neuka ne može ni potvrditi ni opovrgnuti. uostalom mnogi evolucionisti su i sami religiozni hrišćani, recimo moj profesor fizičke antropologije.

ti imaš problem koji imaju mnogi drugi, nisi razdvojio nauku od religije a u zapadnom društvu to su uradili joj bekon i okam. nauka nema pretenziju da dokazuje ili opovrgava verske dogme.

Evo da ti nacrtam kao detetu.
Darvin: Covek je nastao od majmuna.
Crkva: Bog je stvorio coveka.

Ateizam nije vera, nego bas suprotno.
Mislim, ako sad ne ukapiras, sve dalje je izlisno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back