Tražim devojku

Nema to veze sa kvalitetom, vec je odnos mnogo prirodniji i lepsi kada zena muskaeca zavede i to ne znaci da ovaj treba da glumi koku prisli, vec upravo taj beg od mreze mentaliteta koja zena stekne od sve te paznje jer dustvo nm je takvo. Biznis diktira da muskarac startuje i zavodi i bla bla a zena je statua.
Izgubi nit, otupi i zakopa to u sebi i postane mehanicka. Ne ume da se vrati sebi. A da bi to uradila mora da pozeli toliko da uzme to.
Žena će da zavodi muškarca koji joj se svidi. Ako je muškarac. Neće da zavodi nekog tutlavca i ona to dobro oseća svojom ženskom intuicijom. Ali muškarac prvo pokazuje svoju mušku energiju, da bi žena bila takva.

Bas iz te price nastaje rangiranje i kontrola kvaliteta sa sve tim terminima. Kvalitetna zena, kvalitetan muskarac. Poput mesare. A svi jedu isto.
Meni ne treba kvalitetna zena. Meni treba za mene zena koju zelim i koja je sposovna da izadje iz narcis moda i to takodje vidi. To je kvalitetna zena.
Pa verovatno je to kvalitetna žena za sve. Ona koja može da te oseti i vidi. I koja je tvoja. A te manipulacije sa 5 u fijoci i pri tome misliti da si kvalitetan, šta reći? Provaliće te druže, dokle misliš da možeš da žongliraš?

Žena će da zavodi muškarca koji joj se svidi. Ako je muškarac. Neće da zavodi nekog tutlavca i ona to dobro oseća svojom ženskom intuicijom. Ali muškarac prvo pokazuje svoju mušku energiju, da bi žena bila takva.
Upravo si rekla sama pa si smutila i dodala to s muskom energijom. Da, treba da joj se dopadne. Ne bi niko nikoga zavodio da mu se ne dopada.

Pa verovatno je to kvalitetna žena za sve. Ona koja može da te oseti i vidi. I koja je tvoja. A te manipulacije sa 5 u fijoci i pri tome misliti da si kvalitetan, šta reći? Provaliće te druže, dokle misliš da možeš da žongliraš?
Nije. Jer sto postaje kvalitetnija jednom coveku to znaci da su sve intimniji i prihvataju sebe ubsirem kontekstu. A to znaci i mane i vrline i one su cak povrsnost. Vise to kako vibriraju zajedno. A to takmicenje ko je kvalitetniji? to prepustam srednjoskolcima.

Šta smutila. Ma toliko priče oko jednostavnih stvari. Za zrele ljude. Ali vidim da ovde ima dosta likova u infant modu.
Ne volim ti ja to. Drugaciji sam. Stvar je do i senzibikiteta. Neke zene vole da su oborene s nogu od a do s, poput punog pansiona. Ona je tu turista:moze ne moze i to je ta energija.
Kod mene to ne ide. Zavedem, oborim s nogu ali posle ne dobijem od nje sta sam hteo.

Ne volim ti ja to. Drugaciji sam. Stvar je do i senzibikiteta. Neke zene vole da su oborene s nogu od a do s, poput punog pansiona. Ona je tu turista:moze ne moze i to je ta energija.
Kod mene to ne ide. Zavedem, oborim s nogu ali posle ne dobijem od nje sta sam hteo.
Meni je muka od zavođenja, iskreno. Lepo je sve to, ali lažno. Dok provališ šta je iza...Ustvari me u suštini smaraju ove teme. Fore iz koje bombonjerice si ispala, povrać i sl...Ne znam ni što počeh o ovome, ali hajde

Meni je muka od zavođenja, iskreno. Lepo je sve to, ali lažno. Dok provališ šta je iza...Ustvari me u suštini smaraju ove teme. Fore iz koje bombonjerice si ispala, povrać i sl...Ne znam ni što počeh o ovome, ali hajde
To nije zavodjenje, to je prosipanje fora. Zavodjenje je ples u komunikaciji. Drigaciji vid komunikacije nego kao sto bi s drugaricama. Esencija spajanja dve coveka na seksualnom nivou. Flert plus.

To nije zavodjenje, to je prosipanje fora. Zavodjenje je ples u komunikaciji. Drigaciji vid komunikacije nego kao sto bi s drugaricama. Esencija spajanja dve coveka na seksualnom nivou. Flert plus.
Ma prosipanje fora, da. I to je flert, naučenih fora. Eto i ti zavedeš, oboriš s nogu. Gde je tu ples, esencija spajanja? To je obostrano. Lepo je čuti ovo što si napisao, čak i videti kod drugih tu magiju, ali retko sine danas.

Xaxaxa pa nisi ni probo od cega odustajes
Нема где нисам пробао, цео живот трпим осуде што тражим девојку јер се такви осуђују и вређају, као да сам у неком најгорем браку, а овамо живим у тоталној изолацији, у лошем браку бих бар имао нешто. Шта сам добио тиме, ништа.. Људи који су у везама не морају да трпе изложеност понижавајућем љубавном тржишту. Још испада као да ништа нисам урадио, зашто сада не убирем плодове свог труда и трпљења?

Kako si probao jesi prisao skoro nekoj
Па нисам пришао али годинама на фејсбуку и сајтовима за упознавање тражим девојку и трпим увреде. И од тога немам ништа. Још се пинекад јавим некој девојци која ме игнорише, пар година се надам да ће бити нечега с њом. Не могу ја да гањам непознате девојке. Што мени оне не прилазе, ионако на све стране показујем да сам за то да ми се приђе и да сам заинтересован. Буквално излудех, немам шта више, све то радим за џабе... Прође лето још мало 😭😭

Back