Tražim devojku

S druge strane gledam ima ovaj dzordan piterson koji mi je bio zanimljiv u pocetku dok nije poceo da prica o patnji, be a man i sl zapadnjacki bullshido kroz koji ocajnicki pokusava da opravda prljavi kapitalizam. I cim mu se spoji zica u glavi on krene da pljuje po marksu i koristi reci: maaan maaan. ahaha
Želiš da pričamo o Džordanu?
O Džordanu Pitersenu?
O prljavimkapitalitmu na temi na kojoj se traži devojka?
Misliš da će to upaliti? :D

Vidis Corvuse to je upravo sto i Bezimeni pokusava da kaze. Ta slika nekog muskarca, drveta, koji kada ona kme kme, on se digne iz fotelje i promumla hladno i stameno: https://voca.ro/169QA9fVaujY
a njoj pikana odmah krene da strcka. fnjk fnjk fnjk.

Svet je danas dosta sofisticiraniji. To su metode vaspitanja old school dad, koji misli da je ona majka keva svetica domacica samo nekad cesto zvoca, cija je top fantazija klark gejbl zagrljaj na vetru pod zvezdama.
A istina je :

Neka se jave zainteresovane, 20-40, bez dece, koje žele brak i decu.

Мислим да ми треба њима да се јавимо, а затим да их убедимо да смо баш онај прави за њу.

Свака од њих има бар 5 удварача. Зато немају потребе прве да се јављају рандом ликовима са Крсте.

Мислим да ми треба њима да се јавимо, а затим да их убедимо да смо баш онај прави за њу.

Свака од њих има бар 5 удварача. Зато немају потребе прве да се јављају рандом ликовима са Крсте.

Та петорица су очајници који се удварају свакој без икаквих својих критеријума.

Са друге стране, квалитетан мушкарац увек има неколико жена у фиоци које се саме јављају.

I ja mislim da muškarac treba da se bori za ženu.

Uh, baš ste mudri. Ni manje ni više nego 5. Pa da si kvalitetan opredelio bi se za jednu, a ne čekao da ti uskoče u mrežu.

Protumači mi šta si napisao, očigledno ne kapiram?
Nema to veze sa kvalitetom, vec je odnos mnogo prirodniji i lepsi kada zena muskaeca zavede i to ne znaci da ovaj treba da glumi koku prisli, vec upravo taj beg od mreze mentaliteta koja zena stekne od sve te paznje jer dustvo nm je takvo. Biznis diktira da muskarac startuje i zavodi i bla bla a zena je statua.
Izgubi nit, otupi i zakopa to u sebi i postane mehanicka. Ne ume da se vrati sebi. A da bi to uradila mora da pozeli toliko da uzme to.

Bas iz te price nastaje rangiranje i kontrola kvaliteta sa sve tim terminima. Kvalitetna zena, kvalitetan muskarac. Poput mesare. A svi jedu isto.
Meni ne treba kvalitetna zena. Meni treba za mene zena koju zelim i koja je sposovna da izadje iz narcis moda i to takodje vidi. To je kvalitetna zena.

Back