Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.145
One bi nas trebale ganjati, ne mi njih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One bi nas trebale ganjati, ne mi njih![]()
pričaj mi malo o svojim mislimaјер бих се многима допао да ме познају или да знају какве су ми мисли
Није то лако тако с ногуpričaj mi malo o svojim mislima
pa ti sedi ako će ti biti lakšeЈа сам сада написао онако, сигуран да неће бити ничега.
Није то лако тако с ногу![]()
Не знам тако добро да причам о себи али обожавам да одговарам на питања.pa ti sedi ako će ti biti lakše
Па нису заинтересоване. Како ја да се упознам тако с ногу, ништа о њима не знам и оне ништа о мени не знају, морамо да пишемо мало да бисмо се упознали.Idi na ulicu danas ima riba pun akvarijum
Ја уопште не знам да се упознајем уживо, морам негде онлајн а чак ни тако не знам добро да комуницирам ни да себе добро представим када се с неким дописујем један на један, мора неко да ме прихвати и да ми поставља питања да би ме упознао.Postojalo je upoznavanje i uzivo nekad
За мене је то тако. Ја имам социјалну фобију и ми изгледа не заслужујемо никакву љубав, прихваћеност, охрабрење, а често још више заслужујемо осуде и неразумевање.Uzivo upoznavanje je za neke kao odlazak zubaru da ti vadi umnjak na zivo.![]()
Aj ne jedi više govna smatraš..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
Izadji u grad pet puta i napij se da vidis kako prodje fobijaЗа мене је то тако. Ја имам социјалну фобију и ми изгледа не заслужујемо никакву љубав, прихваћеност, охрабрење, а често још више заслужујемо осуде и неразумевање.
Био сам много пута јако пијан и никад ми није пало на памет да узнемиравам непознате људе, ако сам будала будала сам самом себи а не да будем будала која узнемирава девојке.Izadji u grad pet puta i napij se da vidis kako prodje fobija
Pa vole one da ih malo uznemiravaš startuješ gledaš u granicama normaleБио сам много пута јако пијан и никад ми није пало на памет да узнемиравам непознате људе, ако сам будала будала сам самом себи а не да будем будала која узнемирава девојке.
А где је граница нормале? Ја не волим никог да узнемиравам, како онда да нађем девојку?Pa vole one da ih malo uznemiravaš startuješ gledaš u granicama normale
А где је граница нормале? Ја не волим никог да узнемиравам, како онда да нађем девојку?
30+Koliko imas godina
Ako si toliko pitom onda je nikad neces ni naci. Cekaj da ona tebe nadje.А где је граница нормале? Ја не волим никог да узнемиравам, како онда да нађем девојку?