Tražim devojku

Немам где ни да се упознајем са девојкама, овде не знам никог, на фејсбуку исто тако нема где да се упознаје. У реалу тек нема нигде јер да у реалу могу не бих ни био на интернету. Нема нигде никаквог места за тако нешто.

Postojalo je upoznavanje i uzivo nekad
Ја уопште не знам да се упознајем уживо, морам негде онлајн а чак ни тако не знам добро да комуницирам ни да себе добро представим када се с неким дописујем један на један, мора неко да ме прихвати и да ми поставља питања да би ме упознао.

Uzivo upoznavanje je za neke kao odlazak zubaru da ti vadi umnjak na zivo.😔
За мене је то тако. Ја имам социјалну фобију и ми изгледа не заслужујемо никакву љубав, прихваћеност, охрабрење, а често још више заслужујемо осуде и неразумевање.

Kad pronadjes srodnu dušu.

1000015339.jpg

За мене је то тако. Ја имам социјалну фобију и ми изгледа не заслужујемо никакву љубав, прихваћеност, охрабрење, а често још више заслужујемо осуде и неразумевање.
Izadji u grad pet puta i napij se da vidis kako prodje fobija

Izadji u grad pet puta i napij se da vidis kako prodje fobija
Био сам много пута јако пијан и никад ми није пало на памет да узнемиравам непознате људе, ако сам будала будала сам самом себи а не да будем будала која узнемирава девојке.

Био сам много пута јако пијан и никад ми није пало на памет да узнемиравам непознате људе, ако сам будала будала сам самом себи а не да будем будала која узнемирава девојке.
Pa vole one da ih malo uznemiravaš startuješ gledaš u granicama normale

Back