Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.924
Xaxaxa pa i nece nikom dati one su plen pa nauci da lovis
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја кад бих сад пришао неком она би ме сматрала смарачем или манијаком, зар не? Што бих прилазио некој ако јој се то не свиђа? Ја бих пуно волео да нека мени приђе и нема ништа од тога. Што је све тако наопако.Xaxaxa pa i nece nikom dati one su plen pa nauci da lovis
То зависи од ње да ли је расположена, ја ту не могу ништа.Nijednoj se ne svidja pogresan pristup pa ga promeni
Па није баш свеједно Гледам да је и мени привлачна.Znaci da ti je svejedno koja je kako izgleda samo da da signal i da hoce
..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
ToSto se ne upoznas s postavljacem teme
Au propala siДа, ево ме одмарам пар година хаха
Неке жене кажу да мушкарац без порока није мушко.
Pa bez poroka ti je jedan Mirko Filipovic Cro Cop
Један у милијарду.
Ја нисам фолирант и манипулатор као већина људи, зато ми и не иде. Сви ви се представљате у најлепшем светлу, у преводу то значи да лажете друге о себи.Pristup ti je 0/10
Како лажем себе?Većina laže druge, ti lažeš sebe.
Па ја стварно нисам таленат за манипулације а и оно мало што имам желим да уклоним код себе. Али сам раскринкавач туђих манипулација. Свет би био прелепо место без тога.Pročitaj svoju prvu rečenicu u prethodnom upisu. Pre bih poverovao u Deda Mraza nego u to.
ja jedino od pobrojanog divan..... sve ostalo smuti pa prospiDivan dečko. Zaposlen, samostalan. Ne pije, ne puši, ne kocka se.
Slobodno mu se javite.