Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

Hvala na struji tata, evo idem odmah da se samokaznim, ne znam kako sam sebi dozvolio da se suprotstavim Nikoli Tesli lično.
Bolje ćuti Čedni Čade i radi nešto. Ne moraš biti Nikola Tesla da bi radio na proizvodnji struje ajde ne blamiraj se. Ne znam šta si hteo na celom ovom postu da kažeš pametno, pošto samo čitam neko kme, kme, kme jadan ovaj, jadan ja, život nije lak i ostalo kukumavčenje .... Ne znam kojom filozofijom se služite kad vam je normalno da se živi od tatine penzije.

Bolje ćuti Čedni Čade i radi nešto. Ne moraš biti Nikola Tesla da bi radio na proizvodnji struje ajde ne blamiraj se. Ne znam šta si hteo na celom ovom postu da kažeš pametno, pošto samo čitam neko kme, kme, kme jadan ovaj, jadan ja, život nije lak i ostalo kukumavčenje .... Ne znam kojom filozofijom se služite kad vam je normalno da se živi od tatine penzije.
Sine učlanjen si pre 7 meseci i nakrcao si 2000 poruka, dovoljno govori o tvom zauzetom životu. Tražiš ovde afirmaciju od nepoznatih ljudi za svoje “uspehe” i konstantno pokušavaš da spuštaš druge, zašto jednostavno ne uživaš u svom prelepom životu? Sportski pozdrav

Što se vi brinete šta će biti sa mnom, ako baš zagusti odosmo ja i drug za Nemačku. I on se nalazi u sličnoj situaciji kao i ja, nema stalan posao živi sa starim ocem.
Što bi morale davati, tamo možeš da imaš dobar posao i mnogo veće plate nego ovde.
Evo Nemci jedva čekaju da vas dvojica stignete tamo pa da odahnu

Sine učlanjen si pre 7 meseci i nakrcao si 2000 poruka, dovoljno govori o tvom zauzetom životu. Tražiš ovde afirmaciju od nepoznatih ljudi za svoje “uspehe” i konstantno pokušavaš da spuštaš druge, zašto jednostavno ne uživaš u svom prelepom životu? Sportski pozdrav
Druže kukaš na žene na svakom postu. Sin ne mogu da ti budem jer takvi kao ti nisu sposobni za razmnožavanje a verujem i da nemaš sa kim da se razmnožavaš jer kukaš na žene u svakoj poruci ovde. Svakog incela na forumu podržavaš i pravdaš kao da su normalni. Nisu druže normalni i ne mogu biti. Mogu da kucam poruke koliko želim jer i pored posla imam vremena da prosvetlim "pametne" koji nemaju dan radnog staža i misle da je to normalno. Barem ne koristim forum kao vi patetični momci da kukam na sve živo. Koliko imaš veze sa životom i realnim svetom govori dovoljno tvoje pravdanje da osoba od 37 godina živi od tatine penzije i kuka kako nema za njega devojke..🤣🤣🤣🤣 Patetičan si. A tek taj nick Čedni Čad odiše istom onom patetikom kao i tvoje poruke ovde.🤣🤣🤣 Afirmaciju ne tražim ja nego ti ovim tvojim glupim ku*čenjem od komentara. Nisi impresionirao nikoga.

Druže kukaš na žene na svakom postu. Sin ne mogu da ti budem jer takvi kao ti nisu sposobni za razmnožavanje a verujem i da nemaš sa kim da se razmnožavaš jer kukaš na žene u svakoj poruci ovde. Svakog incela na forumu podržavaš i pravdaš kao da su normalni. Nisu druže normalni i ne mogu biti. Mogu da kucam poruke koliko želim jer i pored posla imam vremena da prosvetlim "pametne" koji nemaju dan radnog staža i misle da je to normalno. Barem ne koristim forum kao vi patetični momci da kukam na sve živo. Koliko imaš veze sa životom i realnim svetom govori dovoljno tvoje pravdanje da osoba od 37 godina živi od tatine penzije i kuka kako nema za njega devojke..🤣🤣🤣🤣 Patetičan si. A tek taj nick Čedni Čad odiše istom onom patetikom kao i tvoje poruke ovde.🤣🤣🤣 Afirmaciju ne tražim ja nego ti ovim tvojim glupim ku*čenjem od komentara. Nisi impresionirao nikoga.
I to što kažeš, moram postati obzirniji prema vama matorcima ovde, mnogo si se iznervirao, treba da odapneš pa ja da budem kriv. Stvarno treba ovu omladinu dovesti u red, neka vojska ili tako nešto, kao što su nas učili pametni, rad oslobađa.

I to što kažeš, moram postati obzirniji prema vama matorcima ovde, mnogo si se iznervirao, treba da odapneš pa ja da budem kriv. Stvarno treba ovu omladinu dovesti u red, neka vojska ili tako nešto, kao što su nas učili pametni, rad oslobađa.
Nisam nervozan nego volim pišem na duže i tako bolje da dočaram usporenima i ometenima. 😁Nego trebao bi da budeš malo manji incel ovde na forumu i da prekineš sa kuknjavom kako nema žena za neradnike od skoro 40 godina. Inače vidi se da ni vosjku niste služili čim ste kukavci. I do natpisa na logorima si stigao u svojoj filozofiji samo da opravdaš nerad i parazite koje žive od tudje penzije.🤣🤣🤣🤣

Nisam nervozan nego volim pišem na duže i tako bolje da dočaram usporenima i ometenima. 😁Nego trebao bi da budeš malo manji incel ovde na forumu i da prekineš sa kuknjavom kako nema žena za neradnike od skoro 40 godina. Inače vidi se da ni vosjku niste služili čim ste kukavci. I do natpisa na logorima si stigao u svojoj filozofiji samo da opravdaš nerad i parazite koje žive od tudje penzije.🤣🤣🤣🤣
Ja uopšte ne kukam na žene niti u jednom mom postu toga nema, a meni bi odgovarala i neka kres šema za početak i tu uopšte nije ni važno da li živim od tatine penzije ili ne. Već za nešto ozbiljnije bi to nekoj bilo važno.

Bravo, na pravom si putu da shvatiš ironiju

Joooj izvini Tesla nismo te prepoznali, iskreno ja mislim da nije tebe da ne bi ni pisali na ovom forumu, nit bi imali uopšte internet nego bi svi sedeli sad u mraku pod svećom i čitali neke srednjovekovne spise ispisane na nekakvim pergamentima. :d
Da nije ovakvih kao ja koji pune budzet ne bi imali od kojih penzija da se grebete. Paraziti. I ti si neki parazit na tatinoj penziji pa si se ovako iznervirao? Ili je babina penzija možda izvor tvojih prihoda. 😁😁😁Da je danas srednji vek takvi kao ti i tvoj drugar ne bi preživeli do puberteta tako svileni, ne zanosi se. 🤣🤣🤣

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Ako si torbao onda si mnogo jak lik. Nemati nikad devojku a ni ne biti nevin. Maksimalan batica.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim jesam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?

E da za početak isto mani se traženja saveta po internetu, jer kao što je poznato na internetu su svi ober jebači, frajeri, srećni, uspešni, puni para i ostvareni u svakom smislu i svima su životi onakvi kako se samo poželeti može.

Inače za početak napravi profil na nekoj dejting aplikaciji ili sajtu jer makar da pošalješ poruku nekoj te ništa ne košta i ne zahteva ne znam kakvu žrtvu, pa kontaktiraj njih 10,20 ili koliko god treba pa valjda ćeš sa nekom uspeti da usposvatiš neku komunikaciju i makar ono uspeti da izađeš na kafu ako ništa drugo.

Nego baš sam se setio jednog lika koga znam, on lik ima već onako 46,47 godina, onako je malo dežmekast, isto ima dugu kosu i u nekom je blago rokerskom fazonu i isto ne radi nigde (dal možda prodaje nešto preko kupujemprodajem) i tako je slobodan umetnik i baš ono skroz opušten lik i ovako je simpatičan lik i gotivac i eto pre možda par godina našao je neku (mislim otprilike njegovo godište) i uzeli su se nakon nekog vremena , a inače ona je magistar filologije (ne mogu sad da se setim kog tačno jezika) i isto tako simpatična i skromna cura koja ga je prihvatila takvog kakav jeste i sad njih dvoje žive u jednom stančiću koji su kao uredili kako se njima sviđa, ono nemaju nešto mnogo nit iko od njih ima neke velike prohteve ali ono fino se slažu, srećnu su i ono kad god ih sretnem uvek su onako fino raspoloženi, ljubazni, smireni, opušteni i baš jedni od retkih ljudi koje mi je uvek drago da sretnem jer uvek zrače tom nekom blagom naravi, vedrinom i pozitivnom energijom (što u današnje vreme baš jako retko viđam).

Tako da eto nije nužno imati dobar posao, biti uspešan,materijalno situiran ili biti građen ko Apolon da bi našao neku koja ti odgovara i kojoj bi ti odgovarao takav kakav si (pa čak i neku koja je možda u nekom smislu i liga i rang iznad tebe) i da bi prosto bio srećan, već jednostavno treba malo umeti, treba biti pozitivan (jer od tih što kukaju svi beže), treba imati malo duha i vere u sebe, malo šmeka, šarma i prosto istaći neke svoje kvalitete koje imaš bilo da su oni ljudski, intelektualni, fizički, neka harizma, smisao za humor, nebitno, znači ako imaš jabuke iznećeš na tezgu jabuke i ponudićeš jabuke a ne breskve koje nemaš i gledaćeš da ih što bolje ispromovišeš i da deluju što lepše pa valjda će pre ili kasnije pojaviti neka koja želi baš jabuke ili koju ćeš na jedan fin i šarmantan način da baš tog dana kupi od tebe te jabuke, jer prosto neki zakon verovatnoće i velikih brojeva ide u prilog tome, samo treba biti uporan i strpljiv.
Mislim e moj ti ko sve nema devojku ili ženu danas i kakvi sve grozni likovi, bezveznjakovići, paćenici, ne znam alkoholičari, narkomani, nasilnici, likovi upitnog mentalnog funkcionisanja i likovi ispod svakog mogućeg kriterijuma (što verovatno usput vidiš i sam) i ono zapitaj se malo, kao šta jel samo ja kao moram da budem sav po PES-u i baš Mr. Savršeni da bi uopšte neka bilo koja mogla ili htela da bude samnom, ma nije valjda............ono drugim rečima iskuliraj i prestani da idealizuješ žene i veze.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Prijatelju
1.Nadji posao , tata ti je penzioner, sta ces kada jednog dana njega ne bude bilo. Idi na internet i nadji neki posao u tvom mestu. Tamo ces upoznati nove ljude, socijalni kontakt, bilo kakav legalan posao kreni.
2. Posto si metalac ili roker imas mesta gde se okupljaju pripadnici takvih sub-kultura, moze ih naci preko neto.

Prvo posao, upoznas devojku, a ona ti kaze reci mi nesto o sebi, a ti ima 37.g nezaposlen i tata me izdrzava...ne obecava puno

Ucaorio si se, moras izadji iz tog sivila, znaci prbo posao !!!

Good Luck

E smejaćete se vi da rockyboy postane ober bačje (biće a koga će to rockyboy danas da kara....) pa kad ove zagorele milfare sa foruma budu krenule da se otimaju za njega a kad on bude krenuo samo da ih kara i baca na gomilu (i to sve odjednom), ima ono da ih samo premeće i baca iz jedne poze u drugu i da ih slaže ko palačinke, znači kad krene (i to bez kurtona) da im vadi bris iz grla i da im izbija tarzančiće iz dupeta (i to baš onima što ga ovde najviše kritikuju) i kad im bude isisavao tečnost iz kičmene moždine, ostavljao ih bez dotoka kiseonika i kad im usled zapomaganja i mlataranja nogama unaokolo bude onaj "parmezan" sa tabana i peta leteo unaokolo kao sneg ono baš će im biti bitno i baš se setiti da ga pitaju jel ima radnu knjižicu, na koliko je razgovora za posao išao ili da li se od ćaleta grebe ze lovu, ono kad budu podvriskivale, ostajale bez dotoka kiseonika i telesnih tečnosti i kad im parmezan sa tabana i peta bude leteo okolo usled mlataranja nogama verovatno će se setiti i da ga pitaju i u koju je školu išao, kakav je đak bio i koji mu je bio prosek na kraju godine i da li je možda išao i na dramsku sekciju, folklor ili neke druge vannastavne aktivnosti. :)

Poslednja izmena:
E smejaćete se vi da rockyboy postane ober bačje (biće a koga će to rockyboy danas da kara....) pa kad ove zagorele milfare sa foruma budu krenule da se otimaju za njega a kad on bude krenuo samo da ih kara i baca na gomilu (i to sve odjednom), ima ono da ih samo premeće i baca iz jedne poze u drugu i da ih slaže ko palačinke, znači kad krene (i to bez kurtona) da im vadi bris iz grla i da im izbija tarzančiće iz dupeta (i to baš onima što ga ovde najviše kritikuju) i kad im bude isisavao tečnost iz kičmene moždine, ostavljao ih bez dotoka kiseonika i kad im usled zapomaganja i mlataranja nogama unaokolo bude onaj "parmezan" sa tabana i peta leteo unaokolo kao sneg ono baš će im biti bitno i baš se setiti da ga pitaju jel ima radnu knjižicu, na koliko je razgovora za posao išao ili da li se od ćaleta grebe ze lovu, ono kad budu podvriskivale, ostajale bez dotoka kiseonika i telesnih tečnosti i kad im parmezan sa tabana i peta bude leteo okolo usled mlataranja nogama verovatno će se setiti i da ga pitaju i u koju je školu išao, kakav je đak bio i koji mu je bio prosek na kraju godine i da li je možda išao i na dramsku sekciju, folklor ili neke druge vannastavne aktivnosti. :)
Baš tako brate i kao da si pogodio da milfare jesu moja ciljna grupa, i ovaj drugi deo baš će ih mnogo boleti čka pi da li sam završio fakultet ili me još izdržava tata.

Back