Tražim devojku

Ja mislim da je taj mgtow kolektivni poslednji izdah teranja muskarca u nekakvu suludu principijalnost i tako ga i definisati. Kao odok- otisao sam- i tmurno okrene ledja nadajuci se da ce druga strana da kaze: p ta je bubo moja mawa..
Jedinu vrednost koju moze da ima je otvoreno deljenje iskustva sa zenama. Principijalnost? trrrrt. Radi sta je za tebe dobra stvar. Hoces da yebanje bez obaveza - sasvim legitimno.
Па треба бар мало принципијалности. MGTOW је рационалан покрет који те учи да због доње главе не упадаш у проблеме, и учи те да више користиш горњу главу. И много је лепо имати истомишљенике који су рационални, и осећати подршку од њих. Зависи на ком смо нивоу MGTOW идеологије, али многи од нас смо отворени и даље за нешто са женама, али не по цену губљења нашег достојанства, научили смо да можемо сами и да се не клањамо, али хемија и емоције са неким не морају да буду сувишни.

Preuzima, jer je muškarac?. U igri uloga mu je dodeljeno baš to - da bude jači, a ne nežniji pol?
Није му то додељено јер ниједном мушкарцу не може у овом друштву да буде већина ствари како он хоће. Ако нешто преузме он је крив и други га нападају, притом тај мушкарац не мора да буде слаб, може да има изнатпросечан IQ, може да уради 75 склекова у серији (да буде и паметан и јак), па да и даље нема успеха ни у чему, само зато што није манипулатор, преварант, шарлатан, и јер не трпи туђе манипулације, такви су данас "слаби" иако су паметни и физички јаки.

Нике му то додељено јер ниједном мушкарцу не може у овом друштву да буде већина ствари како он хоће. Ако нешто преузме он је крив и други га нападају, притом тај мушкарац не мора да буде слаб, може да има изнатпросечан IQ, може да уради 75 склекова у серији (да буде и паметан и јак), па да и даље нема успеха ни у чему, само зато што није манипулатор, преварант, шарлатан, и јер не трпи туђе манипулације, такви су данас "слаби" иако су паметни и физички јаки.
Kako znaš?
Ti si većina?
Ili govoriš u ime većine, iako samo projektuje da je tako?

Kako znaš?
Ti si većina?
Ili govoriš u ime većine, iako samo projektuje da je tako?
Знам на личном примеру. А и на примерима других. Паметнији сам и јачи од просека, али немам успеха јер нисам лицемерни шарлатан јер је заправо то снага за успех у данашњем свету.

Jel si naso curu?
Не, и тешко да ће бити..

Знам на личном примеру. А и на примерима других. Паметнији сам и јачи од просека, али немам успеха јер нисам лицемерни шарлатан јер је заправо то снага за успех у данашњем свету.

Не, и тешко да ће бити..
E jbg sad. Leto je. Kad ćeš? Zimi kad su uvijene?

Не, и тешко да ће бити..
Pa dobro, iako nisi:
Priznaje da nemaš snagu za uspeh na drugi način?

S druge strane gledam ima ovaj dzordan piterson koji mi je bio zanimljiv u pocetku dok nije poceo da prica o patnji, be a man i sl zapadnjacki bullshido kroz koji ocajnicki pokusava da opravda prljavi kapitalizam. I cim mu se spoji zica u glavi on krene da pljuje po marksu i koristi reci: maaan maaan. ahaha

Back