Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.678
Preuzima, jer je muškarac?. U igri uloga mu je dodeljeno baš to - da bude jači, a ne nežniji pol?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej, bebo:Reci joj da ćeš joj sutra reći nešto pompezno?
(to je i meni sada palo na pamet)
((dans baš I nisam nešto raspoložen da se upinjem))
Па треба бар мало принципијалности. MGTOW је рационалан покрет који те учи да због доње главе не упадаш у проблеме, и учи те да више користиш горњу главу. И много је лепо имати истомишљенике који су рационални, и осећати подршку од њих. Зависи на ком смо нивоу MGTOW идеологије, али многи од нас смо отворени и даље за нешто са женама, али не по цену губљења нашег достојанства, научили смо да можемо сами и да се не клањамо, али хемија и емоције са неким не морају да буду сувишни.Ja mislim da je taj mgtow kolektivni poslednji izdah teranja muskarca u nekakvu suludu principijalnost i tako ga i definisati. Kao odok- otisao sam- i tmurno okrene ledja nadajuci se da ce druga strana da kaze: p ta je bubo moja mawa..
Jedinu vrednost koju moze da ima je otvoreno deljenje iskustva sa zenama. Principijalnost? trrrrt. Radi sta je za tebe dobra stvar. Hoces da yebanje bez obaveza - sasvim legitimno.
Није му то додељено јер ниједном мушкарцу не може у овом друштву да буде већина ствари како он хоће. Ако нешто преузме он је крив и други га нападају, притом тај мушкарац не мора да буде слаб, може да има изнатпросечан IQ, може да уради 75 склекова у серији (да буде и паметан и јак), па да и даље нема успеха ни у чему, само зато што није манипулатор, преварант, шарлатан, и јер не трпи туђе манипулације, такви су данас "слаби" иако су паметни и физички јаки.Preuzima, jer je muškarac?. U igri uloga mu je dodeljeno baš to - da bude jači, a ne nežniji pol?
Kako znaš?Нике му то додељено јер ниједном мушкарцу не може у овом друштву да буде већина ствари како он хоће. Ако нешто преузме он је крив и други га нападају, притом тај мушкарац не мора да буде слаб, може да има изнатпросечан IQ, може да уради 75 склекова у серији (да буде и паметан и јак), па да и даље нема успеха ни у чему, само зато што није манипулатор, преварант, шарлатан, и јер не трпи туђе манипулације, такви су данас "слаби" иако су паметни и физички јаки.
Lakše je, ako se ogradiš?Kako znaš?
Ti si većina?
Ili govoriš u ime većine, iako samo projektuje da je tako?
Jel si naso curu?..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен
Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
Ogradiš i grupišeš, u isto vreme...Kako znaš?
Ti si većina?
Знам на личном примеру. А и на примерима других. Паметнији сам и јачи од просека, али немам успеха јер нисам лицемерни шарлатан јер је заправо то снага за успех у данашњем свету.Kako znaš?
Ti si većina?
Не, и тешко да ће бити..Jel si naso curu?
E jbg sad. Leto je. Kad ćeš? Zimi kad su uvijene?Знам на личном примеру. А и на примерима других. Паметнији сам и јачи од просека, али немам успеха јер нисам лицемерни шарлатан јер је заправо то снага за успех у данашњем свету.
Не, и тешко да ће бити..
Pa dobro, iako nisi:Знам на личном примеру. А и на примерима других. Паметнији сам и јачи од просека, али немам успеха јер нисам лицемерни шарлатан јер је заправо то снага за успех у данашњем свету.
Не, и тешко да ће бити..
Što znači da si kukavica i slabić, koji ne ume da se bori?Pa dobro, iako nisi:
Priznaje da nemaš snagu za uspeh na drugi način?