TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidish shta je sve moglo da se desi samo zato shto nisi postovao normalnu sliku na krsti. Zamisli da sa startovala onog dechka juche na stanici i odushevljeno rekla "Frozen pa to si ti" :shock:
Stavljao sam ja sliku..samo shto je malo njih tada bilo na netu da vide.:mrgreen:
A iskustvo ne samo moje nego i tudje uchi da stavljati prepoznatljive slike uopshte nije pametno na duge staze shto se 4uma tiche.:?

Sad slusham neshto shto si mi slala..pre neki dan sam nakon mnogo vremena otvorio folder sa svm tvojim stvarima....i sad mi se bash dopala ova...
Koji ti je bre qurac?:?
Shta sam ti ja loshe uradio?
Takao glupo,tracenje,yebote...nikad nisi bila takva...ne razumem shta ti je?:?

ne, kazem mom muzu u ostavci, koji se pod dejstvom razno-raznih stvari ponasa neadekvatno, a posle nece da snosi posledice svojih postupaka, vec podmece druge ljude da mu pomazu u njegovim malim, prljavim igricama.....i projektuje svoje ruzne postupke i prevrtljiv karakter na mene...ovo vise uopste nije zezanje...ni u promilu....:(

Dovoljno su mi boje izmesane...bas mi je nedostajala crna tempera...lud si!
Energetski vampiri sklanjajte mi se sa puta, jer od mnostva boja nece se videti motiv dela...cemu potpis kad slika nema smisla...gde postoji usiljenost prestaje umetnost...
Znam sta mi je ciniti...mozda i veceras, ali necu se igrati vise, obecavam...

Kazhe tata vecheras :Jaooo,kako je lep buket! Jbt... ladno ga 10 meseci uopshte nije video... josh pita od koga je...
Jedina ebena stvar koju nisam sklonila.... :(

Kada cesh bre vishe prestati da bolish!?! KADA????

ja nisam smela reci da ga volim kada me je pitao
pa ga je to izzgleda uplasilo
,,pa je izgovorio
izmedju nas nista nije ozbiljno jel tako? sve je ovo sala i komedija,,glupo mi je da ti kazem ali tako je
onda ....sam ja tri dana plakala i plakala..i jbg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back