TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovo je nasha super-duper moderna laboratorija na faxu...i bash joj je ovdi i mesto , jerbo ju je zabranjeno slikati...top sekret :P
http://img163.imagevenue.com/img.php?image=22413_ModernaLab_122_1167lo.jpg
Kolega ovo sto ovdi vidite vam je vodeno kupatilo namenjeno za destilacije osetljivih organskih lakoisparljivih supstanci......

Dakle da im kazem , da im ebbbbb....mmmm
...i za onih 600kinti plus preplacena svaka razbijena stvar...

Zbog cega kocis razvoj nase veze? Pocelo je naglo i sasvim u tvojoj reziji, nastavak je bio moj i sve je pocelo da lici na fatalnu vezu, a onda si shavtio da ti se to ne isplati. Ne isplati se ni meni ali ako spadnemo na banalne veze, to ne vodi nikuda, to se sve brzo zaboravi. Ja zelim da bude fatalno, nezaboravno, zelim da te vidim na kolenima, bez samokontole. Zelim da te upoznam do kraja, bolje nego sto sam sebe poznajes, i zelim puno toga da ti dam. Zelim da ne osecam prazan prostor oko sebe kada smo zajedno. Zasto namecec granice sebi, a time i meni? Zelim da mi pomognes da shvatim sta zelim...

JelaZrela:
Zbog cega kocis razvoj nase veze? Pocelo je naglo i sasvim u tvojoj reziji, nastavak je bio moj i sve je pocelo da lici na fatalnu vezu, a onda si shavtio da ti se to ne isplati. Ne isplati se ni meni ali ako spadnemo na banalne veze, to ne vodi nikuda, to se sve brzo zaboravi. Ja zelim da bude fatalno, nezaboravno, zelim da te vidim na kolenima, bez samokontole. Zelim da te upoznam do kraja, bolje nego sto sam sebe poznajes, i zelim puno toga da ti dam. Zelim da ne osecam prazan prostor oko sebe kada smo zajedno. Zasto namecec granice sebi, a time i meni? Zelim da mi pomognes da shvatim sta zelim...
Jelo reci zasto si tako razocarana ko te povredio tako jako da i ja osjetim

JelaZrela:
...to to to je ta ljubav fatalna.... :lol: :lol:

М. јел си ти мало премотала филм и сетила се шта си ми рекла у недељу? Чекај мало, напушиш ме онако пред 3 најбоља ортака и упоредиш са неким ликом од којег се свима преврнуо желудац и очекујеш да ћу сад да дођем драге воље кад ме позовеш ... и још је тамо она накурчена Ј. коју не могу да смислим ... мисим има добре сисе ал јој џабе кад јој је дупе ко четнички казан и кад је накурчени женски кретен ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back