TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj nemoguci neki... shta mu je? Ipak mislim da je u glavi vakuum.....

Sebi: Glupacho! Shta si radila vishe od dva meseca?! Nishta nisi uchila, 22 pitanja od 72 se ne rachunaju u uchenje.... I josh nisi znala da ima 72, nego si mislila da ima 78.... I za par dana imash ispit, a blage veze nemash sa bilo chime! Zashto mi to radish?! :(
A obecala si mu da ces zbog njega uchiti, kako bi shto pre zavrshila fax i otishla da zivish sa njim tamo.... Idiote! Debilu! Moronko! Idi i zakolji se, obesi se, shta god vec.... nishta bolje i ne znash!

Glupacho! Shta si radila vishe od dva meseca?! Nishta nisi uchila, 22 pitanja od 72 se ne rachunaju u uchenje.... I josh nisi znala da ima 72, nego si mislila da ima 78.... I za par dana imash ispit, a blage veze nemash sa bilo chime! Zashto mi to radish?!
A obecala si mu da ces zbog njega uchiti, kako bi shto pre zavrshila fax i otishla da zivish sa njim tamo.... Idiote! Debilu! Moronko! Idi i zakolji se, obesi se, shta god vec.... nishta bolje i ne znash!
нинџо, немој тако :( па ко ће да ме води на сладолед онда ???? шта је ту страшно окинути један испит, ево види како ја ни један до сад нисам дао и шта ми фали ?

Warden_Assasin:
Ovaj nemoguci neki... shta mu je? Ipak mislim da je u glavi vakuum.....

Sebi: Glupacho! Shta si radila vishe od dva meseca?! Nishta nisi uchila, 22 pitanja od 72 se ne rachunaju u uchenje.... I josh nisi znala da ima 72, nego si mislila da ima 78.... I za par dana imash ispit, a blage veze nemash sa bilo chime! Zashto mi to radish?! :(

Ja sam imala takvih situacija kad mi je mama govorila " Samanta ni za **** nisi" :lol: :lol:

neko ce jednog dana da bude u goroj situaciji odove i doce na ovaj forum ali......................nistaa......................................prazno///..............................................svi se boje...........................................kukavice........................................i stvaralac teme je kukavica............................................................................................ali do vidjenja.

W.A.S.P.:
нинџо, немој тако :( па ко ће да ме води на сладолед онда ???? шта је ту страшно окинути један испит, ево види како ја ни један до сад нисам дао и шта ми фали ?

Vodice te slatka plavokosa metalchica.... :wink:
Al' cu i ja da te s' vremena na vreme ukradem, pa te vodim na josh veci sladoled... hehe... :)

Tema: GOTOVO JE!!! Definitivno!!!! KRAJ!!!
***** TI ZENUUUUUUUU KOJA TI CITA PORUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
A OVA JE BILA VEZANA ZA POSAO!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEDERCINO NISTA NEMAM OD TEBE!! NISTA!!!
GOTOVO JE!!!
Ne moras vise ni da pricas samnom....boli me K za sve i za tebe,..nista mi lepo nije od tebe doslo!!!
Mucim se tu ko kreten, nije mi ni do cega, ti si mi zavrteo mozak ***** ti sve na svetu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back