BG...MB
Početnik
- Poruka
- 41
skipan:Ima li koga da razgovaramo o lepim trenutcima i necemu pozitivnom u ljubavi i seksu. Necemo vajda izbegavati ovu temu zbog klinaca koji se mesaju.Ignorisimo indijance
Ja sam još tu i kad se vidimo na Jahorini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skipan:Ima li koga da razgovaramo o lepim trenutcima i necemu pozitivnom u ljubavi i seksu. Necemo vajda izbegavati ovu temu zbog klinaca koji se mesaju.Ignorisimo indijance
BG...MB:Pa npr da mi pokloniš jedne skije i da ne tražiš od mene ništa za uzvrat![]()
A odakle je ta djevojke što si je upoznao na Jahorini? Možda je znam...
skipan:Ako skijas poklanjam ti. Za skije netrazim nista iako su skupe,ali sam siguran da bi mi sama nesto dala posle kratkog vremena. Ne mislim na sex,jer bih te odbijo,morao bih jer vidim da si mlada i cini mi se da bi se zapalila. Ja kad osvojim okrenem se i ostavim. Zato tebe necu osvajati.
Ona je iz nekog mesta Bujiste ili tako nesto???
skipan:Dosta je dobro izgledala,i tebe zamisljam kroz nju. Dok te ne vidim...

BG...MB:Skijam i to bas dobro, mozda bi ti i dala nesto... Nisam bas tako mlada, ali nemoj da budes tako samouvjeren...Kad bi mene osvojio ne bi mogao tako lako otici... Ne znam za to mjesto.
BG...MB:najbolje bi bilo da ti poaljem sliku da me ne zamisljas... a i ti meni isto![]()
skipan:Moras mi kratko reci kako se salje slika? Mislis na mail?
skipan:Moras mi kratko reci kako se salje slika? Mislis na mail?
skipan:Mesto je blizu nekog velikog trznog cuntr.... Ma nebitno,ne secam se imena.
Pa ti si mojih godina 100 posto. Ako si avanturista,napravicu ti dogadjaj da ga pamtis,i kad god se setis da se usne nasmese. Ponavljam nisam od onih "svih istih"
BG...MB:Imam 25 god, a veliki sam avanturista...
chika_doktor:iskusno, iskusno...
skipan:Ja imam 28,mada mi je to nebitno. Posalji mi tu sliku,pa ja tebi pa...
Mada mi nisi hrabra kao sto se prestavljas. A?
skipan:Iskusni,kako da smanjim neku slicicu da je smestim ispod imena?

oskipan:Ili ipak jesi.
Nemoj da se izletis za ime. Dok ne dodjem necu da znam.
E da ako prekines...
sutra na ovom forumu tacno u10o
chika_doktor:ima odma da navatash kakvog skrdelja![]()