TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E morala sam negde ovo da stavim, pa izabrah ovu temu... :)

Žena peče jaja za doručak svome mužu. Odjednom njen muž uleti u kuhinju:
• Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! Pečeš ih previše istovremeno. PREVIŠE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba još ulja. Joj! GDE ćemo naći JOŠ ULJA? ZALEPIĆE se! Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slušaš dok kuvaš! Nikad! Okreni ih! Požuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš, uvek zaboraviš da ih posoliš. Posoli. POSOLI! POSOLI!
Žena ga zaprepašćeno pogleda:
• Šta je bre sa tobom? Misliš da ne znam da ispečem par jaja?
Muž mirno odgovori:
• Ne, samo sam hteo da ti pokažem kako je meni dok vozim.

hocu da izbrisem receno....hocu da vratim staro...
bila sam zadovoljna tim sto sam imala....jeste me sve to mucilo,i trazila sam resenje...trazila sam tvoju pomoc da nam bude bolje,zanimljivije..
a ti si sve pogresno shvatio....nisam bila zavisna od tebe,ali ti si mi uvek bio tu u trenucima moje dosade da mi brze prodje dan...
jedna poruka je nizala druge,i to mi je u isto vreme prijalo i mucilo me..
htela sam nesto vise,nesto konkretnije...bolje prijateljstvo,jer nisam mogla da ti dozvolim da me ponovo osvojis...time bih samo pregazila preko svojih stavova...
a ti si sve pogresno razumeo,i ja sam te pustila da verujes....smucilo mi se da objasnjavam tvrdoglavoj glavi....
i jedna moja gruba rec je resila sve...
sad bi svaki kontakt sa tobom znacio moj pad,rusenje sopstvenog ponosa...
izgubili smo i to malo sto smo imali,a ja znam da nisam kriva...samo sam zelela da nam bude bolje...ti nikad neces shvatiti

zasto toliko mrzim
hocu li ikad naci odgovor
zasto se moje dobro uvijek iskoristi
zasto mi oni zagorcavaju zivot
hiljadu pitanja
tako bi im rado pljunula istinu u lice.........
tako radooooooo
kad ce mrznja prestati.........

Tanananana... prava sam kukavica. Kad god me pozoves da se vidimo, ja sam stalno zauzeta, i to je stvarno tako, uvek sam u nekom programu, nikada te nisam slagala. Deo mene je uvek bio zadovoljan sto me zoves, a ja ne mogu, ...jer sam kukavica. Toliko mi se svidjas, da se bojim da se vidim sa tobom da ne bih rekla ili uradila nesto pogresno (posto UVEK nesto zabrljam). Ha, al sta cu sada kad si me saterao u cosak? Vec u ponedeljak si me rezervisao za subotu.... Sad ja necui ni spavati ni jesti, vec sam u panici sta da obucem, jer ZNAM DA TI JE RODJENDAN, .....verovatno ces pozvati sve svoje bivse, sadasnje i buduce lepotice, ...bojim se da se suocim sa njima, ...hmm ...ja ti bese nisam bas 100% potvrdila sa sam slobodna u subotu, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back