TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman, zasto mi kukas za tog Cholu? *ebo te Zdravko! Nisi isla, pa sta?! Ne daju mi se pare na nesto sto ne slusam, a necu ni slusati. Ja nisam otisla ni na Queens Of The Stone Age, a ni na Ritam Nereda, jer ti(moja draga drugarice, a draga si mi i dalje)ne zelis da se kupas u Skinhead znoju, pa ne kuknjam celi dan:"Joj, nikad necu prezaliti sto nisam isla na koncert, trebala sam da idem!..." Grrrrrr! A teze mi je mnooooooooogo vise nego tebi, veruj mi!

ma nosite se svi u qurac....pazi sto cu da ti se sazalim...par dana kazes?!Ma kako da ne,nosi se i ti i tvojih par dana tamo gde sunce ne sija...imam ja pametnija posla nego da cekam...jos mislis da si bitan,hahahahaha ne zasmejavaj me :D...bitan si mi koliko i kamenje pored puta!Daj molim te ne zavaravaj samog sebe,ti mi sad dodjes samo kao razonoda,to bi bio jedini razlog mog povratka tebi...i dalje ti ne verujem,znam da nesto krijes....
ma koga bre ti zavaravas,idi pa pokusaj nekoj drugoj da srusis svet...moj i dalje stoji ne salomiv...neka ti neka druga glumi Atlantidu,pa nek tone zbog tebe...ja imam pametnija posla...ja ne gradim kule od peska...sa tobom nisam ni mislila ista da gradim...nista sto bi me podsecalo na tebe....
nemas ti to u sebi...sve sto je potrebno...

E, bolje nemoj vise da se trudis MOLIM TE !!!! Pa ti cak i u najboljoj nameri sve upropastis! Ajde nemoj vise da mi pomazes jer i to na kraju bude mucno. Nemoj nista da mi nudis, kad ne umes to da pruzis, nemoj da mi saljes poljupce, bolje pisi spomenar ako si vec u tom tripu, nemoj da se vise zalis na mene jer nisi ni ti bez putera na glavi,...zivi brate mili svoj ufuranii zivot daleko od mene i nemoj mi se vise motati oko nogu, saplices me i smetas.

princeza_paulina:
E, bolje nemoj vise da se trudis MOLIM TE !!!! Pa ti cak i u najboljoj nameri sve upropastis! Ajde nemoj vise da mi pomazes jer i to na kraju bude mucno. Nemoj nista da mi nudis, kad ne umes to da pruzis, nemoj da mi saljes poljupce, bolje pisi spomenar ako si vec u tom tripu, nemoj da se vise zalis na mene jer nisi ni ti bez putera na glavi,...zivi brate mili svoj ufuranii zivot daleko od mene i nemoj mi se vise motati oko nogu, saplices me i smetas.

Bravo Paulina, svi smo uz tebe...

Volite li bajke?
..e pa evo jedne...
..nekada davno davno , mozda i ne tako davno...
...ziveo je jedan lepi , glupi i samozivi decko...a kao i svaki narcis bio je pun sebe...
...jednom on stade na poljanche...i stade da viche Bogu ''Boze , daj mi ogledalo da mogu da gledam svoju lepotu i pamet na svakom koraku...'' I Bog mu uslishi zahtev. Podari mu devojku , lepu ali umesto ociju , imala je ogledala...
...i tako njihova veza poche...on se divio samom sebi u njenim ocima , a ona je skakala na svaki njegov mig...
...medjutim kako je vreme prolazilo , on je bivao sve nezadovoljniji i nezadovoljniji...jer su se u njenim ocima , ciju pravu boju on nikad nije uspeo da vidi , sve vishe pojavljivali oblaci tuge i razocarenja , koji su mu zaklanjali njegov umisljeni svetli lik...

...jednom ce se oblaci razmaci , on ce videti jedan sasvim drugi lik,i pobesnece...i razbice ogledala......

...kad se to desi , devojka sa ocima ogledala bi trebalo da bude srecna , jer ce dobiti sansu da neki drugi decko , zaista sagleda dubine njenih ociju , iza ogledala....;)

Startovala si ti mene,smarala me celo vece,trazila si mi pare za taxi,ti si meni ponudila svoj broj i na kraju si mi dala POGRESAN...Pa ko je tu lud???Ja znam da sam Ja budala,ali ko je LUD???Joj zivote!!!Muskarci su za vas ........!Zapitajte se samo pre vaseg kukanja koliko ste puta VI,svesno ili ne,ispale Kucke!!!Bez uvrede!!!!!!!!!!!!!! :confused:

E znas sta Drgao mi je da si me video u "krem" drustvu jer si mislio da je to mesto samo za tebe!!!
Pichko jedna odvratna i sta me gledas kretenu da vidis da li cu ti se javiti ili ne...Pa naravno da cu se javiti ja nisam ***** kao ti, mene polozaj ne menja kao tebe, meni ne diktirjau sa kim cu da se ***** i sa kim cu da se druzim kao tebi!!!
Marsh kretenu!! MRZIM TE!!!

zgodan&nezgodan:
Startovala si ti mene,smarala me celo vece,trazila si mi pare za taxi,ti si meni ponudila svoj broj i na kraju si mi dala POGRESAN...Pa ko je tu lud???Ja znam da sam Ja budala,ali ko je LUD???Joj zivote!!!Muskarci su za vas ........!Zapitajte se samo pre vaseg kukanja koliko ste puta VI,svesno ili ne,ispale Kucke!!!Bez uvrede!!!!!!!!!!!!!! :confused:

auuu tebra... da znas da jesu! takve... trebas to naci i zapucati :lol:
p.s. da, ja sam zensko, ali...

@tema - hmm... pa nemam nista da kazem :lol:

Samantha Jouns:
E znas sta Drgao mi je da si me video u "krem" drustvu jer si mislio da je to mesto samo za tebe!!!
Pichko jedna odvratna i sta me gledas kretenu da vidis da li cu ti se javiti ili ne...Pa naravno da cu se javiti ja nisam ***** kao ti, mene polozaj ne menja kao tebe, meni ne diktirjau sa kim cu da se ***** i sa kim cu da se druzim kao tebi!!!
Marsh kretenu!! MRZIM TE!!!

Da tebe pita Rasta, kakvi su dusho ovo kompleksi u pitanju?

sta bih ja volela kazes?!
eee lepi,mnogo je toga sto bih ja volela....volela bih da mogu da se uhvatim za prvu osobu na koju naletim u gradu,da se okruzim guzvom i kriknem tako jako...jer mislim da bi samo tako mogla da pokazem zaista ljudima kako se ja osecam...
...volela bih da sam otisla taj dan kod tebe u stan,jer krivo mi je sto nisam otkrila da li bi zaista odrzao obecanje....
...volela bih da ti vise nikada ne dam sansu za povratak...jer kao sto ti kazes kad ti dodje iz d... u glavu,shvatices...
jer na kraju krajeva i sam si rekao "sta meni ovo treba,vodu pijem vino prolivam..."

Slackerbitch

It echoes in my brain
i didn't mean it
pulses through my vein
i didn't mean it
i'm the one to blame
i didn't mean it
did too much cocaine
i didn't mean it
slackerbitch, fag hag whore
looks real cute, her lips are sore
slackerbitch, fag hag whore