TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osecam kako mirisem na nevolju,na seksualni izazov, kako me to pali i kako sam svesna da to pali i tebe! Sreca da nemam mozak male moralistkinje koja sve sto zeli jeste da se uda! Ja samo zelim da budem voljena, da me drzis u svome narucju, da te izludjujem svojim skupljenim kolenima i zelim da znas da te nikada necu voleti kao nekada!

...i koliko vremena zajedno parovi treba da provode zajedno? zar je toliko strashno shto zzelim da odem do svoje porodice, da odem do svoje sestre i drugarice, da se vidim sa drugarima... ne mogu ochekivati da idesh sa mnom uvek i jasno mi je da ti je to ponekad mrsko, ali zashto je onda toliko strashno da ja odem sama? moja porodica je moj oslonac... i ja sam njima. nedostajem im. nema me dugo vec. to ne znachi da mi ti nisi na prvom mestu. to shto si na nekom "trecem ili chetvrtom mestu u mom rasporedu" ne znachi da mi nisi prioritet, vec da su oni stalno na tom yebenom drugom mestu i da moram jednom, nekad i njih da namirim. zato shto se srde i ljute... a ja to ne zzelim... i eto.
...i na kraju....
...kako neko mozze toliko da se voli kao ja i ti, a da se toliko ne razumemo. nije kao da se pretrgnemo od razgovora, ali svaku moju recnicu ti chujesh potpuno drugachije, tako da ona nema smisao onog shto sam rekla... i ne kazzem da nije i obrnuto... kako mozzemo toliko da se slushamo, mi se slushamo, oh, da... ali se nishta ne chujemo. ne dopire. i eto.

Kako da ti kazem da tvoj bljak muz nije takav, nego da si ti luda preko svake granice - to ti i deca misle, samo sto si ti toliko egocentricna da mislis da smo svi nekakvi, a ono je samo u tebi problem.

Sto sam ja naleteo i sto sam suvise fin da te otkacim efektno - ybga - zato me i smaras... Moracu da promenim broj mob-a...

seko,stvarno vise ne mogu da slusam o tvojim problemima sa muzom i svekrvom imam i ja svoj zivot!
Saki moja najbolja drugarice,moj najbolji drug a tvoj decko ti ispira mozak svojim zivotnim definicijama,stvarno mi ide na zivce te vasa veza...mislim da si prava glupaca kad to trpis!
rado bih pristala da se vidim sa tobom u tvom stanu,ali plasi me pomisa sa kim si se sve je*bo,ipak sve te bolescine...raspasce ti se...
ljubavi moja zar stvarno mislis da cu se spustiti dole ako mi tako ne kontrolisano guras glavu dole?ja sam mislila da si malo civilizovaniji od toga,lepo me zamoli pa te mozda tada i ne odbijem...seljacino!

Lepo od tebe shto si podelio sa mnom da imash novu devojku. Zelim ti da te izyebe onako dobro u mozak, kako ja nikad nisam znala za sve ove godine. Licemerno ***** od coveka!
Prichash mi o nekoj ljubavi...a ne shvatash da svakom novom reci pljujesh po ljubavi. Ne volim te , ne volish me. Dovidjenja moj stari decko...Zamenljiv si...
I nemoj da si pomislio da me nazovesh, posle ovoga. Od danas pa na dalje sam za tebe zauzeta...u svakom smislu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back