Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
nostalgija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jeli jel si ti nekad razmisljala da radis kao vodoinstalater?guitarrr_babe:Cjale, kapiram da ce da me zvekne infarkt kao tebe, i da ce da mi se sje8u sinusi, da ce pluca da mi odu u tri lepe, ali NEMA SANSE da prestanem da pusim! Prestani da me smaras.
Izvini ako ću biti grub ali za tvoje dobro ovo je PATETIČNOLusy Lusy:Kada ces se vec jednom vratiti,ima li smisla da te ovoliko cekam...nisam ja tako strpljiva i jaka kao sto mislis...i ne ne poznajem te tako dobro kao sto ti kazes,jer i kako bi kada mi nista ne pricas.Zasto sve mora da bude tajno,poludecu jer te vise uopste ne kapiram...raskinula bih sa tobom,ali kako cu kada sam se zakacila za tebe...imas li ti decko osecanja,i sta me briga kakvi su tvoji planovi za buducnost kad u toj prici nema mene.I samo da znas da se svaki dan molim da ti se ne ostvare ciljevi kako bi onda ostao samnom...nista mi nije vise opusteno kao tebi...ne mogu vise da podnesem tvoj uspeh...mozda kada bih mogla da ti kazem u oci da te volim,ali ne mogu...sta ako me iskuliras...molim te reci ti prvi!
Hvala,ali mislim da sa vec pukla...samo ja to jako dobro podnosim...rand el tor:Izvini ako ću biti grub ali za tvoje dobro ovo je PATETIČNOStvarno moraš nešto povodom toga uraditi inače ćeš pući. Ovo je dobronameran savet for free
Pozz
Veruj mi to niko dobro ne podnosi samo možeš da se pretvaraš. Što pre to rešiš to je bolje po tebe. A patetika nikad nije dobrodošlaLusy Lusy:Hvala,ali mislim da sa vec pukla...samo ja to jako dobro podnosim...A i u zadnje vreme patetika mi je jaca strana...
![]()
Butterflies And Hurricane:...hahaha...bad bad wolf...![]()
Bad_Wolf:Jednom cu na Kalishu, uz shah da ti razjasnim - sada nije trenutak... :-D
Bad_Wolf:@B&H - dogovorili smo se... Y8ga - moj zivot je pun zamrsenih odnosa, skrivenih kamera i navale gluposti u zena...(zarad mira u kucama - mora da se saceka vremenska distanca...)
Yebiga,sta da se radi...videcemo jos sta ce biti...a dotle imam ovaj divni Topic gde mogu da se istresem...rand el tor:Veruj mi to niko dobro ne podnosi samo možeš da se pretvaraš. Što pre to rešiš to je bolje po tebe. A patetika nikad nije dobrodošlaAlways look on the bright side of life :-D
Dečko te očigledno ne zaslužuje. Pozz