TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teme koje su otvorene sa par minuta razlike. Jedna "glupa", i jedna "pametna"... :shock:

Dragi jebachi i jebachice - broj postova :80
broj pregleda :588

Sujeta - broj postova :40
broj pregleda :313

Sto si upasala te pantalone u cizme?
Pa sta ako se nosi? Moras li bas svaki trend da ispratis?
Prosle godine boje,a sad ovo... Ti kreatori i stilisti su
ionako ped*ri. Ove godine su se verovatno setili kako
im se k'o klincima di*ao na junake iz Fordovih filmova pa
evociraju uspomene na srecno detinjstvo.
Osim toga, zena u koju sam se zaljubio imala je svoj stil
i nije bila pomodarka. Sta joj se desilo?
I sta ce ti ovaj debeli? Onaj prethodni je bar bio visi
od tebe i nos mu je bio normalan. Ovaj bi nabio kompleks
i Depardieu-u i to u ulozi Sirana.
Uopste mi nije jasno kako ih nalazis takve kad
mozes da imas koga hoces.
Znam,znam, izgled nije bitan... Nemoj mi samo reci da
je ozbiljan i da ti uliva sigurnost.
Naravno da je tako kad je dovoljno star da mu skolske
drugarice imaju sinove u juniorskim ekipama.
Samo jos nesto, drugi put ne moras toliko da se trudis da vas ugledam.
Znam cim pogled postane nemiran da ce se uskoro zaustaviti na onome
od cega ne mogu da ga odvojim. Izdajnik je i dalje na tvojoj strani
pa ne moras da brines.

hm...ajmo ispali narode
uništio si mi godinu života, ti i ta tvoj j... ponos i egoizam a nisi ni nešto naručito pametan al zato imaš oči majko mila, a tek pločice, ali zato nos...pravi orlovski-rodio i ti seb tako nosato! i sad posle godinu dana nemaš ništa pametno o meni reči nego me samo tračaš, dodaješ, lažeš, umišljaš da te još uvjek volim...pa dobro i da te volim to je moja stvar al da ti to samo još jedanput pokažem-pa radije crknem, a htjela sam i decu da ti rodim i otišla bih sa tobom u j... bosnu pa makar ne završila fakultetet, ma kakav fakultet ni srednju školu i tamo bih sa tobom krumpir okupavala! a ti ne...de de..idi u crkvi i pomoli se Bogu, da završiš bar srednju školu i da ti Bog da zdravlja pa nek ti ona slovenka rodi sina i daj mu ime milenko i ostani u ****....novom mjestu i posječuj ludu sestru u ludnici i moli se Bogu barem 3 puta na dan jer inače nisi pravi srbin, a nisi ni tako dobar i pošten čovjek za kakvog se imaš i za kakvog se hvališ, i neka mi Bog DUŠU OPROSTI jesi bio idiot do mene al opet bih ti dala sve...pa šta i ja sam za hladnom maskom samo žena koja uzdiše za tobom

Da li me mrzis? Nemoj. Ljudi se menjaju, osecanja blede, a moja su izbledela davno. Mozda sam zla, ali znaj da si mi drag, a i dogovorili smo se, ako jedno od nas dvoje prestane voleti ono drugo, raskidamo. Ja sam to uradila. Volim te, ali kao druga, mozda cak kao i brata, ali ne vise kao decka :( Oprosti mi i razumi.
Desice ti se ovo mnogo puta jos, nemoj se vise tako vezivati ni za jednu devojku, bices opet povredjen... I nemoj da govoris drugima one stvari koje sam mrzela, jer ni jedna nece dugo ostati sa tobom zbog toga. Bebice moja, oprosti mi. :cry:

ovo nije za topic za kukavice al nema veze:
Da li si mislila da ces me napraviti ljubimornim vatajuci se sa svojim novim deckom meni pred nosom - mislila si sto jes jes a to sto je meni kita deblja nego njegova ruka to nista :D smesna si i izgledas nedoyebano i vidim da ti je njesra s njim hahahhaha a ne mogu da zaboravim tvoj izraz lica kad ti je M. rekao da smo usli za dz i kad je dosao ostali deo ekipe koji si toiliko volela a niko nije hteo ni da te pogleda :P pukla si :lol: valda si zato onako zdimila :lol:

Nije moralo tako da bude.. Mogao si samo da kazes i sve bi se sredilo.Ma, nasli bi neko resenje!A, sada i dalje teras neki inat iako stradaju nevini, ni ja ni ti,.Nije to uredu! Stvarno nije, nismo bitni mi, ni ti, ni ja. Aaaaaa, kako sam bila glupa!Kako lako zaboravljam i oprastam!!!! Volela bih da mogu.....Tesko je, tako je tesko, a, ti ,ti ,ti nemas ni obraza, casti, postenja ili cega vec!!!

e ovako:majmune jedan olovni tek kad te iskoriste i ostave sve znaces cjeniti ono sto si imao.ALI NARAVNO TI SVE SHVATAS NA TEZI NACI.KONJU KONJASTI.TEK KAD SHVATIS DA PARE IKNJIGE NECES PONJETI U GROB-tek tad ce ti stati knedla u grlu.majmune zuti.
PS.JADNO LAZES,VRLO VRLO JADNO.

TI MENE PITAS DA LI MI NEDOSTAJES?!!!!Naravno da mi nedostajes bedni klavijaturisto sa svojim lokalnim fazonima i psihijatrima i socijalnim anksioznostima i "menjam se iz korena" i nove uske farmerice i Ana Bekuta sto izgleda ko ranjeni kojot i rapsodija u plavom i sav taj jazz i mesto sa najvise suncanih dana u godini i nas mali stan i karlos kastaneda i ogromni ***** koji bljuje spermu i danguba i tranvaj i susenje kose i sto za stoni tenis kao sto za rucavanje i deca na igralistu i joint marke trava i vooodo popay i svitanja kraj telefona i apsolutni nedostatak patetike i SVE! I NIKADA TI NECU OPROSTITI sto si mene prefinjenu intelektualku sofisticiranih ukusa i pogleda zamenio kafanskom pevaljkom i od dizajnera postao BEDNI KLAVIJATURISTA a i ja sam bedna sto patim za tobom koji si BEDAN ali to bar nikada neces saznati...i ne nemam decka! Ali ti to nikada neces saznati...

Cao genije moj... Puno mi nedostajes, posebno nasa dopisivanja i veciti razgovori... filozofiranje o svemu.. tvoje oci... tvoje usne... tvoj zagrljaj i tvoje ruke!!! Kao sto vidis, NE, NISAM prestala da te volim.... I JEEEDVA CEKAM DA TE VIDIM, iako svima pricam kako cu da ti se svetim, oboje znamo da necu! OBOJE ZNAMO STA CE SE DESITI KAD SE VIDIMO!!! I znaces kad budem dosla....

Izvini na svim grubim recima i na svemu... cao.

Drage dame i ostale.
Svaka cast na izjavama. Mislim da su bas lepe.

Moje misljenje (a prvenstveno se odnosi na mene), ljubavi ne prolaze. Koga volis, volis, i tako ce ostati do zadnjeg casa. Mozda bude zamenjen/a prinudno ili izborom, privremeno ili za stalno ali nikada zaboravljen-a.
Jedna danasnja pamet. Srce je dovoljno veliko za mnoge da stanu, ali u zivotu ima mesta samo za jednu.

Ajd' uzdravlje...

Boze daj mu pameti da me shvati!Kako si i mogao da se tako postavis prema meni?Sve sto sam htela da ti kazem u tom trenutku je da mi je mnogo stalo do tebe i da te volim i da bi mi jako prijalo da mi bilo kojom lepom recju to uzvratis.Zaista mi nije jasno cemu taj prezrivi pogled i ljutit glas kad sam ti rekla da mi smeta sto mi za ona tri meseca ,koliko smo se samo culi preko telefona,nisi odgovorio ni na jednu moju poruku naklonosti!Mnogo su me zabolele te tvoje grube reci,i ne ne treba nista da dodas na sve sto sam rekla jer nikad i ne dodajes.Kako da te shvatim,kako da prestanem da lupam gluposti kada mi nista ne pricas.Mozda nisam trebala tako bez reci da izletim iz kola i zalupim vrata,ali nisi mi dao izbora...mnogo mi je bilo tesko.I gde si bio sutradan kada si mi trebao kada sam te zvala a ti se nisi javljao...jer prvo sam tebe zvala prvo sam se tebe setila.I mozda zaista mnogo mislim za druge ljude kao sto ti kazes,ali opet mi ne dajes izbora...zabolela me je glava od razmisljanja sta ti osecas i koliko ti je stalo.I dalje cekam da me nazoves.Iskreno i od srca tvoja N. :cry:

Da, istina je da mi nedostajes...treba ti promena... OK... Samo mi je odvratno sto ti se svi smeju zbog nje, a ti si slep za to. Trebalo bi da uzivam u tome, ali me boli jer mi je stalo... iako si sve to zasluzio. Ne znam sta da radim s tobom..... Treba neko da te spusti na zemlju, to necu biti ja jer nemam hrabrosti, ali naci ce se neko.

...ebe mi se dal ti odgovara ili ne... nisam ja zaludna da ti pickam to do besvesti...

...i zashto, ako znash da dolazim na jedna dan, *a prethodnih shest si mi kukao, ne uzmesh taj dan da ti bude slobodan? ne, i tebi ponavljam.... ja nisam zaludna.

...i koliko puta moram da vam objasnim da su neke stvari postale priroriteti - ne, to ne znachi da vas volim manje, nego jednostavno ne mogu da vam posvetim isto pazznje kao nekad...? i to je, po mojim standardima, sasvim normalno.... te zashto se onda durite i ljutite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back