Warden_Assasin
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Ah, such a wonderful night, I wish for you, dream of you.... Come to me. love!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seri seri moj golube beli...Butterflies And Hurricane:Bude li me josh jedan mushkarac izvarao i lagao na slican ljigav nacin odrobijacu ga ...kunem se...
kučka:Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....![]()
Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...
Pa lepo dodjes i kazes mu a posle toga padne zornjak!!!MinM_4Life:heh... bih da mogu, al previse toga je iza nas... previse reci izreceno... a ja uvek stojim iza svojih reci... oprostila sam mu previse puta da bih opet ucinila prvi korak. a i znam da on to i zeli...
pa kako drugacije da shvati ako mu kazes da je najvece djubre u vasioni? LOOL
...e mislim stvarno....W.A.S.P.:predajem se ... to je sve ...
da zalim za sranjima? ne zalim nizacim iskreno da ti kazem ... ne sazaljevam se , jednostavno mi je pun k svega i nema vise boriti se protiv necega sto se non stop ponavlja samo u gorem obliku ...Maslachak:...e mislim stvarno....
...daj, prekini da se samosazzaljevash...
...samosazzaljevanje je ok. to je deo procesa koji se zove "boriti se"... ali nemoj preterivati. bice sve u redu.
uh , vrlo rado al jbg kad me nesto nece ... covece pocinjem da licim na acu ... kuku ... :?Maslachak:...dobro de... nemoj se zzestiti.... pun **** je losha stvar, malo se isprazni...![]()
...e nemoj tako prichati... sad cu ja krenuti da te sazzaljevam...W.A.S.P.:uh , vrlo rado al jbg kad me nesto nece ... covece pocinjem da licim na acu ... kuku ... :?
Uuuuuuuuuuuu my preashes!!!Warden_Assasin:Ja sam uzasna, zla osoba i ne zasluzujem da zivim! Mrzim sto mi se to dogadaja, zelim da pobegnem od sebe na par godina i nadjem ono moje lepse, davno proslo, bolje JA, a ne da zivim sa ovakvom osobom u sebi! Golum mi nije ravan!![]()
Kidnapuj mu dete ako je kinez i odvedi ga u kinesku cetvrt znas kad ce ga nadjeGregor Samsa:Idiote jedan, daj pitanja za prokleti ispit a ne knjizurinu od 600 strana u kojem se pola stvari vrte na sve moguce kombinacije samo da bi je ti naplatio vise....
I obuci jedan put neku kravatu koja ti se slaze sa odelom....