TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kučka:
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....:)

Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...

Ti ne znas sta mislis...
To se menja iz casa u cas,znaci pricala bi gluposti.

Treba prvo biti dosledan.To je pitanje

Hocu da posaljem jednom decku poruku "Ej slusaj, dosta je bilo svadja, sta ima novo?", da vidim sta ima novo kod njega, jer mi razgovor sa njim mnogo nedostaje, al... nije da ne smem, nego necu...

Tako da ne znam da li je to kukavicluk, ili sam se samo opametila (jer vise ne vredi)... al da to je to... :D

Nije kukavicluk,to ti je neka gordost,sta li.
POsalji,ja bih mu poslala.
Ja zelim da jednom kazem kako je najvece djubre u vasioni i da ne mogu da ga podnesem,i da je bednik i idiot,ali se plasim da ce preozbiljno da shvati.

heh... bih da mogu, al previse toga je iza nas... previse reci izreceno... a ja uvek stojim iza svojih reci... oprostila sam mu previse puta da bih opet ucinila prvi korak. a i znam da on to i zeli...

pa kako drugacije da shvati ako mu kazes da je najvece djubre u vasioni? LOOL

MinM_4Life:
heh... bih da mogu, al previse toga je iza nas... previse reci izreceno... a ja uvek stojim iza svojih reci... oprostila sam mu previse puta da bih opet ucinila prvi korak. a i znam da on to i zeli...

pa kako drugacije da shvati ako mu kazes da je najvece djubre u vasioni? LOOL
Pa lepo dodjes i kazes mu a posle toga padne zornjak!!! :D :lol:

Maslachak:
...e mislim stvarno....
...daj, prekini da se samosazzaljevash...
...samosazzaljevanje je ok. to je deo procesa koji se zove "boriti se"... ali nemoj preterivati. bice sve u redu.
da zalim za sranjima? ne zalim nizacim iskreno da ti kazem ... ne sazaljevam se , jednostavno mi je pun k svega i nema vise boriti se protiv necega sto se non stop ponavlja samo u gorem obliku ...

Razocarala sam se u najbolju drugaricu! Imam utisak da me izbegava u poslednje vreme samo zato sto joj govorim ono sto mislim, a ne ono sto bi zelela da cuje.Ovo je moja poruka njoj! Samo nastavi da zivis u snovima, jednog dana ces shvatiti ko je uvek bio uz tebe kada je trebalo! :wink: Nisam kukavica ali nekim ljudima nema svrhe govoriti. Nikada ne razumeju. :roll:

Idiote jedan, daj pitanja za prokleti ispit a ne knjizurinu od 600 strana u kojem se pola stvari vrte na sve moguce kombinacije samo da bi je ti naplatio vise....
I obuci jedan put neku kravatu koja ti se slaze sa odelom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back