jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
e muske clanove? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rastamann:O boze, ovo je jadno i patetichno....
Harpija:STA MISLITE O OSOBI IZNAD :
![]()
![]()
rastamann:Ma nemam pojma za to, samo sam rekao da si paglu...
W.A.S.P.:Dragi moji forumasi ja sam tolko sj*ban da ja to vama ne mogu da opisem ... taman kad sam mislio da sam preboleo, taman kad sam malo zaboravio na nju, smirio se, skrasio se, sve mi je bilo super, desi se najgore sto je moglo da mi se desi ... pa samo pogledajte post iznad ... nisam mogao da verujem, kao ni moj ortak inace njen dobar drug ... ne znam vise sta da radim ... svi kazu nadji drugu, de da nadjem drugu, kako mogu da muvam i da se zezam ako su mi emocije razj*bane ... I jos jedna stvar: jednom davno jedna njena ortakinja (moja skolska drugarica) mi je rekla da ona mene ne voli nego je samo naviknuta na mene, ja kreten nisam poverovao u to ali evo sad vidim ... tako da me boli i to sto me nije volela jer je ono zasta sam ja mislio da je ljubav ustvari bila necija navika ... upomoc ...
Hvala ti, ja sam bio potisnuo te emocije i mislio da sam presao preko toga ali eto jednostavno je morala da se nadje tamo i garantujem da je to namerno uradila ... a ovo nije moglo da mi se desi u gori momenat ... imam 3 ispita da spremim a potpuno sam poludeo ...kučka:Nema tu ..Upomoooc...pusti da sve ide svojim tokom..vreme ce uciniti svoje..sada boli ..polako ce sve manje dok ne budes uspeo da kontrolises svoje emocije i sve smestis u jedno povremeno secanje..Ako ti je za utehu ..pomisli da te negde cekaju dva mala slatka okanceta koja ces sigurno u jednom trenutku svoga zivota sresti..Sve najbolje i Srecna Nova Godina
desava se ...nemoj samo da si razocaran u sebe, to je sve ok...bice bolje. nema saveta koji bi ti neko mogao dati-posebno ne ja-jer se i sama borim sa svojim demonima.W.A.S.P.:Hvala ti, ja sam bio potisnuo te emocije i mislio da sam presao preko toga ali eto jednostavno je morala da se nadje tamo i garantujem da je to namerno uradila ... a ovo nije moglo da mi se desi u gori momenat ... imam 3 ispita da spremim a potpuno sam poludeo ...
LOL a koja to generacija?!Orvel:Pun mi je ***** novokomponovanih cetnika, radikala i ustasha. Svi ste vi zajebani i svi radite omladini o glavi. Ne zelim i nisam zeleo da ginem za vasu nebesku Srbiju. Boli me ***** za Srbiju. I za Tomu i Seselja i za Karadzica i Mladica. Vi ste nesposobna generacija koja je iz soft komunizma nam se najebala majke. Zasto ja ne mogu da se bavim naukom, zasto u nauci nema para. Svima vam ***** mater.