Rođen za negde drugde?

Nisam te napao
Evo sad reaguješ, s pravom na poruku blablaaa gde se neumesno izrazio o tvom sinu
Do sada si se i ti o Pauli izražavala slično
Ne zameram mu, on ga ne poznaje, a i da ga poznaje, ima pravo na svoje misljenje o njemu. Ili o bilo cemu.
To vazi za sve nas.

Jesam. Uvek sam iskrena.
I uvek cu biti, koliko ste to nekome ne dopadalo.

Konkretno, pokusala sam bas njoj ranije jos, vise puta da odgovorom pomognem, imala sam dobru volju uvek.
A nailazila na grubost i drske komentare s njene strane. Nije mi jasno zasto, a nije ni bitno. Verovatno je imala svoje razloge za takvo ponasanje.
Nisam zamerila.

Poslednja izmena:
u nemackoj je trend da penzioneri prodaju sve sto su stekli za zivota i da se sele u Tajland.U Tajlandu su nikla citava naselja doseljenika iz evrope, tamo imaju svoje prodavnice, lekare, usluzne delatnosti, banke.............u kojima radi evropski personal. Verovatno da se ne radi o jevtinijem zivotu sa nemackom penzijom.

Ako je u pitanju partneri, u braku, penziji, "u hodu" .......mogu i razumeti, ali da se neko saam seli u drugu drzavu, na drugoj strani sveta, samo radi jevtine zenske piletine, to mi deluje pomalo bolesno.
Kad bi i ja bio tolko bolestan, ja bih trebo da se preselim u Francusku jer je tamo ta zenska piletina besplatna.........sto bi iso cak u Tajland ...i jos da placam 10 evra po "usluzi".

Pa,mislim, znala sam da će tako biti, ali ima li još nekoga ovde ko oseća da je rođen u pogrešnoj zemlji? 😐

Evo o čemu se radi. Ovde gde sam sad u Finskoj imam otvorenu jednu malko kinky aplikaciju i gledam ljude koji me lajkuju, ko su, gledam razne likove i njihove objave. I ono, to je uglavnom on o što kad sam u begeu ne mogu da vidim. Čak i oženjeni svi jasno kažu da su oženjeni, nema tih bezveznih igrica koje me kod nas nerviraju tipa varanje i to... Dosta muških sa intelektualnom facom i biografijom. Mnogo veće preklapanje sa svim što sam ja po karakteru i načinu života.

Šta raditi u tom slučaju a ne seliti se? Pomiriti se sa sudbinom? Kod nas sa svećom tražiti? 🥴

Језиво.

Бежи одатле.

Evo primera 😊

Šta tebe zabole što su oni u braku i žele još sa nekim da im bude lepo? Lepo im je što su zajedno, mogu da se rastave ali recimo neće. Duboki,duhovni odnos sa nekim je početak životne radosti. Kad se voliš sa nekim imaš psihološku osnovu i samopouzdanje, dobru osnovu da dalje istražuješ svet.

Naprotiv, kada bi naši ljudi bili takvi pola prevara bi nestalo jer ih ne drma to uzbuđenje prevare. Ovde tog uzbuđenja nema. Biraš ono što ti prija. Razgovaraš sa partnerom o tome, a ne da se kriješ. Obrasci komunikacije su različiti
Ти тражиш посвећеност. Ово је у супротности са тим.

Знам велики број људи који говори да је ово овде пропаст и да би они негде другде боље прошли јер су тамо жене или мушкарци нормални. Део њих је успео да оде у иностранство и тамо је нашао нешто што по мом укусу и укусу већине није за јавно приказивање.

Добар део њих је овде истрошио све своје шансе и сада мисли да ће негде у другој држави да буде прихваћен и да ће бити привлачан женама или мушкарцима.

Ниједна жена неће бити са сиротињом нити са неким распадом, ни овде, а ни тамо.

Нико се од њих није усрећио.

Back