TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLACHEM za tobom svake nochi :)))) ..... prdim od muke ....secem vene ( al u qurcu ) ... dusha me boli ..lazem pluca me bole od hladnog vazuduha ,,,,, :)))

AL VI LJUDI KENJATE OVDE >.... evo i mog posta kao doprinos vashim usamljenim dushama :)))

STA MISLITE O OSOBI IZNAD :

018.gif

028.gif

DROLJO MALENA, KOJI TI JE BRE K*RAC??? DA LI SI TI BRE NORMALNA??? KOJI TI JE TO FAZON DA SE KRLJAS SA NEKIM P*DERCICEM MENI NA OCI???? JOS SI SE SVIM LIKOVIMA NABIJALA NA K*RAC KOJI SU TI BILI U OKOLINI ... E PA IMAS SRECE STO JE GVOZDENI BIO TU UBIO BI VAS OBOJE ...

Dragi moji forumasi ja sam tolko sj*ban da ja to vama ne mogu da opisem ... taman kad sam mislio da sam preboleo, taman kad sam malo zaboravio na nju, smirio se, skrasio se, sve mi je bilo super, desi se najgore sto je moglo da mi se desi ... pa samo pogledajte post iznad ... nisam mogao da verujem, kao ni moj ortak inace njen dobar drug ... ne znam vise sta da radim ... svi kazu nadji drugu, de da nadjem drugu, kako mogu da muvam i da se zezam ako su mi emocije razj*bane ... I jos jedna stvar: jednom davno jedna njena ortakinja (moja skolska drugarica) mi je rekla da ona mene ne voli nego je samo naviknuta na mene, ja kreten nisam poverovao u to ali evo sad vidim ... tako da me boli i to sto me nije volela jer je ono zasta sam ja mislio da je ljubav ustvari bila necija navika ... upomoc ...

W.A.S.P.:
Dragi moji forumasi ja sam tolko sj*ban da ja to vama ne mogu da opisem ... taman kad sam mislio da sam preboleo, taman kad sam malo zaboravio na nju, smirio se, skrasio se, sve mi je bilo super, desi se najgore sto je moglo da mi se desi ... pa samo pogledajte post iznad ... nisam mogao da verujem, kao ni moj ortak inace njen dobar drug ... ne znam vise sta da radim ... svi kazu nadji drugu, de da nadjem drugu, kako mogu da muvam i da se zezam ako su mi emocije razj*bane ... I jos jedna stvar: jednom davno jedna njena ortakinja (moja skolska drugarica) mi je rekla da ona mene ne voli nego je samo naviknuta na mene, ja kreten nisam poverovao u to ali evo sad vidim ... tako da me boli i to sto me nije volela jer je ono zasta sam ja mislio da je ljubav ustvari bila necija navika ... upomoc ...

Nema tu ..Upomoooc...pusti da sve ide svojim tokom..vreme ce uciniti svoje..sada boli ..polako ce sve manje dok ne budes uspeo da kontrolises svoje emocije i sve smestis u jedno povremeno secanje..Ako ti je za utehu ..pomisli da te negde cekaju dva mala slatka okanceta koja ces sigurno u jednom trenutku svoga zivota sresti..Sve najbolje i Srecna Nova Godina

kučka:
Nema tu ..Upomoooc...pusti da sve ide svojim tokom..vreme ce uciniti svoje..sada boli ..polako ce sve manje dok ne budes uspeo da kontrolises svoje emocije i sve smestis u jedno povremeno secanje..Ako ti je za utehu ..pomisli da te negde cekaju dva mala slatka okanceta koja ces sigurno u jednom trenutku svoga zivota sresti..Sve najbolje i Srecna Nova Godina
Hvala ti, ja sam bio potisnuo te emocije i mislio da sam presao preko toga ali eto jednostavno je morala da se nadje tamo i garantujem da je to namerno uradila ... a ovo nije moglo da mi se desi u gori momenat ... imam 3 ispita da spremim a potpuno sam poludeo ...

W.A.S.P.:
Hvala ti, ja sam bio potisnuo te emocije i mislio da sam presao preko toga ali eto jednostavno je morala da se nadje tamo i garantujem da je to namerno uradila ... a ovo nije moglo da mi se desi u gori momenat ... imam 3 ispita da spremim a potpuno sam poludeo ...
desava se ...nemoj samo da si razocaran u sebe, to je sve ok...bice bolje. nema saveta koji bi ti neko mogao dati-posebno ne ja-jer se i sama borim sa svojim demonima.
Ja mislim da je svima tesko zasto sto u ovakvim situacijama ne ogu da se pomire sa cinjenicom da jos uvek vole, jer svi im govore kako treba da nadju drugu/drugog, da zaborave, da nije ok sto toliko dugo vole...A istina je da moras da prebolis na svoj nacin, daj sebi vremena. Znam da ti se nekad cini "kako je moguce da ne mogu da je zaboravim"-ali to je ok, to samo znaci da si bio iskren u toj vezi i da si usao u tu kombinaciju sa punim srcem-koje je jos uvek puno...to je normalno to tako treba. Samo hrabro!

http://sh3l0v3sm3.imeem.com/video/XyCmqCjE/lips_of_an_angel/

haha ma nisi WASP lol samo malo ;)

A za N.: Cestitala sam ti NG jer sam HTELA, ne reda radi, MAJMUNE JEDAN NEMOGUCI!!!! Stvarno si nemoguc, to sto si ti *****, ne znaci da i ja moram da budem!! Pa stvarno cu puci kad te budem videla i grrrrrrrrrr........... Svasta cu ti reci, posle toga vise verovatno necemo progovoriti u zivotu, al iskreno boli me racq, muka mi je vise od tebe i tvog proseravanja bre!!!!!!!!!

Htela sam to sinoc da mu posaljem, al bila bi preduga poruka, a nije vredan mog kredita, i vremena. Al zato kad se vratim... grrrr

izvinite, al stvarno sam pukla... morala sam negde da napisem...

poz

Pun mi je ***** novokomponovanih cetnika, radikala i ustasha. Svi ste vi zajebani i svi radite omladini o glavi. Ne zelim i nisam zeleo da ginem za vasu nebesku Srbiju. Boli me ***** za Srbiju. I za Tomu i Seselja i za Karadzica i Mladica. Vi ste nesposobna generacija koja je iz soft komunizma nam se najebala majke. Zasto ja ne mogu da se bavim naukom, zasto u nauci nema para. Svima vam ***** mater.

Orvel:
Pun mi je ***** novokomponovanih cetnika, radikala i ustasha. Svi ste vi zajebani i svi radite omladini o glavi. Ne zelim i nisam zeleo da ginem za vasu nebesku Srbiju. Boli me ***** za Srbiju. I za Tomu i Seselja i za Karadzica i Mladica. Vi ste nesposobna generacija koja je iz soft komunizma nam se najebala majke. Zasto ja ne mogu da se bavim naukom, zasto u nauci nema para. Svima vam ***** mater.
LOL a koja to generacija?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back