TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Warden_Assasin:
Aman, zeno! Kada kazem:"Dajte mi 200 grama TOTO keksa", to ne znaci daj mi 250 grama. A kako to da skoro nikada nemas da mi vratis kusur? Budi srecna sto nije iznad 5 din, inace bi letelo perje! :-?

E, babuskero, sto si sela na to mesto u busu, kada vidis da trudnica ulazi i nema gde drugde da sedne? Manijakuso bolesna, diz' se odatlen! :evil:

Uh, grrrr! Idem da pojedem neku slatku osobu, pade mi secer od nervoze.
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem

"Pazljivo i mirno slusaj sta ti sada sapucem,volim te,ti me posedujes,kada bismo ti i ja pobegli od svih,kada bismo stvarno pobegli,slobodni i nepokorni.Divlja me oluja potresa,strastveno drhtim.Zakletva o nerazdvojnosti dvoje sjedinjenih,zakletva o zeni koja me voli i koju ja volim vise od svog zivota,tom se zakletvom kunem,rado cu dati sve za tebe!" To sam trebao da kazem,kada mi je ona govorila da me voli,a ja kukavica nisam smeo da priznam da i ja nju volim,vise od svega,sada mi je to jasno,nego sam joj pricao kako ne treba da se zaljubi u mene,kako mi nismo jedno za drugo na duze staze,ispao sam bezosecajan,neko ko trazi samo jedno.Razlozi zasto nisam smeo da priznam su realni,ali mi je sada krivo,jer da sam sada tamo i onda,sve bih joj rekao i priznao.Sada je kasno,sada mi ne veruje,misli da opet foliram,i razumem je,ni ja sam sebi ne bi verovao.Ima drugog,imam i ja drugu,i imao sam ih,ali za mene je samo jedna.ANA VOLIM TE!!!

i opet sve po starom,vracam se tebi i opet pravim istu greshku...
zashto ne nestanesh i izgubish se iz mog zivota...
jedno ce morati da napusti ovaj grad da bi prekinuli sve ovo...
ali plashi me to shto sam jednom pokushala da odem ,izdrzala 3 meseca i jedva chekala dan kada cu se vratiti u ovaj grad i videti tebe...
ima li nam pomoci?
kazesh da cemo ovako celog zivota,ali ja to necu ili cesh pripadati meni a ja tebi ili necu da te znam!
necu da me delish i da te delim!!!

Ja vas ne razumem - pola nema pojma, a misli suprotno, a druga polovina zna po nesto, ali vise voli da radi nego da zna. Pa na granici ste OFF moda, alo bwe! Kako zakljuciste da ste za bolje?

Ona fora sa telefonom je bila svakako nepotrebna - kako za moje zivce, tako i za tvoju dobrobit. A on? On ce biti colateral damage - bolje da mi ne padne mrak na oci...

Увек исто срање кад дође крај...није битно ко сече...ту ми стоји...поготово ујутру и увече...:sad:
...знао сам да тако ће бити...али ме је опет вукло...
...ипак је вредело...кад прође све...остаће лепа успомена...бићемо богатији...
...опрости...:cry:

Ljuba82:
Увек исто срање кад дође крај...није битно ко сече...ту ми стоји...поготово ујутру и увече...:sad:

Uh bree Ljubo..:cry: .Drz se Lave.bice bolje..

Ljuba82:

dechko lijepo sam ti rekao prije par dana sta je i kako je...sve su zene qurve oprosti majko al i ti si zena:)

...није требало у ово да прерасте...ипак хвала...
...ниси разумео докторе...некоме је теже :cry: ...у сваком сл...не верујем у твоју констатацију...

P.S. ...и ко за инат...само лепи тренуци у глави...
...као да сви остали разлози забог којих...
...све пада у воду...

Ljuba82:
...vidi miki,pokvarili smo vreme...ili popravili,znash koliko volim sneg....
....zamolila sam sinoc vozacha da me sacheka,samo da te poljubim poslednji put.... samo mi se nasmejao... ali video si,ipak je chekao.. :(
...toliko toga sam zhelela da ti kazhem juche....a nishta nisam rekla.....sada mi je drago,jer sam te poshtedela bola...jer znam da bi te to bolelo....u principu,duboko u sebi,sve si to znao i bez da ti kazhem....
...ostao je miris tvoj na mojim rukama...i krvav trag na mojoj kozhi....ozhiljci od suza na putu do kuce....besane noci...i ko zna koliko ce ih biti.... i toliko lepih stvari kojih ne mogu da se ne setim jer sam svaki dan na tom mestu...i danas kada su javili da je stao voz za Bg, dusha je htela da mi iskochi iz tela...i ode tamo...gde mi je srce odneto... :cry:

у реду је доцо...није ме погодило то уопште, заиста...само си се опет зјбо у процени...имам ја и добру страну, али немаш ти појма колико ја груб, тежак и зјбн могу да будем...не би поверовао...
...само сам сад сјбн мало за то...:-|

Peta W.:
...vidi miki,pokvarili smo vreme...ili popravili,znash koliko volim sneg....
....zamolila sam sinoc vozacha da me sacheka,samo da te poljubim poslednji put.... samo mi se nasmejao... ali video si,ipak je chekao.. :(
...toliko toga sam zhelela da ti kazhem juche....a nishta nisam rekla.....sada mi je drago,jer sam te poshtedela bola...jer znam da bi te to bolelo....u principu,duboko u sebi,sve si to znao i bez da ti kazhem....
...ostao je miris tvoj na mojim rukama...i krvav trag na mojoj kozhi....ozhiljci od suza na putu do kuce....besane noci...i ko zna koliko ce ih biti.... i toliko lepih stvari kojih ne mogu da se ne setim jer sam svaki dan na tom mestu...i danas kada su javili da je stao voz za Bg, dusha je htela da mi iskochi iz tela...i ode tamo...gde mi je srce odneto... :cry:
Uh, bas sam tuzan sada :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back