TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta jos da ti kazem ?
Rekla sam ti toliko.....tebi to nije bilo dovoljno....
Volim te jos uvek ..... ti si moja druga polovina.... ti si taj....
Zasto nemas hrabrosti da se suocis sa svojim osecanjima?
Zar je to toliko tesko ?
Svet bi bio pod nasim nogama.....
Ovo je izgleda pre tema ze tebe, ti si kukavica, a ne ja.......

1) Srecna Nova Godina

2) Jadan W. A. S. P. i svi ostali koji se mucite. Kada cete, ljudi moji, shvatiti da sve sto se desava ce vremenom izbledeti i bice vam skoro svejedno da li se to nesto desilo ili ne.

"Ljudi su stvoreni da jedan drugog muce" F. M. D.
"Ljubav je dasak vetra sto nenadano dodje i prodje... vratolomna precica zakasnelih putovanja." Z. G.

Ja uz ove misli prezivljavam zivot i ljubav. Uzasne su te nauke, zar ne? :cry:

glupo je bilo pricati sve ove godine. bas glupo... nepotrebno trosenje. sada je sve jasno i dobro, malo me plasi moc koju imam. i nedostaje mi motiv. toliko toga se dogodilo u medjuvremenu, nemam pojma da li sam ludacki hrabra ili najveca od svih kukavica, i nemam pojma zasto mora da se predje golem put da shvatis poentu s pocetka price. pokusala sam da naucim od drugih, od skoro sam shvatila koliko tek oni pojma nemaju.
sada bih volela da manje vidim. tesko je ovako. bas je tesko, ostajes sam, a vise ne mozes da se zaustavis.

W.A.S.P.:
Dragi moji forumasi ja sam tolko sj*ban da ja to vama ne mogu da opisem ... taman kad sam mislio da sam preboleo, taman kad sam malo zaboravio na nju, smirio se, skrasio se, sve mi je bilo super, desi se najgore sto je moglo da mi se desi ... pa samo pogledajte post iznad ... nisam mogao da verujem, kao ni moj ortak inace njen dobar drug ... ne znam vise sta da radim ... svi kazu nadji drugu, de da nadjem drugu, kako mogu da muvam i da se zezam ako su mi emocije razj*bane ... I jos jedna stvar: jednom davno jedna njena ortakinja (moja skolska drugarica) mi je rekla da ona mene ne voli nego je samo naviknuta na mene, ja kreten nisam poverovao u to ali evo sad vidim ... tako da me boli i to sto me nije volela jer je ono zasta sam ja mislio da je ljubav ustvari bila necija navika ... upomoc ...
Gledaj na to sa vedrije strane.Bolje sto si sada uvideo ko je i sta je.Ljudi su ti zaje*ani zato moj savet BUDI COVEK!Uvek kada das maximum od sebe dodje neko sje*an i bas te zaje*e!Pravi pobednici su oni koji umeju da prezive poraz! :twisted:

W.A.S.P.:
Zakasnio si lave sa savetom, preboleh je iz pomoc dobrog drustva, piva i neke ruzne ribe kojoj se ne secam imena
Cuti makar da se necega ne secas jos da pojedine slike mozes da izbrises iz glave onda bi uspeh bio zagarantovan.Ovako,samo pogledaj sta je sveta oko tebe da biras ko u mesari zato NAPOLJE i pokazi sta znas! ;-)

E taman htedoh da se izvicem na tebe,al' shvatih da me ljutina vise ne drzi...Najveci mi je merak kad vidim koliko si zajebao sam sebe...i kad vidim da i ti to znas...Eto, vise ti ne zelim da crknes,bolje je da zivis u toj bedi u koju si se sam uvalio pa da za 5 godina lupas glavom o zid :D ...E da,tvoj kum me zvao i na slavu i na veceru...A da - i on i drugi kum misle da si seljak...a i Miki to misli...I Sandra...i,pa,uglavnom svi...I jeste onaj mali se lozi na mene,pa sad crkni,samo ne znam odakle ti pravo da vise ista pitas o mom zivotu?!?
Ivana molim te ostavi ga,vidis da te bas i ne voli...a ni ti njega...a i samo te koci na svakom koraku...Ali nemoj vise slucajno da saljes poruke C. samo se blamiras...I ne, on ti nece odgovoriti jer si izabrala drugog i da, treba da prestanes da nas smaras sa njim...MOLIM TE!
Bane sve znam,sve se vidi...hteo ti to ili ne :D

Drago mi je jako sto smo se videli danas....sto smo sve skoro rekli jedno drugom, sto znam sta je bilo..i koji je razlog za sve ovo...Jednostavno bices jos uvek u mom srcu, jbg kad sam te zavolela prvo kao prijatelja...Sad mi je lakse kad znam da je sa nama sve ok...makar cemo se javljati i moci cemo da stanemo kad se budemo videli na ulici. Sad znam da mi je srce na mesti...i znas....drago mi je sto imas devojku. Vidim da si krenuo svojim nekim zivotom u kome nisam ja...ali eto...barem ovako ko zna...mozda jos bude nesto od nas dvoje....

Samantha Jouns:
Drago mi je jako sto smo se videli danas....sto smo sve skoro rekli jedno drugom, sto znam sta je bilo..i koji je razlog za sve ovo...Jednostavno bices jos uvek u mom srcu, jbg kad sam te zavolela prvo kao prijatelja...Sad mi je lakse kad znam da je sa nama sve ok...makar cemo se javljati i moci cemo da stanemo kad se budemo videli na ulici. Sad znam da mi je srce na mesti...i znas....drago mi je sto imas devojku. Vidim da si krenuo svojim nekim zivotom u kome nisam ja...ali eto...barem ovako ko zna...mozda jos bude nesto od nas dvoje....

E kako lazes. Koja prica:roll:

To isto kao kad bi voleo svoju curu toliko da joj dovedem jos dva tri tipa, da je opituraju da ona bude zadovoljna, a i ja jer je toliko volim hahaha:roll:

Drugarice, razocarala si me svetski, da ne mozes vise, od ovog momenta mogu da ocekujem sve od tebe, nisam verovala da cu se ikada u tebe razocarati, a tako si nisko pala u mojim ocima... Zao mi ti je, zaista, sta si uradila od sebe, a sama si kriva, za sve! Bezi od mene, zaobidji me, NE TREBA MI NARKOMANKA!!!!! A bila si tako slatka kao mala... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back