TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kako odredjena kolichina broma mozze da ubije sve boli...
...1001 razlog za kukati, a meni u glavi potpuna apatija.....
....mozzda bi trebalo da krenem sve od nekog kvazi pochetka....
...reche meni jedan prijatelj pre neki dan: shteta shto sam se krstio kao mali.... jer da nisam, sad bih to uradio i sve grehe bih srozao na tebe (mene*prim autora), a ja bih bio chist kao suza....

Nemam jos mnogo vremena na ovom svetu, osecam , ili mozda ne zelim da imam...
ali hej 'Sing with me, sing for the year
Sing for the laughter, sing for the tear
Sing with me, just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away' kako sempluje em...

Dok ja cekam da se ti malo oslobodish i skontash da nisi najpametnija, najbolja i ne znas sve najbolje, a to mislis samo jer nemash pojma kakav josh zivot moze biti pored tog sranja koje ti zivish, malo cu da bocnem sa strane. O da vec znam i metu, nije tako dobra riba kao ti ali odracu je ko svinja masno cebe ima sve da puca i mislicu na tebe da znas!!!
Pa nece valjda mladost da mi prodje dok ti lagano i odmereno koracas kroz zivot...sapleti se majke ti neki put...

vanjabg77:
Dok ja cekam da se ti malo oslobodish i skontash da nisi najpametnija, najbolja i ne znas sve najbolje, a to mislis samo jer nemash pojma kakav josh zivot moze biti pored tog sranja koje ti zivish, malo cu da bocnem sa strane. O da vec znam i metu, nije tako dobra riba kao ti ali odracu je ko svinja masno cebe ima sve da puca i mislicu na tebe da znas!!!
Pa nece valjda mladost da mi prodje dok ti lagano i odmereno koracas kroz zivot...sapleti se majke ti neki put...
Jeste, jeste sapleti se :D

NevenaBGD:
Njemu krivo sto je ona lepa i samouverena pa bi da je malo sroza!? Jel to Wolfy? Objaaasni mi!! Bas sam intrigirana!

Da prekratim: zovem ja tebe lepo na piTJe pomirenja... Ovako sve ispada da se kacimo zadnja 2 (?) dana... A nije mi to namera.

(nemam pojma sta je ko rekao - nesto prtljam po kuci, pa sam malo skocio da vidim nesto, a eto me ovde...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back