TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se strucno trudis da izigravas da te je proslo, a nekada ce ti (mozda) sinuti da je uvek zavisilo kako mi se cefne... Samo sto ti te bisere svakako nisi zasluzila, ali sta mogu kada mala glava prevlada kontrolu velike...

Peta W.:
...kad smo vec kod spavanja.. :twisted: ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom... :mrgreen:
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do.... :mrgreen:
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka.. :roll:

kakvi su ovo bolesni odnosi? pa ovo je ispovedaonica za sline od karaktera!!! sta ovo znaci? ako se neki frajer nekome dopao to je jedini dokaz da vredi? znam za onu kinesku "pametan covek ima svoje misljenje, budala prihvata javne stavove"

Bad_Wolf:
Za pocetak stavljaj veliko slovo na pocetak recenice. Ili je to javan stav koji ne prihvataju pametni...

Evo prihvatam dobronamernu sugestiju i zahvaljujem se. Nego, da li je ovo "Ili je to javan stav koji ne prihvataju pametni..." pitanje?! Ako jeste, gde se denu znak interpunkcije poznatiji kao ? koji se stavlja na kraju postavljenog pitanja?! Ako nije, izvinjavam se sto sam omela razmisljanje na temu "veliko slovo" jer "Cogito ergo sum" - MISLIM, DAKLE, POSTOJIM! Nastavi sa razmisljanjem!

zelim te...a plasim se te zelje...plasim se da ne zgazim sve ono sto imam svojom potrebom za tobom...a nisam te nikad video...ni pomirisao...ni dodirnuo...a ne mogu da te izbacim iz glave...zato ti se uvek vracam...da imam bar delic tebe...ovaj, virtuelni...

NevenaBGD:
brate ovaj net je cudoo...silni ljudi se pozaljubljivase! Ovo bi moglo biti pitanje za psihologe. Mislim net kao fenomen!?
Mora da postoji neki sablon koji ljudi koriste... zabacis udicu otpevas pesmicu... zacnes u srce... pa probudis erotiku... i voula sve po sablonu.... A ko ne zna sam trazi pomoc prijatelja... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back