Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...plache mi se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sad mi se vishe ne plache, sad mi se jedu shnenokle....rastamann:Jedu mi se shnenokle....
NevenaBGD:Fuj! Sto bas snenokle! Nikad mi nisu bile interesantne! Mozda jedna lepa kinder torta!!! mmmmm!![]()
...znash... proshlo me je....Kad_LupimLupim:Jos brojis dane? Rekoh ti ja dosad si mogla vec 200 puta...![]()
rastamann:E tishina, nemash pojma....
Maslachak:...znash... proshlo me je....
...bundeva mi je jednom rekao da na ovom 4umu nikad ne smem reci da mi se ne yebe...
....ali mene je proshlo.... sad mi samo nedostaje.... `bem ti zzene... shto nisam mushko?
..e to se zove podrshka!...Kad_LupimLupim:Ma vratice ti se![]()
Jeste, jeste sapleti sevanjabg77:Dok ja cekam da se ti malo oslobodish i skontash da nisi najpametnija, najbolja i ne znas sve najbolje, a to mislis samo jer nemash pojma kakav josh zivot moze biti pored tog sranja koje ti zivish, malo cu da bocnem sa strane. O da vec znam i metu, nije tako dobra riba kao ti ali odracu je ko svinja masno cebe ima sve da puca i mislicu na tebe da znas!!!
Pa nece valjda mladost da mi prodje dok ti lagano i odmereno koracas kroz zivot...sapleti se majke ti neki put...
NevenaBGD:Aaaaa!!Nista ne razumem
![]()
NevenaBGD:Njemu krivo sto je ona lepa i samouverena pa bi da je malo sroza!? Jel to Wolfy? Objaaasni mi!! Bas sam intrigirana!
Kome jesteNevenaBGD:To da ali zasto bi sve to zeleo! To mi nije blisko! Tebi jeste?