NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
Ispada!? Ne ispada nego se kacimo vec dva dana! Ali drago mi je da nisi to u dubini duse zeleo! Prihvatam ruku (tj pice) pomirenja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chubbchubb:Kome jeste![]()
NevenaBGD:Ispada!? Ne ispada nego se kacimo vec dva dana! Ali drago mi je da nisi to u dubini duse zeleo! Prihvatam ruku (tj pice) pomirenja!
1. Ne znam da li si meni uputila pitanjeNevenaBGD:Hoces da kazes da tebi nije ....ili.... da ne znas da li sam tebi uputila pitanje ili ne!???![]()
:-? :shock: Idem ja da malo nanam!
![]()
8-)
Chubbchubb:1. Ne znam da li si meni uputila pitanje![]()
2. Apsolutno mi nije blisko!
Bad_Wolf:Samo se ti zezaj - ja te ozbiljno zovem na pice. Nemas pojma kolika je tvoja odgovornost: upravo se lomim da li da ugovorim varijantu i da prekrsim svoju odluku... Pice i zezanje bi mi bilo kudikamo pametnije...
NevenaBGD:Nemoj zbog mene da krsis odluke molim te. Drzi se svojih principa. BUDI MUSKO!
Evo sa sve tackicama.![]()
Jasta moreNevenaBGD:Shvatila!(zamalo da turim opet nekoliko uzvicnika
) I bilo je tebi upuceno pa se ubaci ovaj Wulf da sve jos vise zakomplikuje! I drago mi je da ti nije blisko! Zasto bi spoticao devojku! 8-)
Pogledaj koliko je udaljena na slici u profilu, naravno da mora da se dere!Borg_Queen:ti nevena sa tvojim znakovima uzvichika sve imam utisak da vrishtish dok govorish![]()
Chubbchubb:Jasta more![]()
rastamann:Dobro de, imam pojma![]()
Bad_Wolf:Koji si show. Ponasaj se, makar priblizno, shodno svojim godinama.
Ja kazem sex, ti kazes veza... Ja sam u pravu, a ti se samo zanosis i trosis vreme i prilike...