TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Govorila je da sam jako hrabar,ali ovo joj nisam mogao reći! Žao mi je što sam te upoznao;sve vreme si glumila SVETICU(zamislite kad je mrzela psovke),a posle prvog vina si se kresnula sa mojim bratom.Ni Dunav te ne može oprati.Dobra gluma...svaka čast

Bojim se da cu te uskoro povrediti... jako... i bojim se sto ne znam, da li i kako to mogu da sprecim... izgleda da ce morati da se desi, pre ili kasnije... a ja ne vidim izlaza... i samim tim da ovde pishem... mislim da je u sushtini vec i pocelo...

"Postala si nocna pitica
zora ti je drugarica
svako vece momak novi
sruseni su moji snovi"

To je bila nasha pesma,secas se. Voleli smo Nedeljka Bajica i proveli puno nezaboravnih trenutaka uz njegove pesme.
Ti si posle pocela da slushas Baju Malog Knindzu,aja to nisam mogao da podnesem.

Izvini ako je zbog necega sto sam rekao ili uradio.:(
Ni dalje mi nije jasno,ne razumem...sha si ocekivala?:(
Nadam se da necesh imati problema zbog mene.....zao mi je sto nekako nisam mogao da pomognem....oprosti.:(
Ti si mnogo dobra....
Zelim ti svim da se stvari srede.....da ti bude bolje,to je najvaznije.:(
Nedostajaces mi....:(:(

BOZE,,,nisam hteo da ti se rugam.....zasto,ZASTO me ovakvog stvori.........izgubio sam 4-6godina. zivota....SVE sto sam trpeo ne bili skandale sveo na minimum,ipak mi je citanje doslo glave da se brukam medju generacijom,da pred devojkama budem osramocen ,ocem [[majkom-manje/vishe!]] -zar nisam mogao biti normalan<ljakse,drogerash,igrach sketba,STALONE za sve......bar nesto od toga,,odustao sam biti priest,sklanjao se od zena koliko sam mogao ne bi li sve dobro zavrshio i na krju je sve opet ispalo ali mi MIR neki dajesh ali nije to to i TI sam znash,da sam iskren ali da moja vera nije vishe jaka kako u sebe-ljudi-//iako sam i onda znao// -ostalo mi je tebi se okrenuti! Izadjem u grad...ko da sam u pustinju izashao,preko dana nema shanse da spavam,zelim nesto......ali me ti muchish,,profuraj ove godine brzo .......da mi muke lakse budu! Amin to me .....e....h

Gospode Boze,sine bozji Isuse Hriste i svi sveci na nebu. Zasto mi to radite? Zasto mi ne date da jednom osetim pravu radost. Da osetim da mogu da letim.Da mogu sve. ZAsto mi ne date da mi jesen bude lepa. Zasto? Zasto ste nas ostavili na cedilu i dozvolili da Zvezda u zrebu izvucu AC Milan,a ne neke pacere.
Pa da uzmemo da gazimo te pacere. Da divljamo nad njima.Da se izivljavamo. Da igramo Ligu Shampiona!!!
Znaj da za sve nas nema vece srece.

:D:D:D

Kao ti ......morao bih te bolje upoznati; Evo ovako : nedostatak koncentracije-koef. mozga-pa povlaka,manje pavlake[zboga kalorija,sto vuce do holesterola....] ,,Mozda si kukavica ALI ti glup nisi! Case DISMISS !

...ne mogu vishe da radim... ide mi se kuci.... sestra treba da mi se porodi, i ja zzelim da budem tamo da nazdravim sa porodicom... i grlo mi se stezze i pocecu da plachem... na sred ove jebene kancelarije.... i hocu da mislim ni o chemu i da se valjam sa Milanom i da uzzzzziiiiivaaaammmm..... yebe mi se za sve ovo... i puca mi *****.... ti nadobudni kretenu.... a na sve to me drma PMS!!!!!

Volela bih da mogu da obrishem neke dogadjaje iz proshlosti.... i jako sam iznenadjena,jer sam bila ubedjena da nikada to necu pozheleti...eto,shta mi radish... Josh cu i
ang.jpg
da postanem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back