TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bad_Wolf:
Ma reci ti nama sta si NJEMU uradila? :shock:
Njemu.........pa i njega je zakacila murija,malo su bili nezgodni,znas kakvi su nasi policajci bili za vreme Slobe(bar iz price,nadam se da ne znas iz licnog iskustva)Ona je inace drzala neke prostitutke,u svojoj ''legalnoj''kafanici,pa je odgovarala za to mojom zaslugom,a on je kao saucesnik(znao je i video sta radi)dobio svoje.par meseci posle toga nasla sam mnogo boljeg frajera od njega,i gadjala ga pravo u musku sujetu.
Mislim bilo je tu jos nekih sitnih carki,necu da lazem,ali o tome cu nekom drugom prilikom,mogla bih na temi OSVETA.Mada samo sam htela sve istresem iz sebe......to sto sam njoj htela da kazem.
Nemojte da mislite da sam malo luda,sad znam da sam preterala,ali gubim razum kad mi prorade emocije.

Preksinoc si bila najblize da te oteram u pich.u materinu, bez obzira na sve. Pa ja mogu dosta, ali imaj malo ljudskosti u sebi i ne s.ri vishe!A to shto si se posle toliko vremena setila da mogu i da ti nedostajem i da se ljudi k.raju, barem povremeno i da se trude u vezi... Pa ti si pametnica.

A ti mala toliko se.esh da to nije normalno - stvarno ti je dosadno: te fore mora da trpi onaj tvoj razmazeni, a ne ja da bacam bisere pred tebe - stvarno to ne zasluzujes - samo te vadi sto pred tobom svu kontrolu nadamnom preuzima mala glava i onda ti padash, ali ono sto si se danas pros.ala ne moze tvoja mlada, socna, izdepilirana p.ca da premosti...

A ti matora... taaaaako nevidjenu TJurku nisam video ni na TV-u, pa sta ti mislish ko si, bwe!?

(ovo je upuceno trima osobama - ima ih josh, ali nisu josh zas.ale svoje pozicije...)

Pre nekoliko sati sam osobi kojoj sam taaako dugo zelela nesto da kazem sve rekla, i zauvek je oterala u ****!!! Jbg, zna da nemam dlake na jeziku... A prvo sam krenula ovde da pisem pa sam shvatila da vise ne mogu trpeti, i da je bolje da mu kazem. i tananana... gotovo.... Nije ni beknuo :)

Trenutno sam mirne duse... poz za sve! :D

Bad_Wolf:
Preksinoc si bila najblize da te oteram u pich.u materinu, bez obzira na sve. Pa ja mogu dosta, ali imaj malo ljudskosti u sebi i ne s.ri vishe!A to shto si se posle toliko vremena setila da mogu i da ti nedostajem i da se ljudi k.raju, barem povremeno i da se trude u vezi... Pa ti si pametnica.

A ti mala toliko se.esh da to nije normalno - stvarno ti je dosadno: te fore mora da trpi onaj tvoj razmazeni, a ne ja da bacam bisere pred tebe - stvarno to ne zasluzujes - samo te vadi sto pred tobom svu kontrolu nadamnom preuzima mala glava i onda ti padash, ali ono sto si se danas pros.ala ne moze tvoja mlada, socna, izdepilirana p.ca da premosti...

A ti matora... taaaaako nevidjenu TJurku nisam video ni na TV-u, pa sta ti mislish ko si, bwe!?

(ovo je upuceno trima osobama - ima ih josh, ali nisu josh zas.ale svoje pozicije...)

Ti si se bass najeo govancadi i smrdiss po celoj planeti. Vrati se u ssupchinu iz koje si izasran, da ovaj Forum zbog tebe ne lichi na fekalorijum. Peta W. za tebe je Svetica, a ti nisi dostojan ni da pomisliss na nju, kamoli da sudiss nessto, tako gloop i osmradjen ! Pfuj!!!

treba napisati ono sto sam oduvek hteo da kazem nekoj curi a nisam imao hrabrosti...hmmm...evo mojoj bivsoj kojoj sam dao godinu i po svog zivota

kazes da me volis, ali "na poseban nacin", da sam ti kao brat...da to osecas vec 3 meseca, a smejes se dok sve to pricas, a ja bi da se ubijem od bola...i kazes sad si s "jednim opasnim" tipom koji nosi noz i voli da se tuce...koji ce i tebe jednog dana da prebije glupaco jedna...e pa pusi sad njemu ****, ne zelim da ti budem ni brat ni prijatelj...nisi zasluzila...dok su drugi govorili da si drolja ja sam te branio...sad crkvi qrvo..

nisam preterao? sta kazete?

Jedna od najgorih satvri na svetu je kad ti zensko kaze da si joj drug. HA!
Meni drug ne treba...ja drugova imam...i onda pocne da ti se ispoveda o svojim ljubavnim problemima...od chega se meni prdi. A ne mogu pred njom...pa se uzdrzavam...pa se nadujem kao zaba. :D :D :D
Naravno da imam drugarice...ali to je pre drugarstvo jos od Bog te pita kad !!! A ne on...znate se par nedelja i ti si meni najbolji drug...hehehehehe!
Da, mozda sam ja tebi najbolji drug...ali ti meni nisi...veruj mi. Ne zbog toga sto davi sa nekom njenom tugaljivom ljubanvom pricom ili sto nece da se kresne sa tobom ili sto prica o nekim shabanima...nego kako neko moze da ti bude najbolji drug ako ga znas tek par nedelja???
Kod mene to ne moze. Ja imam dobre drugove i drugarice od MINIMUM 10 godina poznanstva.

Ufffff ovaj topic je spas!!!Da pocnem-konju shvati vec jednom da ja ne dozvoljavam da se neko ponasa tako prema meni.To sto neke tvoje curice dozvoljavaju da ih vuces za nos-kod mene ne moze!!!!!Mrzim kada mi dobacujes-mrzim proci pored kafica u kojem ti sjedis,mrzim one tvoje glupe sale,mrzim onaj tvoj podmukli osmijeh,mrzim tvoje drustvo,!Nauci da se ponasas pa mi se obrati-i nemoj mi se svaki put ulizivati kad nisi u drustvu,jer u drustvu si ti faca,a kad nema prijatelja-onda si ti nevinasce-paćenik!I uvijek sam ja kriva sto sam "arogantna" prema tebi-shvati ja mrzim,MRZIM-dvolicne osobe,mrzim kad se u drustvu pravis vazan,a kad nema drustva ti si potpuno drugacija osoba-budi to sto jesi!!!Zar si stvarno mislio da sa mnom mozes da se igras-ne,ja to ne dozvoljavam nikom!Ja svaku osobu postujem i ocekujem isto zauzvrat!A ti "glumi"nekom drugom-meni ne!Sto se mene tice,ne moras mi se nikada u zivotu obratiti! :evil:

dugi777jezik:
Ti si se bass najeo govancadi i smrdiss po celoj planeti. Vrati se u ssupchinu iz koje si izasran, da ovaj Forum zbog tebe ne lichi na fekalorijum. Peta W. za tebe je Svetica, a ti nisi dostojan ni da pomisliss na nju, kamoli da sudiss nessto, tako gloop i osmradjen ! Pfuj!!!

Iz kog razloga se ti meni obracas?

ajde,sto ne operes kadu i sapun za sobom,sto ne sklonis mrvice sa stola....necu da spavam sa tobom svaki put kada ti zelis,ne seri mi jevr volim da popijem pa i 2 piva dok kuvam rucak.....I ZASTO NE ZATVARAS ZUBNU PASTU?!?-hladno pivo

...ja stvarno samo zzelim da idem na odmor.... svejedno cmizdrim celo prepodne... ne mogu da izdrzzim josh dve nedelje... i necu da izdrzzim josh dve nedelje... hocu da se suncham na reci i da se valjam sa lanetom po krevetu i da ustanem ujutru i popijem kafu na miru... i puca mi **** i za putovanje i za dnevnice i za novac i ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back