adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.101
Zbilja velika igracka, snow. A ja nisam navikla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbilja velika igracka, snow. A ja nisam navikla
Samo opusteno bez priprema. Opustenost je bitna.Da li imate neku pripremu kad znate da ćete imati seks sa nekim?
Ne mislim na brijanje, kupanje, već mentalno, sami ili sa partnerom, da li se spremate ili puštate da sve zavisi od tog trenutka kad se sretnete?
Zbilja velika igracka, snow. A ja nisam navikla![]()

Moja partnerka. Kupila je strep od 20 cm i prosto imam problem da udje do pola, boli, nije prijatno, ali posle toga ide glatko.Tek sad mi ništa nije jasno
Ko je J?
Šta gde zapne?
Moja partnerka. Kupila je strep od 20 cm i prosto imam problem da udje do pola, boli, nije prijatno, ali posle toga ide glatko.
Tata je sinoć ljuljao mamu da zaspi- izjava mog mezimcaA smesno mi sada
Mada i tada smo se smejali svi
Skoro bilo
Cekali smo da svi zaspu
Bome smo se nacekali
Tinejdzere pice hormoni
Nikad da legnu
I mrak tisina
Zaspali
Mi u akcijuzavrsimo sve
Kad najstariji ulazi i smeje se
Sve sam vas cuo![]()
osim klistira, druga priprema ti nije potrebnaDa li imate neku pripremu kad znate da ćete imati seks sa nekim?

Koristimo lubrikante ali svejednoZnate ti i žena za vazelin?
Ili promenite uloge dok ne nadjete neki koji tebi vise odgovara.
trebao si polako da se prilagodjavas. za pocetak neki od 12, pa 18 pa poele tek onaj od 20cm..Meni je trebala mentalna priprema kad je J nabavila ovaj novi rac od 20 cm. I bogami tu oko pola zapne, al kad prođe tu "barijeru", uđe posle bez problema
Ne.Da li imate neku pripremu kad znate da ćete imati seks sa nekim?
Meni je trebala mentalna priprema kad je J nabavila ovaj novi rac od 20 cm. I bogami tu oko pola zapne, al kad prođe tu "barijeru", uđe posle bez problema

Takvu tanku i duguljastu, nikada te nisam zamišljao kao butchicu.Moja partnerka. Kupila je strep od 20 cm i prosto imam problem da udje do pola, boli, nije prijatno, ali posle toga ide glatko.
Kako da ne.Da li imate neku pripremu kad znate da ćete imati seks sa nekim?
Ne mislim na brijanje, kupanje, već mentalno, sami ili sa partnerom, da li se spremate ili puštate da sve zavisi od tog trenutka kad se sretnete?
Sta je to?Pa osnovna higijena se podrazumeva i u seksu i bez. Ovo priprema doživljavam na nekom višem nivou, kao neka vrsta novog seksa. Zato u poslednje vreme koristim PulsGel baš kao pripremu, 15 minuta pre i odlično je i za mene i za nju. Tako smo otkrili viši nivo napaljenosti uzbuđenja...prešlo mi u naviku. Takve stvari smatram pripremom jer imaš viši nivo senzacije.
Dobijes koji cm plusSta je to?
Буквално. Ако није спреман на поглед, близину, нема ништа од ѕехаU našem selu priprema za sex se zove erekcija.

Tek kad onjušimБуквално. Ако није спреман на поглед, близину, нема ништа од ѕеха![]()
Па свакако, не запушиш нос па приђешTek kad onjušim![]()

Miris je presudan. To ako legne, ne gine nam vrhunska akcijaПа свакако, не запушиш нос па приђеш![]()
Потписујем.Miris je presudan. To ako legne, ne gine nam vrhunska akcija![]()