Priprema za sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A smesno mi sada
Mada i tada smo se smejali svi
Skoro bilo
Cekali smo da svi zaspu
Bome smo se nacekali
Tinejdzere pice hormoni
Nikad da legnu
I mrak tisina
Zaspali
Mi u akciju 😀 zavrsimo sve
Kad najstariji ulazi i smeje se
Sve sam vas cuo 😂
Tata je sinoć ljuljao mamu da zaspi- izjava mog mezimca :roll:

Meni je trebala mentalna priprema kad je J nabavila ovaj novi rac od 20 cm. I bogami tu oko pola zapne, al kad prođe tu "barijeru", uđe posle bez problema
:ceka:
Čekam nastavak...
Masturbating GIF

Pa osnovna higijena se podrazumeva i u seksu i bez. Ovo priprema doživljavam na nekom višem nivou, kao neka vrsta novog seksa. Zato u poslednje vreme koristim PulsGel baš kao pripremu, 15 minuta pre i odlično je i za mene i za nju. Tako smo otkrili viši nivo napaljenosti uzbuđenja...prešlo mi u naviku. Takve stvari smatram pripremom jer imaš viši nivo senzacije.

Pa osnovna higijena se podrazumeva i u seksu i bez. Ovo priprema doživljavam na nekom višem nivou, kao neka vrsta novog seksa. Zato u poslednje vreme koristim PulsGel baš kao pripremu, 15 minuta pre i odlično je i za mene i za nju. Tako smo otkrili viši nivo napaljenosti uzbuđenja...prešlo mi u naviku. Takve stvari smatram pripremom jer imaš viši nivo senzacije.
Sta je to?

Slučajno smo nesto eksperimentisali i na preporuku kupili taj gel i stvarno neverovatan osećaj u svakom pogledu. Probrljaj po netu valjda ga ima...sad da ti objasnjavam bice poduze, jednostavno sve je bilo bolje, pojačano. To se namaže na p i v i vrh je...baš smo uboli pravu stvar.

Back