Priprema za sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sve je to lepo nego kada 30 godina imas između ostalih i sa jednom ženom i njoj prija malo začina iliti booster. Meni bar treba sve sam xxx puta probao. Mozda je to i do godine proizvodnje, kilometraže...ijha koliko je toga bilo i sad mi pomalo dosadno, sve mi isto. Mora nesto da pogura na neki nivo koji više bez gurke nemam.

Slučajno smo nesto eksperimentisali i na preporuku kupili taj gel i stvarno neverovatan osećaj u svakom pogledu. Probrljaj po netu valjda ga ima...sad da ti objasnjavam bice poduze, jednostavno sve je bilo bolje, pojačano. To se namaže na p i v i vrh je...baš smo uboli pravu stvar.
I ti se baš registrovao da nam to kažeš 🤣

Nudiš li bar neki popust kad si već tu? 🤣

Meni ne treba ništa, a ti bar daj neki popust ljudima ovde kad se reklamiraš 😉
Pa to je prava stvar ako ti ne treba ali nemam šta da ponudim osim svog iskustva...a nzm koji podatak sam dao reklamni kada nećes to naći nigde u prodaji ni na netu tesko jer sam pokušao, evo pokusaj i ti..i šta reklamiram? Nesto što ne možeš kupiti na dobar dan. Baš sam izleklmiro imaće korist nula😄😃😀😁. Nabavlja se negde ino i to mislimholandija. Googlaj na holandskom ko zna da mu napravimo čudo.

Pa to je prava stvar ako ti ne treba ali nemam šta da ponudim osim svog iskustva...a nzm koji podatak sam dao reklamni kada nećes to naći nigde u prodaji ni na netu tesko jer sam pokušao, evo pokusaj i ti..i šta reklamiram? Nesto što ne možeš kupiti na dobar dan. Baš sam izleklmiro imaće korist nula😄😃😀😁. Nabavlja se negde ino i to mislimholandija. Googlaj na holandskom ko zna da mu napravimo čudo.
Ali uskoro u Srbiji! 🤣

Namazan si ti 🤣 A i bukvalno, to se maže, je li?😂

Ni to uskoro neće biti, nikakve šanse ili bar 99% da neće. Da, namazes dva tri klika tog gela i gledas dok utrljavas već deluje,po meni jako dobra stvar i šteta što nema u Srb...ali tamo je to nekih 35€ e sad da uvoziš da što bi ti rekao reklamiraš bilo bi skupo za nase trziste. Bar imam takav osećaj nzm ne radim te stvari.

Ni to uskoro neće biti, nikakve šanse ili bar 99% da neće. Da, namazes dva tri klika tog gela i gledas dok utrljavas već deluje,po meni jako dobra stvar i šteta što nema u Srb...ali tamo je to nekih 35€ e sad da uvoziš da što bi ti rekao reklamiraš bilo bi skupo za nase trziste. Bar imam takav osećaj nzm ne radim te stvari.
Ništa onda, izvinjavam se na lažnoj optužbi.

Htedoh samo neki popust ugrabiti 😭

Ne za mene, normalno :whistling:

Meni je trebala mentalna priprema kad je J nabavila ovaj novi rac od 20 cm. I bogami tu oko pola zapne, al kad prođe tu "barijeru", uđe posle bez problema
Side Eye GIF

Потписујем.
Додала бих само да је ванвременско искуство када јој мирис не осећаш, онда сте целина.
Ali ja uvek osećam, i postoje te žene sa takvim mirisom kože (prirodan, ne parfemi), koje me tako pale da je to nenormalno. Nakon seksa, dovoljno je da je opet pomirisem i u milisekundi ponovo tvrd kao kamen.....i tako u krug dok telo ne klone od umora, ili mi ne kaže "dosta, manijače, ne mogu više" :D

Da li imate neku pripremu kad znate da ćete imati seks sa nekim?

Ne mislim na brijanje, kupanje, već mentalno, sami ili sa partnerom, da li se spremate ili puštate da sve zavisi od tog trenutka kad se sretnete?

Nemam nikakvu mentalnu pripremu (na početku seksualnog života je bilo)
Sada jedino kada je moj dragi odsutan neko vreme pa dan kadactreba da dođe preslišavam se u mislima šta ću mu sve uraditi i kojim redom...

Back