TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne želim više nikad u životu nikome da prevedem ništa sa engleskog ili na engleski!na glavu ste mi se popeli, lenčuge jedne!ako hoćete da koristite engleski NAUČITE GA!!!!!!ŠTA SAM VAM BRE JA, HODAJUĆA BRITANIKA!??????????

.... Zbog tebe sam otisla u Francusku, a ti ne mozes da se javis kada dodjes u Beograd! Pa i zasto bi? Samo si mi rekao da me volis i onda si se promenio! Na gore i rekao si mi neke stvari i mogu ti reci da me u zivotu niko toliko nije povredio... A ja, budala, jos uvek ne mogu da te izbacim iz glave!

ne smem da ti priznam da mi se svidjas, da sam zaljubljena u tebe, zelim da budem sa tobom, tako si sexy i sladak a ja sam samo kukavica jer ne smem da ti sve to kazem u oci. jer mi smo skolski drugovi i to nikada ne bi upalilo...

E ako cemo na moru da budemo penzioneri ko sinoc i da posle jebeno dosadnog satro akcionog filma odemo na spavanje ima da se smorim najstrasnije i kad te otkacim za mesec dana ima sve da se pitas a sto a sto a sto 'bem te dosadnu....
Ocu bre kad se vratim sa posla gde me ispreskace ko stigne i posle deset sati buljenja u komp da te zesce opalim...ne nisam umoran shvati, i bole me ***** sto ti je puna kuca za to postoje vrata...

zvuci glupo, ali tu sam uvek...
u mislima uvjek ima mjesta za tebe i tvoje misli...
i ako si daleko i ako se ne cujemo duuugo to ne znaci da si manje u mom srcu...
i ako si blizu i ako se necujemo duuugo to ne znaci to
i ako si blizu i ako smo se sad culi to ne znaci da ne mislim na tebe
i ako si daleko i smo se sad culi to ne znaci da ne mislim na tebe...
i uvjek cu imati vremena za tebe...

Pa,hajde i tu distancu da iskopamo..pa da stupi na snagu...

gui-leftB2.gif

QQ... QQ... QQ... QQ...

Ti si najobicniji glupi i iskompleksirani skot ! Ili se pomiri s tim da sam ja takva kakva sam i nemoj me "stavljati na 'ladno" pa me poslije smarati sa "cvjeticu,medicu,...i sl." i prihvati ili 'oladi vec jednom od mene! Ma MRSSSSS iz mog zivota! Izbrisi moj broj i sve moje poruke i slike ,jer i ja sam, i ZABORAVI ,ZABORAVI ME ,PRESTANI DA ME PSIHICKI MALTRETIRAS, OD**** ZA SVA VREMENA!JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ,LUUUDIMMMM :evil: :-x :twisted: :-x :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :-x

Pa mogu samo ovako nazalost!Nije da nemam petlje,vec se bojim posljedica ... Bolje biti fin i iskulirati, a istresti se recimo na ovakav nacin, nego doci u situaciju da bi najradije progutala svoje rijeci! A iz iskustva znam koliko je to gorko!
Ko li izmisli ovaj topic,divan je!

Kada ces prestasti da se pojavljujes u mom zivotu?Taman kada sklopim novi koncept ti se odlucis javiti?Ubijas mi dusu ...molim te izbrisi moje broj ja to jesam.I POBOGU BUDI MUSKO BAR JEDNOM U SVOM ZIVOTU??O DA I AKO TI NIKO NIJE REKAO TO STO IMAS QURAC NE ZNACI DA SI MUSKO.
DA....VOLIM TE JOS UVEK....priznajem to sebi a i tebi sam, ALI TO NE ZNACI DA CU BITI S TOBOM I PROZIVETI SVE TO IZ POCETKA

Peta W.:
zvuci glupo, ali tu sam uvek...
u mislima uvjek ima mjesta za tebe i tvoje misli...
i ako si daleko i ako se ne cujemo duuugo to ne znaci da si manje u mom srcu...
i ako si blizu i ako se necujemo duuugo to ne znaci to
i ako si blizu i ako smo se sad culi to ne znaci da ne mislim na tebe
i ako si daleko i smo se sad culi to ne znaci da ne mislim na tebe...
i uvjek cu imati vremena za tebe...

Pa,hajde i tu distancu da iskopamo..pa da stupi na snagu...

Oh, yeah, my SANdragon ! All the same I am, your "dish" and BUTerfly-licker... KISS !!! : P

Ne pissem OVO OVDE iz kukavichluka. Nekako mami da ti i ja znamo, a da i svi drugi znaju, a kao ne znaju. Milion puta svakog dana pozzelim da sve svoje ostavim i budem potpuno i samo tvoj. Ali znam da me ti onda ne bi htela takvog, nekog ko je prvo izdao sebe, da bi kad-tad sutra izdao i tebe. No dolazi dan kad ccu najzad pripasti samo tebi, a da ne izdam sebe. STRPLJENJE I VREME SU NAJJACHI RATNICI OVOG SVETA. Sa druge strane jastuka drugi su zakoni. Ali to je bilo onda i bicce sutra, a OVO JE SADA. Ti oseccass VRLO DOBRO, damn real good, how much, deep and tender I LOVE YOU, dVSPW !!! : P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back