TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je sto smo tako procerdali priliku da budemo zajedno i da se desi mozda stvarno nesto lepo i to samo zbog nekih nasih,samo nama znanih tripova,glupih tripova.....
Povredilo me je sto si se prema meni poneo kao prema poslednjoj glupacici poslavsi mi neku debilnu poruku kao da neumem da citam izmedju redova,mislila sam da si veci covek i da me toliko postujes da mi mozes reci u oci da je kraj.
Jednostavno krivo mi je,........nije moralo tako da bude,jos gore, tako da se zavrsi a da nije ni pocelo.

kučka:
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..
pa nije to bas neka hrabrost da se kaze nekom to u lice...stvar je u tome da vecina ljudi to ne radi pa tako kada jedna od nas ima hrabrosti za to...on te onako gleda u neverici, zbuni se ,zaljuci da imas veca myda od njega, onda neizbezno pcne da se oseca inferiornim....i *******....to ne valja

ipak da kazem....Zao mi je sto mi nisi nikad verovao koliko sam te volela, mislio si da sam previse otvorena i da to sve ne moze biti istina, a prava i jedina istina je da nemas dovoljno samopouzdanja i ne znas da cenis ono sto imas...ne mozes da verujes da te neko gotivi koliko sam ja tebe...( uh kako mrzim iskompleksirane ljude)..Ma u stvari nema sta da se kaze osi STETA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back