TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
Dobro, ti si plitka i shvatash glupost kao napad na tvoju lichnost. Te komplekse na drugom mestu reshavaj, Jasmin jeste smeshno ime, za koje bih naduvao i rodjenu sestru, a ne tebe.

Dobro smesno je...tebi,..ali brate sta si se uhvatio tog imena pises vec 5 poruka o tom imenu...Jasmin, Jasmin, pa jasmin pa jasmin.......tebi je i Cvetanka smesno ime jel.....:)

Milena kurvetno,znam da me je varao sa tobom,sve znam,a zelim da TI droljo znas,da sam ja bila ta koja te je prijavila policiji,zbog koje si se vukla po sudovima,i da sam ja bila ta koja ti je posle svega toga sredila otkaz.........mislim ti Milena sve to predpostavljas....ali nikad ti JA nisam to rekla........

Ma sta ti zamisljas ko si bre ti!!!! ***** neki e pa nisi....i nikada nisi ni bio,..sve orgazme sam doglumila i jeste jadna ta zena sa tobom,....i kad svrsavas stenjes kao da seres i nisi bre niko i nistam,,....mozda imas milione ali ti si bre seljacina,...cackas jaja i nos dok jedes u restoranu!!!
FUJ GADIS MI SE!!! evo ti ova nova pa se sa njom zajebavaj....da imas dusu pitala bih te gde ce ti dusa...ali ti nemas ni srca,..imas samo mali *****!!!

Emily_Bg:
Milena kurvetno,znam da me je varao sa tobom,sve znam,a zelim da TI droljo znas,da sam ja bila ta koja te je prijavila policiji,zbog koje si se vukla po sudovima,i da sam ja bila ta koja ti je posle svega toga sredila otkaz.........mislim ti Milena sve to predpostavljas....ali nikad ti JA nisam to rekla........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TOOOOO sestroooo!!!
Tako se yebe keva! Trebala si da platis nekog da je rokne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back