TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta mislish chiji sam klon a rastamane?...il si uvideo da nisam?...
kako to da moderatori ne postuju?...el to neka fora kao nema komunikacije?...il moderatori imaju klonove?...kako niko ne raspravlja ko je klon blondi il d1 il ne znam nekoga...a imalo je poentu raspravljati o tome chiji sam ja klon?...
zashto ti je smetalo da osvezhavam stare teme npr one na kojima je beti postovala na ljubav i sex...il gazdarica na svashtari?...to su neke stare svadje a?...pa dobro mislim shta ima veze i da znamo...aaa posle mozhemo da manipulishemo da prodajemo informacije od krucijalne vazhnosti za medjuljudske odnose forumske populacije (: ...pa jeste ima toga ovo je novo doba informacije su na ceni...a jel smem da postujem na zhenskom qtq?...makar malo...evo obetjavam da netju da ***** neq il neshto...bitju krajnje pristojan...lol...ajmo o hrabrosti i chasti i tako tim glupostima...o imanju herca...a mozhemo i da obrishemo post to je mnogo lakshe...tj da obrishesh...

Ma, .ebite se bre matore babe, vi i vaše dvadesetogodišnje kliničko iskustvo!!! :mad:
Em sam pametnija i više čitam od vas, em sam mlađa a o tome kakva sam riba-ne treba ja da vam pričam...A,da! Imam i pogan jezik... :roll:

***** li ti mater,djubre pokvareno!***** jeftina!Olosu jedan pokvareni!Sto te otac nije izdrko,nego te napravio da meni zivot zagorcavas!Pa dete u detetu ti *****!Majka ti se sa mrtvacem na grobu pojebala!...
Sreca,pa ovo nisam pozeleo nikom da kazem!Cak nisam ni znao koliko mogu da budem surov.Kucko,ne vuci me vise za jezik,molim te.

I can't live this life
I don't care who's wrong or right
I don't really wanna fight no more
Too much talking
Let's sleep on it tonight
I don't really wanna fight no more
This is time for letting go...

Dižem ruke, gotovo... Ne volim te više.

Oh, my God... Ovo nema veze sa gornjim postom... Cista slucajnost, da se opet ne tumacimo bezveze..
Dakle...

GLUPAVA SI, GLUPAVA, GLUPAVA, GLUPAVA, DOZLABOGA I NAZAD I NEMA TI POMOCI!! Al to ti nikad necu reci, zato pisem ovuda po forumu glupavom.

I jos, za jednog P: Pedercino glupava, yebo te onaj ko te tako vaspit'o, da sa sve kravatom i odelom pljujes zvaku u dalj, moronu, i ko me zajebo da se pojavim tu sa tobom da mi propadne tako dobar posao!! :mad: Mrs, mgarce jedan u stalu gde ti je i mesto!! :mad:

E, tako, sad idemo dalje 8-)

kučka:
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....:)

Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...

Što se partnerke tiče tu se odmah sve dogovorimo na početku veze, da ne bi smo morali da pričamo nakandano u toku seksa ko je šta u stvari mislio.

Jednom, dodjemo mi kod prijatelja da upoznamo njegovu novu krvopiju. Ulazimo mi, extra shmizla i pruzam ruku, a ona mi kaze:"Cvetana, drago mi je"...Nisam izdrzao i puknem odmah na pola od smeha. Nije lik samnom hteo da pricha mesecima....

Ono, reshili matorci da je upropaste na rodjenju....

rastamann:
Jednom, dodjemo mi kod prijatelja da upoznamo njegovu novu krvopiju. Ulazimo mi, extra shmizla i pruzam ruku, a ona mi kaze:"Cvetana, drago mi je"...Nisam izdrzao i puknem odmah na pola od smeha. Nije lik samnom hteo da pricha mesecima....

Ono, reshili matorci da je upropaste na rodjenju....
Staaaa! To nije nista!
kako bi tek reagovao da se upoznajes a ona kaze: "Tarzanka,drago mi je". Pa ti vidi!
Ne zayebavam se...znam zenu koja se zove Tarzanka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back