TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta tebe zabole palica dal' sam jadna ili ne? Znaš li išta o meni? Jesmo li popili nekad kafu zajedno? Znaš li mi boju glasa? Jesmo li vodili neku diskusiju? Jesmo li razmenili neki post? Znaš li razlog kako i zašto pišem? U čemu je tvoj problem?

sibirska:
Šta tebe zabole palica dal' sam jadna ili ne? Znaš li išta o meni? Jesmo li popili nekad kafu zajedno? Znaš li mi boju glasa? Jesmo li vodili neku diskusiju? Jesmo li razmenili neki post? Znaš li razlog kako i zašto pišem? U čemu je tvoj problem?

E, vidis, to sam se i ja pitao kad si mi prvi put odbrusila... Zivela ti meni 1000 godina :wink: Nije lepo da meris po sebi... :wink:

Ti si bre jedan obican SEBICAN NARCISOIDNI STVOR!!! gadis mi se matora pedercino!! Kako mozes da budes toliko SERONJA prema meni!! ***** ti mater nezahvalnu!! I ti mislis da si savrsen,..****** te ta tvoja usrana stranka, da Bog da ostao bez nje i svog posla,..***** kojekakve dronfulje i time se hvalis...ma daj bre ti si NIKO I NISTA!!! PEDERCINO JEDNA kako si mogao to da mi uradis,..a ja sam mislila da si ti za mene!!! Ma ja sam budala sto sam ti VEROVALA PICKETINO JEDNA...ISTI SI KAO I SVI OSTALI!!!! VEROVATNO NISI DOBAR ***** I IMAS MALI *****,..A TU MI IZIGRAVAS FRAJERA I NEKOG FUNKCIONERA...ma jebi se bre pedercino odvratna i jebi i dalje one tvoje caplje,rode, i nosoroge!!!! :mad: :mad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back