sibirska
Ističe se
- Poruka
- 2.268
Srđaneeeeeeeeeeeeeeeee!!! Šta mi radiš, sve li ti *****...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sibirska:Tvom imenjaku, koji se ne može pohvaliti tvojom visinom...a i ne zalazi na forum, valjda...
sibirska:Šta tebe zabole palica dal' sam jadna ili ne? Znaš li išta o meni? Jesmo li popili nekad kafu zajedno? Znaš li mi boju glasa? Jesmo li vodili neku diskusiju? Jesmo li razmenili neki post? Znaš li razlog kako i zašto pišem? U čemu je tvoj problem?

Nisam tebi obrusila i to smo razjasnili! Nije u pitanju da li merim ili ne merim po sebi, nego mi nije jasno s'kojim pravom mi kažeš da sam jadna? :?Zex:E, vidis, to sam se i ja pitao kad si mi prvi put odbrusila... Zivela ti meni 1000 godina :wink: Nije lepo da meris po sebi... :wink:
sibirska:Nisam tebi obrusila i to smo razjasnili! Nije u pitanju da li merim ili ne merim po sebi, nego mi nije jasno s'kojim pravom mi kažeš da sam jadna? :?
McMillan:Mir, deco...
Jeste, stvarno, a kad sam odgovorio, obrisali me
I sad se chudi! Dobro, nije jadna, eto povlacim rec McMillan:Mir, deco...

sibirska:Na temi "Topić za kukavice" sam napisala "Puši kuratz arogantna seljačina" nekom NN licu. Problem je ispao što sam to napisal ispod posta likazvanogZexkojimislidasamjadna, pa je istripovao da se obraćam njemu. :-D
ops:Ček, pa ovo je topiĆ za kukavice. Odvedi curu na piće, da izvinjenje bude upečatljivije. 8-)Zex:JAVNO IZVINJENJE SIBIRSKOJops: