TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za mog druga Jasmina
:" jbt ti si jedini muskarac sa kojim ja mogu da zamislim sebe kako kuvam rucak,pecem palacinke,perem,cistim,pusim.....,jel ti to znas sta znaci?Imamo emocije jedno prema drugome i znas da bi bilo to TO da smo zajedno....zasto onda zajebavas koji qurac...ali znam bice ti zao i kajaces se ,.ali ce onda biti KASNO"

Samantha Jouns:
za mog druga Jasmina
:" jbt ti si jedini muskarac sa kojim ja mogu da zamislim sebe kako kuvam rucak,pecem palacinke,perem,cistim,pusim.....,jel ti to znas sta znaci?Imamo emocije jedno prema drugome i znas da bi bilo to TO da smo zajedno....zasto onda zajebavas koji qurac...ali znam bice ti zao i kajaces se ,.ali ce onda biti KASNO"

Evo kajem se, keve mi jedine :)

Rekao sam ti: "Ako se javim...". Izgleda da ni to ne znam, kao sto je ispalo da mnoge stvari nisu kakve sam mislio da jesu... Mozda je bolje da nismo zagazili dublje, nego da smo ostali samo na drugarskoj prici... Nisam pametan - a znam da nemas vremena da resavas takve dileme... Ybga

Peta W.:
...kad smo vec kod spavanja.. :twisted: ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom... :mrgreen:
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do.... :mrgreen:
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka.. :roll:

Auuuuuuuuu ... bice zrtava :)

Citat:
Original postavio Peta W.
...kad smo vec kod spavanja.. ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom...
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do....
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka..

....Ja bi za ovo uvela zatvorske kazne....majke mi...NE ZEZAM SE !!!

frida-kahlo:
Citat:
...kad smo vec kod spavanja.. ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom...
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do....
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka..

Zatvor, zatvor nego šta!!! Mada tu bi možda pre mogao da pomogne i čika doktor!

frida-kahlo:
Citat:

i ovo je zivot....

Mojoj kumi , koja će ovo da pročita, ali sa svog kompa: Draga kumo, za ovih 20 godina, koliko se poznajemo, nikada nisi stigla na sastanak na vreme. :sad:
Neodgovorna si, neosetljiva i veoma sebična. Podvlačim crtu i izjavljujem da više neću ovo da tolerišem...hajde, babac, kad dolaziš na kafu? ;) :-D...ljubim...

Astrodita:
Mojoj kumi , koja će ovo da pročita, ali sa svog kompa:Draga kumo, za ovih 20 godina, koliko se poznajemo, nikada nisi stigla na sastanak na vreme. :sad:
Neodgovorna si, neosetljiva i veoma sebična. Podvlačim crtu i izjavljujem da više neću ovo da tolerišem...hajde, babac, kad dolaziš na kafu? ;) :-D...ljubim...

A ti si stvarno landara ako ovakvu glupost nisi mogla da joj kazesh i treba te baciti sa mosta...

...za sve tvoje lose misli i zelje mozes samo da ocekujes BUMERANG...kao sto ti je decko onako pomalo na indirektan nacin saopstio pre par meseci...a poenta toga je bila takva da si je samo ti mogao shvatiti...i jos par osoba koje znaju pricu...
...nije mi zao sto ti se zelja nece ispuniti...cak naprotiv...
...a za sve lazi...svakom na dusu...a sad pozdrav stari poznanice... 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back