TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj sad cu malo da psujem izvinjavam se svima..

E pun mi je ***** sto si tako fina, ta finoca ce da nas sjebe,i to sto te je sve sramota i sve ti je glupo i za sve ti treba vremena, i sto se ljutish za gluposti , i sto me ne razumesh uopste, sto mislis da ako izgledash sjajno da je to dovoljno.**** mi se za parfeme , uske majice, nalickanu frizuru i fancy farmerke sto me teras da nosim a nemash pojma koliko mi za to puca *****.Koliko lepih tema bi mogli da pricamo samo da ti imash malo vise pojma i da vidish da jebeno volim intelektualne razgovore i da se proserem ponekad o raznim temama o kojima ti pojma nemash. I reci neki put jebeno izvini, razumem te ili u pravu si.
Uf sad mi lakse..opet glavu u govna...

kučka:
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....:)

Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda...
00015419.jpg

:razz:

Draga gospodjo svekrvo dok smo ziveli kod vas najvise mi je smetalo to sto ste prljavi (neokupani, neuredni) i sto vam je cela kuca takva!!!! Mnogo vise nego sto ste mi prisluskivali telefon, preturali po ormanima, mesali se u sve ....
Dragi deveru ja sam ona koja je pozvala miliciju dok si mlatio zenu i dete!!!!

..a lepo sam ti rekla da sam u stanju sve da srushim dok trepnesh. Da cu ti doneti nesrecu, povrediti te, lepo sam te upozorila jer ja najbolje znam shta sam sve sposobna da uchinim. Nisi me slushao....

jao ovaj topic mi je potreban:D
dakle tu m'e gonfles,t'es une fausse,pas du tout professionnelle,pas competente,tu m'enerves,je hate le jour quand tu vais partir de boite...j'ai ne marre de bosser avec toi salope de merde
et je vais faire demarches pour te faire soufrir au boulot bien sur:)
i crkni

kučka:
Ja cu prva:
Sladak si,ne mogu skinuti pogled sa tebe.Otkacila sam cim sam te videla.Najradije bih sada skocila na tebe i polizala te od glave do pete, and then I want to **** your brains out !!
Valjda mi se ne vidi na faci sta mislim..uhh..kako si dobar..a nemam petlju da ti ovo kazem.
Nadam se da ces ukapirati..ako ne..onda si kreten..

Jao draga moja, pa nisam znao da je dotle došlo. Zašto mi jednostavno nisi rekla? Znam da sam privlačan, ali toliko.............? Sledeći put kad me vidiš, baci se na mene, neću ti odoleti!!!

d058.gif

PS: Ovo mi se često dešava..........

Ti si najveca kukavica muskog roda...Kako te bre nije sramota da budes tako licemeran i pokvaren! Izigravas mi tipa,kao ***** ribe sa strane, varas devojku, ides na party rokas se kokainom,,a plasis se te tvoje ******* suzane da ne sazna da je varas,..ne samnom,..vec sa najvecom kurvom u gradu. Jbt na sta si ti spao kad moras da ***** tu drolju, koja je prelezala triper, ****** se sa najvecim klosarem u gradu,...prljavi pankeri su joj gurali flasu u picku i ti se ***** sa njom!!! FUJ PEDERCINO!!! ZGADIO SI MI SE,...na sta si spao,...Budalo debilna!!! Ne ZELIM VISE ,..ne da pricam sa tobom, necu ni da sedim pored tebe, ni da te pogledam necu. Umro si za mene taj dan kad sam saznala..a ti glupane odao si se kao najveca papucarska *****. Zao mi je samo tvoje devojke jer je uzano glupa jer te ne poznaje, jer ne znam polovinu stvari koje ja znam,..zao mi je sto sam te ikada upoznala, zao mi je sto sam se zaljubila,..zao mi je sto uopste postoji takav debil kao ti. GADIS MI SE!!! FUJ BRE OLOSU KLOSARSKI!!! bljak.......povraca mi se od tebe....

Da li je moguce da jos uvek postoji misljenje da su plavuse previse plave..hmmm da hocu ..pokusala bih to nekome da objasnim ..ali mi se nece..nekada biti "plavusa" ima i svojih prednosti..brzo se otkriju sve karte tako da posle ni ..hand..vise ne pomaze..mada i ne znam zasto sam sve ovo napisala.. mislim..ne steti, moze samo da koristi..:wink:

kučka:
Svi smo bar jednom ako ne i cesce bili u situaciji da smo zeleli nekome reci to face sta nam je tog casa na dusi ali nismo smeli ili nam vaspitanje nije dalo.....:)

Zato,hajde ovde sve... sto ste ikada hteli a niste imali myda. Sve prljavo na sunce, bez blama..i ne samo prljavo...feeling..veliki ili mali ovde na forumu u rl ili private life, svejedno.Njoj, njemu ili njima...

Da se ne bih izdvajao, reci cu par slatkih reci:

Jesi kurvetina, mame ti ga... ono sto ni u fantaziji ne bih pomislio a na tebe naleteh, izdvajas se po mnogo cemu i ne znam koji mi je moj, ne mozes dva prosta pojma da povezes..., al' pi z dda ti mate rina, meni je neverovatno lepo s tobom...

Da l' me neko drogirao, ne znam.

Ovo se odnosi na jednu..., al' nije vazno dalje...

Kazanova:
Da se ne bih izdvajao, reci cu par slatkih reci:

Jesi kurvetina, mame ti ga... ono sto ni u fantaziji ne bih pomislio a na tebe naleteh, izdvajas se po mnogo cemu i ne znam koji mi je moj, ne mozes dva prosta pojma da povezes..., al' pi z dda ti mate rina, meni je neverovatno lepo s tobom...

Da l' me neko drogirao, ne znam.

Ovo se odnosi na jednu..., al' nije vazno dalje...

Jesu slatke..dobar ti nick uz ovaj post Kazanova..:-D vazno je da je tebi lepo ..nadam se i njoj..:-D

Mama, ne volim oblande, krofne i ćureću pršutu! Zapamti više, aman. To su tri stvari! Dakle: 1) oblande; 2) krofne; 3) ćureća pršuta; Ženo, već sam ti hiljadu puta na suptilan način napomenula da nema potrebe da mi šalješ kolače koje ja NE VOLIM!!! Svaki put, ali svaki put...

sibirska:
Mama, ne volim oblande, krofne i ćureću pršutu! Zapamti više, aman. To su tri stvari! Dakle: 1) oblande; 2) krofne; 3) ćureća pršuta; Ženo, već sam ti hiljadu puta na suptilan način napomenula da nema potrebe da mi šalješ kolače koje ja NE VOLIM!!! Svaki put, ali svaki put...
i onda se čudi kad je mama ne prepozna kad prođe kraj nje :lol: :lol: :lol:

Mami i tati sta bih sve rekla...nije za forum...
nekim bivsima: IDIOTE; NOSI SE U TRI...
sadasnjem (ponekad): alo, nisam ti ja parce namestaja...(ovo kazem u lice)
sebi: Ćurko, nauči da se učiš na sopstvenim greškama...VEĆ JEDNOM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back