Cupavka
Domaćin
- Poruka
- 3.593
Ne mogu da verujem da sam na ovoj temi, al, ipak se desilo.
"...nedostajes mi... zelim te".
Samo to.
Samo to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cupavka:Ne mogu da verujem da sam na ovoj temi, al, ipak se desilo.
Samo to.

Samantha Jouns:za mog druga Jasmina
:" jbt ti si jedini muskarac sa kojim ja mogu da zamislim sebe kako kuvam rucak,pecem palacinke,perem,cistim,pusim.....,jel ti to znas sta znaci?Imamo emocije jedno prema drugome i znas da bi bilo to TO da smo zajedno....zasto onda zajebavas koji qurac...ali znam bice ti zao i kajaces se ,.ali ce onda biti KASNO"

rastamann:Evo kajem se, keve mi jedine![]()
rastamann:Dobro de, tu sam...5 minuta me nema, o'ma frka![]()
? A, hvala za slicicu.Nevernica...frida-kahlo:Uh ...ja bi sa svakim mogla da se zamislim kako jedem palacinke :OI
Peta W.:...kad smo vec kod spavanja..... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom...
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do....
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka..![]()

frida-kahlo:Citat:
Original postavio Peta W.
...kad smo vec kod spavanja.. ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom...
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do....
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka..
....Ja bi za ovo uvela zatvorske kazne....majke mi...NE ZEZAM SE !!!
frida-kahlo:Citat:
Original postavio Peta W.
...kad smo vec kod spavanja.. ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom...
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka..
....Ja bi za ovo uvela zatvorske kazne....majke mi...NE ZEZAM SE !!!
Astrodita:Mojoj kumi , koja će ovo da pročita, ali sa svog komparaga kumo, za ovih 20 godina, koliko se poznajemo, nikada nisi stigla na sastanak na vreme. :sad:
Neodgovorna si, neosetljiva i veoma sebična. Podvlačim crtu i izjavljujem da više neću ovo da tolerišem...hajde, babac, kad dolaziš na kafu?:-D...ljubim...
ops:
ops: