TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maslachak:
...mislim da polako, ali sigurno uvidjam da si u pravu.... ovo, ne, nece ici ovako.... ja stvarno ne mogu da dam vishe od sebe.... ubih se trudeci se.... hej, u zzivotu se nisam ovoliko trudila za nekog... ali, kako kazze nash narod.... "ko mozze vishe, mozze i manje".... tako, od izmorenosti i umora, polako pochinjem da posustajem i da ne ispunjavam one visoke standarde koje sam sama ja (glupacha) postavila.... i sada, moram da pravim vreme, moram da se stvaram ni iz chega, chila i vedra, da se brinem i da mislim o tebi.... da te podrzavam, da te teshim, da ti dajem snage i da te bodrim... nadajuci se da ces nekad, kada meni to bude potrebno, a potrebno mi je sada, ti uraditi neshto, chime cesh mi dati podrshku i podstrek.
....a ja, evo, posustajem....
...i ne dobijam nishta....
...nishta, sem prekora....
...jedno "kako si?" i jedno "razumem" bi bilo dovoljno....
...zayeb....

Htedoh ti reci ovako nesto, al ne mogu. Zapelo.
Rekao bi:Duso, ti si jaka, ovakvi napadi posustajanja ti ne stoje. :-D
Mrzim kad to kazes, jer nisam uvek tako jaka.
Ono sto ponekad kazes i uradis, pogodi me vise nego sto mislis.

Ivo Afrikanac:
Drage dame i ostale.
Svaka cast na izjavama. Mislim da su bas lepe.

Moje misljenje (a prvenstveno se odnosi na mene), ljubavi ne prolaze. Koga volis, volis, i tako ce ostati do zadnjeg casa. Mozda bude zamenjen/a prinudno ili izborom, privremeno ili za stalno ali nikada zaboravljen-a.
Jedna danasnja pamet. Srce je dovoljno veliko za mnoge da stanu, ali u zivotu ima mesta samo za jednu.

Ajd' uzdravlje...

kako pogodi majke ti ga?

Ja bih samo nesto da pitam....da li biti sa frajerom koji se super divan,pazljiv,zanimljiv blabla tako dalje i tako blize,prema vama,ali da u isto vreme postoji sumnja,skoro 100 %tna da je on tu samo kad njemu odgovara,i da ste vi sasvim nebitni i da mu je svejedno da li cete se sada pa nikad vise videti ili ce biti sa vama....? nadam se da sam razumljivo napisala ali eto bas me zanima da li neko ima odgovor

Maya'86:
Ja bih samo nesto da pitam....da li biti sa frajerom koji se super divan,pazljiv,zanimljiv blabla tako dalje i tako blize,prema vama,ali da u isto vreme postoji sumnja,skoro 100 %tna da je on tu samo kad njemu odgovara,i da ste vi sasvim nebitni i da mu je svejedno da li cete se sada pa nikad vise videti ili ce biti sa vama....? nadam se da sam razumljivo napisala ali eto bas me zanima da li neko ima odgovor
Joj boze pa isti je slucaj i samnom,smrc kako je to grozno kad ne znas na cemu si...isti slucaj samnom...samo sto ja nemam pravi odgovor,ja cu najverovatnije da raskinem :cry:
on jos to nezna!

Maya'86:

Da li tebi u stvari smeta sto i ti nisi takva prema njemu i onda imate disbalans u vezi? A tebi je stalo, pa te to boli...

izvini za sve sto sam ti rekla... znas me dobro, i znas da pola toga nisam mislila... i nisam... i zao mi je... i treba mi da pricam sa tobom.. i treba mi da mi se javis nekad i nazoves me patkicom... al vise nema povratka, jel? vise nijedno zao, ni moje ni tvoje, nece biti dovoljno da sve ispravi? :-( :-( rekla sam sta sam rekla, imala sam pravo posle svega, i doslo je vreme da se malo pokazu zubi. al da sam znala da cemo ovako zavrsiti, i da ce mi nasi razgovori ovoliko nedostajati. nisam. da sam znala da ces mi ti toliko nedostajati. nisam. da sam znala da cu je te i posle god dana jos uvek voleti... nisam... :-( a ti to ni ne znas...

Vristim u beskraj tvojih emocija,
al i nisu za mene.
Ceznem da pridjem srcu tvom,
ali me ne doziva.
Srecna sam kada te sanjam,
jer tada te vidim...
iako bezis od mene.

Za nikad upoznatog Konjanika
u potpisu: zrtva bezuslovne ljubavi

Totalno mi je sve konfuzno...brzinom munje mi se smenjuje ljutnja...razocarenje...preispitujem se u pauzama, a onda mi nedostajes...a onda zelim da te totalno izbrisem iz svog sistema, ...pa nemam hrabrosti...pa opet zelim...jes' tesko, 'ebi ga, a vreme sve vise prolazi... :? :confused:

Ah, mrzim nase nerazvijene zemlje, i to sto treba sto godina da bi promenio svoj pasos jer je umazan burekom! Bugarine moj, volim te! Mnogo! Jedva cekam da dodjes mi ovde, da ti pokazem koliko mi nedostajes, koliko te volim, zelim....miau! Pozuri, baby! :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back