mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.586
Uvek na kraju ladja potone...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maslachak:...mislim da polako, ali sigurno uvidjam da si u pravu.... ovo, ne, nece ici ovako.... ja stvarno ne mogu da dam vishe od sebe.... ubih se trudeci se.... hej, u zzivotu se nisam ovoliko trudila za nekog... ali, kako kazze nash narod.... "ko mozze vishe, mozze i manje".... tako, od izmorenosti i umora, polako pochinjem da posustajem i da ne ispunjavam one visoke standarde koje sam sama ja (glupacha) postavila.... i sada, moram da pravim vreme, moram da se stvaram ni iz chega, chila i vedra, da se brinem i da mislim o tebi.... da te podrzavam, da te teshim, da ti dajem snage i da te bodrim... nadajuci se da ces nekad, kada meni to bude potrebno, a potrebno mi je sada, ti uraditi neshto, chime cesh mi dati podrshku i podstrek.
....a ja, evo, posustajem....
...i ne dobijam nishta....
...nishta, sem prekora....
...jedno "kako si?" i jedno "razumem" bi bilo dovoljno....
...zayeb....
Ivo Afrikanac:Drage dame i ostale.
Svaka cast na izjavama. Mislim da su bas lepe.
Moje misljenje (a prvenstveno se odnosi na mene), ljubavi ne prolaze. Koga volis, volis, i tako ce ostati do zadnjeg casa. Mozda bude zamenjen/a prinudno ili izborom, privremeno ili za stalno ali nikada zaboravljen-a.
Jedna danasnja pamet. Srce je dovoljno veliko za mnoge da stanu, ali u zivotu ima mesta samo za jednu.
Ajd' uzdravlje...
Joj boze pa isti je slucaj i samnom,smrc kako je to grozno kad ne znas na cemu si...isti slucaj samnom...samo sto ja nemam pravi odgovor,ja cu najverovatnije da raskinemMaya'86:Ja bih samo nesto da pitam....da li biti sa frajerom koji se super divan,pazljiv,zanimljiv blabla tako dalje i tako blize,prema vama,ali da u isto vreme postoji sumnja,skoro 100 %tna da je on tu samo kad njemu odgovara,i da ste vi sasvim nebitni i da mu je svejedno da li cete se sada pa nikad vise videti ili ce biti sa vama....? nadam se da sam razumljivo napisala ali eto bas me zanima da li neko ima odgovor
Dva puta razmisli pre nego sto preseces...da ti ne bude posle zao... :|Lusy Lusy:Joj boze pa isti je slucaj i samnom,smrc kako je to grozno kad ne znas na cemu si...isti slucaj samnom...samo sto ja nemam pravi odgovor,ja cu najverovatnije da raskinem![]()
on jos to nezna!
Maya'86:Ja bih samo nesto da pitam....da li biti sa frajerom koji se super divan,pazljiv,zanimljiv blabla tako dalje i tako blize,prema vama,ali da u isto vreme postoji sumnja,skoro 100 %tna da je on tu samo kad njemu odgovara,i da ste vi sasvim nebitni i da mu je svejedno da li cete se sada pa nikad vise videti ili ce biti sa vama....? nadam se da sam razumljivo napisala ali eto bas me zanima da li neko ima odgovor
Veruj mi razmislim po pet puta u jednom danu svaki dan,zadnjih dve nedelj i jos uvek se neckam...izlozicu mu problem na lep nacin a onda cu da vidim koju ce opciju da prihvati zavisno od toga koliko mu je stalo do mene!Mangup:Dva puta razmisli pre nego sto preseces...da ti ne bude posle zao... :|
Lusy Lusy:Joj boze pa isti je slucaj i samnom,smrc kako je to grozno kad ne znas na cemu si...isti slucaj samnom...samo sto ja nemam pravi odgovor,ja cu najverovatnije da raskinem![]()
on jos to nezna!
Raskini, raskini, pa mi se javi posle....Lusy Lusy:Joj boze pa isti je slucaj i samnom,smrc kako je to grozno kad ne znas na cemu si...isti slucaj samnom...samo sto ja nemam pravi odgovor,ja cu najverovatnije da raskinem![]()
on jos to nezna!
E jbg nije hteo da raskinemo i ja se slozila sa njim...ma sta cu kad sa se zakacila za njega! ;-)2pike:Raskini, raskini, pa mi se javi posle....
Slozna bratjaLusy Lusy:E jbg nije hteo da raskinemo i ja se slozila sa njim...ma sta cu kad sa se zakacila za njega! ;-)
I sestre i sestre.... :-D ;-)mario80:Slozna bratja![]()
bedak, nista, ponuda stoji otvorenaLusy Lusy:E jbg nije hteo da raskinemo i ja se slozila sa njim...ma sta cu kad sa se zakacila za njega! ;-)