- Poruka
- 18.738
ne vjerujem ti ti si zena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
betmenov_prijatelj:ne vjerujem ti ti si zena![]()
SANDRINAbg:Nek' si ti tu " normalnu" oterao...osvrni se malo oko sebe, mozda tih drugih imas i na pljuckomet...kreni od svojih drugarica...veruj mi, znam sta pricam! :wink:![]()
betmenov_prijatelj:nemam ja drugarica....u stvari imam jednu al je mnogo ruzna
betmenov_prijatelj:prejak je kontrastodrekli bi me se roditelji preko novina a otac bi me vjerovatno upucao u srce sa veeelikim kalibrom....
betmenov_prijatelj:nece je babo ali stetilo bi ugledu porodice)) u novinama bi pisalo...ljepotan taj i taj ozenio gaborku
![]()
betmenov_prijatelj:ajde ajde sta se lozish gaboru![]()
Lija i kiseli krastavac pa na pijaci kosta 70dinSANDRINAbg:Ti to meni??? :shock:
Heheheh...lija i kiselo grozdje...al' 'ajde...uzdravlje!![]()
Bass`Hunter:Lija i kiseli krastavac pa na pijaci kosta 70dinne znam kakvo ce stanje biti kod tebe ali reci prodavcu da spusti cenu ipak si jos kisela :razz:
Hm.....pa znas kako i sirce je slatko kad je besplatnoSANDRINAbg:Ja kisela..? :shock:
Malo si se za*ebunio ti...Ne bi ti meni oprostio, veruj mi na rec...'ajd' nek' si bar musko ove noci, ako jesi...welkome, dabome :wink:
p.s. Bas mi se nesto koketira...bice iz inata![]()
Bass`Hunter:Hm.....pa znas kako i sirce je slatko kad je besplatnoAe raspitaj se kako se krecu cene pa cemo se lako dogovoriti :-P
![]()
Nije ups, nego MASHALA!!!SANDRINAbg:UPS.... :shock:![]()
2pike:Nije ups, nego MASHALA!!!
Neiskustvo...SANDRINAbg:Heheheh, i to sto kazes...nisam se snasla odmaK...![]()
![]()
![]()
Jel to iskustvo za cene si stekla blejanjem po pijacama ili...?SANDRINAbg:Generalno znam cene, al' mi nije jasno sta bi smo se mi to dogovarali..?![]()
Bass`Hunter:Jel to iskustvo za cene si stekla blejanjem po pijacama ili...?Prava domacica nema sta
![]()
![]()
Eh da li gledas samo cene ili smekas i prodavce i to pogotovo krastavaca :-P Ko prodaje vece krastavce njegova si musterijaSANDRINAbg:Heheh...domacinstvo mi 'nako, omiljena mi disciplina...sh'a da ti kazem...![]()
Ma jok...zbog psa mi moga milog i dragog, s vremena na vreme, moram da opajem pijacu, te uzgred bacim pogled i na cene :wink:
Kol'ko je meni poznato, jos nema svezih krastavaca, sem iz staklenika, a isti su preskupi...jel' bese govora o krastavcima, ono...???![]()
Bass`Hunter:Eh da li gledas samo cene ili smekas i prodavce i to pogotovo krastavaca :-P Ko prodaje vece krastavce njegova si musterija![]()
A cek te krastavce das psu da jede ili koristis u licne svrhe?
![]()