TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
betmenov_prijatelj:
ne vjerujem ti ti si zena ;)

Pa zato i treba da mi verujes :wink:

Pricam ti iz licnog iskustva...Njegove "drugarice" su ga ocas posla ubedile da sam ja za njega nesto najgore sto je moglo da mu se desi, a za dug i srecan zivot, treba samo njih ( zlih, ljubomornih i posesivnih zenetina), da se drzi...i valjda je sada nasao srecu i stabilnost u zivotu...mozda k'o i ti uz neku " nenormalnu"...zato samo napred u " nove pobede"! :roll: :lol:

betmenov_prijatelj:
nece je babo ali stetilo bi ugledu porodice:))) u novinama bi pisalo...ljepotan taj i taj ozenio gaborku :(

Heheh...o tome si morao da razmisljas ranije...pre no sto si " oterao" finu i " normalnu" devojku...al' 'ajde...sta da se radi...takav " lepotan" ce se brzo i dobro udomiti na drugoj strani, ne sumnjam. :wink:

Bass`Hunter:
Lija i kiseli krastavac pa na pijaci kosta 70din :lol: ne znam kakvo ce stanje biti kod tebe ali reci prodavcu da spusti cenu ipak si jos kisela :razz:

Ja kisela..? :shock:

Malo si se za*ebunio ti...Ne bi ti meni oprostio, veruj mi na rec...'ajd' nek' si bar musko ove noci, ako jesi...welkome, dabome :wink:

p.s. Bas mi se nesto koketira...bice iz inata :lol:

SANDRINAbg:
Ja kisela..? :shock:

Malo si se za*ebunio ti...Ne bi ti meni oprostio, veruj mi na rec...'ajd' nek' si bar musko ove noci, ako jesi...welkome, dabome :wink:

p.s. Bas mi se nesto koketira...bice iz inata :lol:
Hm.....pa znas kako i sirce je slatko kad je besplatno :lol: Ae raspitaj se kako se krecu cene pa cemo se lako dogovoriti :-P :lol:

Lazove jedan,p.... od coveka!!! Odakle ti ideja da mozes da me lazes svaki dan i da mi se smejes jos u facu zbog toga?! Stoko glupava,kretenska,bezmozgicu smrdljivi,zelim ti da crknes i da ti igram na grobu.Mrzim te i tako ce ostati zauvek.

Bass`Hunter:
Jel to iskustvo za cene si stekla blejanjem po pijacama ili...? :p Prava domacica nema sta :lol: :lol:

Heheh...domacinstvo mi 'nako, omiljena mi disciplina...sh'a da ti kazem... :lol:

Ma jok...zbog psa mi moga milog i dragog, s vremena na vreme, moram da opajem pijacu, te uzgred bacim pogled i na cene :wink:

Kol'ko je meni poznato, jos nema svezih krastavaca, sem iz staklenika, a isti su preskupi...jel' bese govora o krastavcima, ono...??? :roll:

SANDRINAbg:
Heheh...domacinstvo mi 'nako, omiljena mi disciplina...sh'a da ti kazem... :lol:

Ma jok...zbog psa mi moga milog i dragog, s vremena na vreme, moram da opajem pijacu, te uzgred bacim pogled i na cene :wink:

Kol'ko je meni poznato, jos nema svezih krastavaca, sem iz staklenika, a isti su preskupi...jel' bese govora o krastavcima, ono...??? :roll:
Eh da li gledas samo cene ili smekas i prodavce i to pogotovo krastavaca :-P Ko prodaje vece krastavce njegova si musterija :lol: :lol: A cek te krastavce das psu da jede ili koristis u licne svrhe? :lol:

Bass`Hunter:
Eh da li gledas samo cene ili smekas i prodavce i to pogotovo krastavaca :-P Ko prodaje vece krastavce njegova si musterija :lol: :lol: A cek te krastavce das psu da jede ili koristis u licne svrhe? :lol:

Moj pas ne jede krastavce, znas... :twisted:

heheh...kad spomenu prodavce...pa znas da sladak osmeh i gvozdena vrata otvara...mis'im, nemam problema sa doticnima, heheh :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back