TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
For U,baby:

U look into my eyes,I go out of my mind,I can`t see anything,cuz this love`s got me blind,I can`t help myself,I can`t break the spell,I can`t even try.....

I`m in over my head,U got under my skin,I`ve got no strenght at all,in the state that I`m in.
And my knees are weak,and my mouth can`t speak,fell too far this time......

Baby,I`m too lost in u,caught in u,lost in everything about u so deep,I can`t sleep,I can`t think,I just think about the things that u do,I`m too lost in u.........

...mislim da polako, ali sigurno uvidjam da si u pravu.... ovo, ne, nece ici ovako.... ja stvarno ne mogu da dam vishe od sebe.... ubih se trudeci se.... hej, u zzivotu se nisam ovoliko trudila za nekog... ali, kako kazze nash narod.... "ko mozze vishe, mozze i manje".... tako, od izmorenosti i umora, polako pochinjem da posustajem i da ne ispunjavam one visoke standarde koje sam sama ja (glupacha) postavila.... i sada, moram da pravim vreme, moram da se stvaram ni iz chega, chila i vedra, da se brinem i da mislim o tebi.... da te podrzavam, da te teshim, da ti dajem snage i da te bodrim... nadajuci se da ces nekad, kada meni to bude potrebno, a potrebno mi je sada, ti uraditi neshto, chime cesh mi dati podrshku i podstrek.
....a ja, evo, posustajem....
...i ne dobijam nishta....
...nishta, sem prekora....
...jedno "kako si?" i jedno "razumem" bi bilo dovoljno....
...zayeb....

Maslachak:
...mislim da polako, ali sigurno uvidjam da si u pravu.... ovo, ne, nece ici ovako.... ja stvarno ne mogu da dam vishe od sebe.... ubih se trudeci se.... hej, u zzivotu se nisam ovoliko trudila za nekog... ali, kako kazze nash narod.... "ko mozze vishe, mozze i manje".... tako, od izmorenosti i umora, polako pochinjem da posustajem i da ne ispunjavam one visoke standarde koje sam sama ja (glupacha) postavila.... i sada, moram da pravim vreme, moram da se stvaram ni iz chega, chila i vedra, da se brinem i da mislim o tebi.... da te podrzavam, da te teshim, da ti dajem snage i da te bodrim... nadajuci se da ces nekad, kada meni to bude potrebno, a potrebno mi je sada, ti uraditi neshto, chime cesh mi dati podrshku i podstrek.
....a ja, evo, posustajem....
...i ne dobijam nishta....
...nishta, sem prekora....
...jedno "kako si?" i jedno "razumem" bi bilo dovoljno....
...zayeb....
Jeste ovo tema za ispovedanje...ali da javno kazes da ces mozda se razici sa deckom,navuci ces masu 4masa,koji jedva cekaju...Ja vam zelim da ostanete together ;-)

Mangup:
Jeste ovo tema za ispovedanje...ali da javno kazes da ces mozda se razici sa deckom,navuci ces masu 4masa,koji jedva cekaju...Ja vam zelim da ostanete together ;-)
.....ubishe se chekajuci mene... :lol: :lol: :lol:
...i, daleko sam ja od raskida...
...samo, od njegove ljubavi i konji crkavaju, a ne ja....
....ja iskukam, isplachem i teram dalje....
...chudo jedno, kako jedno bice koje je hedonista i toliko samozzivo, koliko sam ja, mozze da iznese... svaki dan se zapanjim.

Maslachak:
.....ubishe se chekajuci mene... :lol: :lol: :lol:
...i, daleko sam ja od raskida...
...samo, od njegove ljubavi i konji crkavaju, a ne ja....
....ja iskukam, isplachem i teram dalje....
...chudo jedno, kako jedno bice koje je hedonista i toliko samozzivo, koliko sam ja, mozze da iznese... svaki dan se zapanjim.
Izdrzi,za pravu ljubav se vredi boriti...budi jaka...vredi...sve najbolje ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back