Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Emily_Bg:Pa nisam bas zbog te drolje htela toliko da prljam ruke........:-))))))
Ma reci ti nama sta si NJEMU uradila? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emily_Bg:Pa nisam bas zbog te drolje htela toliko da prljam ruke........:-))))))
Njemu.........pa i njega je zakacila murija,malo su bili nezgodni,znas kakvi su nasi policajci bili za vreme Slobe(bar iz price,nadam se da ne znas iz licnog iskustva)Ona je inace drzala neke prostitutke,u svojoj ''legalnoj''kafanici,pa je odgovarala za to mojom zaslugom,a on je kao saucesnik(znao je i video sta radi)dobio svoje.par meseci posle toga nasla sam mnogo boljeg frajera od njega,i gadjala ga pravo u musku sujetu.Bad_Wolf:Ma reci ti nama sta si NJEMU uradila? :shock:
Ma ne bi ti Emily prljala nista...znam ja ljude koji prljaju ruke za odredjenu svotu novca.Emily_Bg:Pa nisam bas zbog te drolje htela toliko da prljam ruke........:-))))))
Samantha Jouns:a ja sam mislila da ja imam probleme![]()
![]()
Bad_Wolf:Preksinoc si bila najblize da te oteram u pich.u materinu, bez obzira na sve. Pa ja mogu dosta, ali imaj malo ljudskosti u sebi i ne s.ri vishe!A to shto si se posle toliko vremena setila da mogu i da ti nedostajem i da se ljudi k.raju, barem povremeno i da se trude u vezi... Pa ti si pametnica.
A ti mala toliko se.esh da to nije normalno - stvarno ti je dosadno: te fore mora da trpi onaj tvoj razmazeni, a ne ja da bacam bisere pred tebe - stvarno to ne zasluzujes - samo te vadi sto pred tobom svu kontrolu nadamnom preuzima mala glava i onda ti padash, ali ono sto si se danas pros.ala ne moze tvoja mlada, socna, izdepilirana p.ca da premosti...
A ti matora... taaaaako nevidjenu TJurku nisam video ni na TV-u, pa sta ti mislish ko si, bwe!?
(ovo je upuceno trima osobama - ima ih josh, ali nisu josh zas.ale svoje pozicije...)
Peta W.:Mislim da je glupo shto si se tako nadurio na mene..ponashash se kao dete.....a obecao si mi kupanje...znash da ne idem na more...![]()
Bad_Wolf:Polako, ali sigurno mi postaje pun q bacanja bisera pred svinje... Jedino te drzi na spisku sto si secer, ali ako napravim listu za i protiv, ode ti u secanje!!!!!!!!!!
Bad_Wolf:Nikada te necu razumeti. Valjda ce pomoci ako pocnemo da razgovaramo - barem zagrobno...
dugi777jezik:Ti si se bass najeo govancadi i smrdiss po celoj planeti. Vrati se u ssupchinu iz koje si izasran, da ovaj Forum zbog tebe ne lichi na fekalorijum. Peta W. za tebe je Svetica, a ti nisi dostojan ni da pomisliss na nju, kamoli da sudiss nessto, tako gloop i osmradjen ! Pfuj!!!