smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni na pocetku bude ukljucen mozak a posle ga iskljucim i etoprevarim se samo ako isključim mozak, dešava se![]()

Koliko ste uspesni
i jednostavan![]()
ko te neznaKoliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
...ne opterecujem se procjenom, nikakava tragedija...sigurno su mi i ti "pogresni" trebali u nekom momentu...kako zracis, tako privlacis...Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()

znaci glavom kroz zid..pa nikad ne pogrešim previše.
naravno, uvek posle iskrsnu neke mane ili vrline i uopšte osobine koje se ne mogu za kratko vreme uočiti.
recimo, skapiram odmah kad je neko ljigavi prepotentni drqadžija od kojeg valja pobeći što pre.
i onda se zaljubljujem u takve![]()
iste greske i ja pravim
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
![]()

jel...a cim treba vas udarati po glavi![]()
a sta ako se onesvesti....
pa posle moram da mu ajem vestacko disanje...pa prosvestiš ga...
ne, ali procena je samo delimicno posto moras i da se upoznas s nekim malo vise, nije da je ta procean sve, moras nekad dati sansu
ne moras, ali greska je ako je tako, ok intuicija ali nije to bog
upravu si..ćaaaaoooooja sam glup
i naivan![]()