Corvus
Poznat
- Poruka
- 7.394
C.Ti voliš sentis,I nežno?
Ja ne volim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C.Ti voliš sentis,I nežno?
Nikad ne reci nikadNe sekiras,ima spavam već za lapo satanije me lako napaliti
![]()

Šta im radiš kada spuste guard?Ja ne flertujem, ako me inspirise onda nema kraja prelazimo na vidjanje,volim kad osete sigurnost u mojoj nenavalentnosti i lako se otavaraju bez blama

Čime te inspirise?Šta im radiš kada spuste guard?![]()
Dobro je, kad god,ako nije usiljeno?I to je uredu...petak je u sredu![]()
U koju kategoriju bi takvog svrstali?Tipa da vam priđe u punom klubu sa:
Sviđa mi se svoja haljina, mada me više interesuje šta je ispod nje?
Postoje dve vrste flerta:
onaj koji se očekuje, nežan i romantičan
i onaj drugi:
iznenadan, bezobrazan, otkačen, pun samopouzdanja, originalan, gde se zapitaš:
au jbt pa ovoga nema ni na filmu?
1. Koji je najbezobrazniji, ali ipak prihvatljiv način na koji je neko flertovao s vama?
2. Po vama — gde je granica između hrabrog flerta i neprimerenosti?
3. Šta je najveći „hit“, a šta najveći „promašaj“ koji ste videli u flertovanju?
Mišljenje dama za ovo, da vam muškarac stavi ruku na butinu? Koliko je to (ne)primereno?Hrabar nacin flertovanja je da stavis zeni ruku na butine a ako odes put vaginalnih odaja onda je to neprimjereno
Nisam podobna da komentiram,jer očigledno sam drugačija od većineMišljenje dama za ovo, da vam muškarac stavi ruku na butinu? Koliko je to (ne)primereno?
Mišljenje dama za ovo, da vam muškarac stavi ruku na butinu? Koliko je to (ne)primereno?
Kontam da je stvar valjda navike? kako neko ove situacije doživljavaNisam podobna da komentiram,jer očigledno sam drugačija od većine
Naravno, stvar navike i kako si rodjena....nemaju sve žene po prirodi tu energicnost,drugačije poglede na svet I ostalo.Kontam da je stvar valjda navike? kako neko ove situacije doživljava
Šta znam i nije toliko do krste, društvo nam je generalno tako nekako podešeno i nisu za očekivati neki veći pomaci.Generalno ovde na krsti je problem,ogranicenje mozga pojedinaca,dakle jaka ogranicenja gde nekog ko ima drugačije mišljenje na sve gledaju spomenula sam već kako.....
Pade mi na pamet pitanje: Da li bi neke od njih želele da imaju tu energičnost?Naravno, stvar navike i kako si rodjena....nemaju sve žene po prirodi tu energicnost,drugačije poglede na svet I ostalo.

Pa trula fora,ipak nesto jebozovnijeU koju kategoriju bi takvog svrstali?
Ja msm da to muškarci osete,žene sa tom energijom....Ali nema se uvek ta energija,mislim da dodje sa godinama i zrelosti žene. Meni je recimo došla tek od 30 I zadnje dve godine ekstremno vlada..Pade mi na pamet pitanje: Da li bi neke od njih želele da imaju tu energičnost?
Tipa kao Lizzy Hale:
Pa i iz mog iskustva je prilično retka pojava kod naših žena, a zaista sam ih solidan broj upoznao.Ja msm da to muškarci osete,žene sa tom energijom....Ali nema se uvek ta energija,mislim da dodje sa godinama i zrelosti žene. Meni je recimo došla tek od 30 I zadnje dve godine ekstremno vlada..
Mogu da odgovorim na pitanje tek kad mi se statističar vrati sa godišnjeg .Pitanje za dame:
Šta kod vas bolje prolazi kada je flert u pitanju?
bezobrazno/smelo ili romantično/nežno