Da li je to pištolj ili ti je samo drago što me vidiš?

Postoje dve vrste flerta:
onaj koji se očekuje, nežan i romantičan
i onaj drugi:
iznenadan, bezobrazan, otkačen, pun samopouzdanja, originalan, gde se zapitaš:
au jbt pa ovoga nema ni na filmu?

1. Koji je najbezobrazniji, ali ipak prihvatljiv način na koji je neko flertovao s vama?
2. Po vama — gde je granica između hrabrog flerta i neprimerenosti?
3. Šta je najveći „hit“, a šta najveći „promašaj“ koji ste videli u flertovanju?

Flert je igra, kada kazes bilo sta a ta osoba ti se smije znaci da je ta osoba zaljubljena u tebe sve i da je najveci majstor flerta i ono da je player tu pokaze svako lice,tipa kazes nesto sto uopste nije smijesno a ta osoba ti se nasmije znaj da to nikada glumiti nece

Hrabar nacin flertovanja je da stavis zeni ruku na butine a ako odes put vaginalnih odaja onda je to neprimjereno

Ja msm da to muškarci osete,žene sa tom energijom....Ali nema se uvek ta energija,mislim da dodje sa godinama i zrelosti žene. Meni je recimo došla tek od 30 I zadnje dve godine ekstremno vlada..
Pa i iz mog iskustva je prilično retka pojava kod naših žena, a zaista sam ih solidan broj upoznao.
Šta znam lično izbegavam žene bez te neke energije nekako mi daju married with children vajb, što se žena lavica tiče pa relativno ih je lako prepoznati u gomili one su te koje imaju incijativu 😉

Back