hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.255
i oni su se zavoleli srecno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
ja sam 99% uspesna ali i tvrdoglava i ne slusam instikt,samu sebe pa se uglavnom posle zeznem...80% sam uspesna...ovih 20 mi se desava u poslednje vreme...
ja sam 99% uspesna ali i tvrdoglava i ne slusam instikt,samu sebe pa se uglavnom posle zeznem...
Svi smo mi generali poslije bitke .
A zajebemo se ~samo tako !
99% , а?

napisi brate...slobodnoНаписао бих нешто, али сам рекао да ћу бити џентлмен..
napisi brate...slobodno
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
neke je bas lako povalitiИма ги разне... И оне које се не дају одмах провалити и оне које се одмах провале. Свеједно, пре или после - кад тад се све повале, пардон провале!![]()

![]()

![]()

ma ti si umetnicki film, niko dobar, svi losi, a i oni nisu bas losi, nema kraja, nema izlaza, i dobije neku nagradu