- Poruka
- 50.593
Vratila sam vas na fabrička...nije to loše...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

100% sam u pravu..a drugaricu je sramota da ti kaže istinuVeruj mi da nisi u pravu. Pričao sam i sa drugaricom koja to voli pa voli. Ti možeš da pričaš samo u tvoje ime jer nemaš ni telo ni um ni iskustvo drugih osoba. To što se tebi nešto sviđa ili ne sviđa ne mora da važi za druge.

Ako ti kažeš...100% sam u pravu..a drugaricu je sramota da ti kaže istinu
jer je ovo šugavo vreme nametnulo poremećen narativ o tim stvarima...![]()

Ko moja prababa što nije volela kupus da jede.
Siti se naj'liI'te u dupe.![]()
Al zato je drala alana ko mače muškatlu?Ko moja prababa što nije volela kupus da jede.
Kažu legende da je tu isto došlo do evolucije, ne moraš da ga guraš više, sad ga sama usisa ko tolstolobik rovca.Previše je dragocen da ga tamo guram
ma da, iz koliba koju su delili sa kozama, sa ognjištem na sred sobe, de se fenjer i lampa gasila u 5 da se ne troši gas, došli u dedinjske vile sa kaminom i lusterima ,duvali u sijalicu da je ugase,kenj..li iza kuće jer"đe ću to radit ukući"i svašta nešto kad su se prvi put sreli sa civilizacijomSrpkinje iz Srbije su jedva dočekale srbo-prečanske oslobodioce 1944.Prvi put su tad vidjele obrijane i zgodne muškarce.![]()
ti se u stvari hvališ ovde kako te lepo služi slušni aparatEto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.
Baš tako. Nisi ona.Ja ti nisam drugarica i kažem ti ono što jeste...žene te gadosti rade zbog vas ne zbog sebe...

zavisi, licno poznajem osobu kojoj je to skroz super. Al vecina verovatno da.Ja ti nisam drugarica i kažem ti ono što jeste...žene te gadosti rade zbog vas ne zbog sebe...
Razmisliću, da ne žurim sa odgovorom i sve.Eto, čujem svašta ovih dana, kažu da čak i starije žene sve više upražnjavaju, kažu moderno, a čak i ne vole. Pitanje za ozbiljno razmišljanje.