To je to...

nemam ni smisao osim da buljim u to non stop i da se nerviram, a nit im pridjem, nit radim nesto trece, samo tako buljim i nerviram se. eh eto ga umetnicki zaplet. ponekad sam kao kul drugarica, evo malopre

e ali moze i obrnuto, neko misli da si neki super film i onda provali da si onako bez veze limunadica. mada meni us limunade super.

Limunade su najbolje ,ne očekuješ ništa a često te zapanje kvalitetom ,umesto ovih dubokih umetničkih filmova ,koji zarade toliko Oskara i svi pričaju kako je film kul i pričaš i ti da ne ispadneš primitivan, ali kad nekog pitaš posle 5 godina o čemu se uopšte radi u filmu svi se češkaju po glavi.Ja sam morao da proguglam da se prisetim Spasavanja redova Rajana.
Dok mi je u još živom sećanju Otkačeni profesor sa Edijem Marfijem .z:)

Najbolja scena ,mada je teško izdvojiti, je kad se probudi i vidi da je smršao i ode da kupi krpice i sledeća scena, đuskanje u nekom aerobik klubu u trikou uz pesmu I feel good. :hahaha:

The-Nutty-Professor-moviepageimage.jpg

Poslednja izmena:
Posmatranjem osobe znam bas da pogrijesim , jer fizicki izgled zna da zavara , pogotovo sto smo slabi na ljepotu .
Kad razgovaram , onda sam vec jak u procjeni , posto znam da citam izmedju redova .
Forumi su mi dosta zgodni da procjenim ljude , jer dosta analiziram njihovo pisanje . Neki daju diplomatske
odgovore i ti su mi posebno interesantni , mada su za procjenu i najtezi .

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znate:think: Da li se prevarite u proceni :aha:

pa obicno znam u sta ulazim...mislim posle mi djavo kriv ne moz reci nisi znala
al poslednji put sam se tako zaebala, znaci predstavu nisam imala..i otad rekoh ne dajem vise nikom nikakav savet,kad covek moze da bude tako glup
i nikad to sebi necu oprostiti...ne zbog greske kao greske vec sto sam dopustila sebi da budem u vezi sa sustinski kvarnim i losim covekom,po prvi put
a sustinski los covek nije neko ko je nekad prekrsio moralne ili bilo kakve drustvene norme...nego neko ko je zaista necovek
pri tom sam mislila da je divno i posteno stvorenje, dobro na lebac da ga mazes :) a sta sad nisam mnogo omasila u proceni :rotf:

pa obicno znam u sta ulazim...mislim posle mi djavo kriv ne moz reci nisi znala
al poslednji put sam se tako zaebala, znaci predstavu nisam imala..i otad rekoh ne dajem vise nikom nikakav savet,kad covek moze da bude tako glup
i nikad to sebi necu oprostiti...ne zbog greske kao greske vec sto sam dopustila sebi da budem u vezi sa sustinski kvarnim i losim covekom,po prvi put
a sustinski los covek nije neko ko je nekad prekrsio moralne ili bilo kakve drustvene norme...nego neko ko je zaista necovek
pri tom sam mislila da je divno i posteno stvorenje, dobro na lebac da ga mazes :) a sta sad nisam mnogo omasila u proceni :rotf:
bar si to na kraju videla,bolje ikad nego nikad....bar nije kasno....:)

Ako dovoljno dugo obratim pažnju gubim prvobitno dobru procenu.
Gotovo kao gledanje sapunskih serija.Na početku si iznad situacije a onda vremenom počinješ da pratiš priču dok ne dođeš do toga da počinješ da uočavaš prikrivenu umetničku dimenziju serije koju nisi odmah spazio ,dok na kraju ne počneš da saosećaš sa junacima serije i kuneš negativce i raduješ se kad dobro pobedi .z:)
prvobitna procena je ona prava u vecini slucajeva pa i kod mene....ali kasnije obicno se promeni misljenje i onda bude promasaj ili ono pravo...

uglavnom me ne prevari prvobitni osecaj, desi se da to odbacim negde sa strane ali pre ili kasnije se potvrdi tacnost, u smislu da neka osobina drassticno boji neciju licnost
ali nista nije crno i belo, nekad su bile takve okolnosti da smo imali prilike da vidimo samo ruznu ili samo lepu stranu nekog bica...i da mu olako prilepimo etiketu

a ljudi su ipak slozena i cudna stvorenja...treba im dati sansu, prvenstveno zbog sebe, ako nista drugo moguca su svakva simpaticna ili dramaticna iznenadjenja..,zivot bude zanimljiviji..
preterani oprez i nepoverljivost smaraju, i udarac glavom u zid ne znaci smak sveta

Poslednja izmena:

Back