hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
svaka ti cast kad razmatras redova rajana u sedam ujutro, valjda si sad ustao. idem laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ali moze i obrnuto, neko misli da si neki super film i onda provali da si onako bez veze limunadica. mada meni us limunade super.

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
tj. posle umem sama sebe da obmanjujem..Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
a sta sad nisam mnogo omasila u proceni 
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
![]()
bar si to na kraju videla,bolje ikad nego nikad....bar nije kasno....pa obicno znam u sta ulazim...mislim posle mi djavo kriv ne moz reci nisi znala
al poslednji put sam se tako zaebala, znaci predstavu nisam imala..i otad rekoh ne dajem vise nikom nikakav savet,kad covek moze da bude tako glup
i nikad to sebi necu oprostiti...ne zbog greske kao greske vec sto sam dopustila sebi da budem u vezi sa sustinski kvarnim i losim covekom,po prvi put
a sustinski los covek nije neko ko je nekad prekrsio moralne ili bilo kakve drustvene norme...nego neko ko je zaista necovek
pri tom sam mislila da je divno i posteno stvorenje, dobro na lebac da ga mazesa sta sad nisam mnogo omasila u proceni
![]()

prvobitna procena je ona prava u vecini slucajeva pa i kod mene....ali kasnije obicno se promeni misljenje i onda bude promasaj ili ono pravo...Ako dovoljno dugo obratim pažnju gubim prvobitno dobru procenu.
Gotovo kao gledanje sapunskih serija.Na početku si iznad situacije a onda vremenom počinješ da pratiš priču dok ne dođeš do toga da počinješ da uočavaš prikrivenu umetničku dimenziju serije koju nisi odmah spazio ,dok na kraju ne počneš da saosećaš sa junacima serije i kuneš negativce i raduješ se kad dobro pobedi .![]()
neke je bas lako povaliti![]()
![]()

![]()
takav je slucaj i kod menene prevarim se u proceni nikada,ali se prevarim kasnije jer ne poslusam sebe i pomislim da mozda nisam u pravu

takav je slucaj i kod mene![]()
pomislimo da gresimo pa damo sansu necemu sto ne bi trebali i na kraju vidimo da smo bili u pravu. a mozda propustimo i pravu stvar jer mislimo da gresimo.... znaci prvi utisak je naj bitniji i treba ga poslusati.sad sam procitala poruke drugih,izgleda da svi imaju isti problem... naravoucenije uvek pratiti prvi osecaj
pomislimo da gresimo pa damo sansu necemu sto ne bi trebali i na kraju vidimo da smo bili u pravu. a mozda propustimo i pravu stvar jer mislimo da gresimo.... znaci prvi utisak je naj bitniji i treba ga poslusati.
![]()
prilicno sam uspesna ...... nisam sponzorusa samo se salim 
pametno....samo ne trebas biti bas toliko iskrena...nesto treba i precutatisa procenom pocnem od automobila i pratece opremeprilicno sam uspesna ...... nisam sponzorusa samo se salim
![]()

![]()