To je to...

Ретко, али дешавало се.. Мсм сматрам да лажу људи који на ово одговоре ''нисам никад'' .. Мада више ми се дешава да мислим да је неко ок па да испадне будала, него да помислим да је будала па да испадне ок..

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znate:think: Da li se prevarite u proceni :aha:

Kako kad...i kad se zeznem u procjeni, sama sam se zeznula, (pod)svjesno sam stavila ruzicaste naocare... :cistinaocare: ...ne opterecujem se procjenom, nikakava tragedija...sigurno su mi i ti "pogresni" trebali u nekom momentu...kako zracis, tako privlacis...

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znate:think: Da li se prevarite u proceni :aha:

pa nikad ne pogrešim previše.
naravno, uvek posle iskrsnu neke mane ili vrline i uopšte osobine koje se ne mogu za kratko vreme uočiti.
recimo, skapiram odmah kad je neko ljigavi prepotentni drqadžija od kojeg valja pobeći što pre.
i onda se zaljubljujem u takve:lol:

pa nikad ne pogrešim previše.
naravno, uvek posle iskrsnu neke mane ili vrline i uopšte osobine koje se ne mogu za kratko vreme uočiti.
recimo, skapiram odmah kad je neko ljigavi prepotentni drqadžija od kojeg valja pobeći što pre.
i onda se zaljubljujem u takve:lol:
znaci glavom kroz zid..:lol: iste greske i ja pravim:dash:

ne, ali procena je samo delimicno posto moras i da se upoznas s nekim malo vise, nije da je ta procean sve, moras nekad dati sansu
ne moras, ali greska je ako je tako, ok intuicija ali nije to bog

Back