Egreta27

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • http://2.***************/-hOiwGA2inxQ/TaaYFF-l_8I/AAAAAAAACDk/qn8KpDknoIU/s1600/Easter+Chicks.jpg
  E pa testo je kao za princes krofne, samo što su sitnije, unutrašnjost puniš nekim filom, sa sve pnim špricem i takooooo :)
  Uh...ćuti...dobro je što je samo dim bio(iako sam jedva i od njega opstala, koliko je gušilo)...definitivno sa strujom nemam sreće...evo sada ni se posuda zalepila za ringlu-barila sam jaja....***..zaboravim sve kada sednem za komp :(

  jutros je i u susednoj zgradi bilo intervencije policije ...starije komšinice sukobile su se...jedna tvrdi da joj druga baca zemlju na prag..pa je tukla ovu drugu , koja je slabija i sva krvava odvedena da je lekari saniraju,.

  ***...kao da je u vazduhu neko shit...
  u ***..skoro napravih požae...stavila sam tost u rernu na 250 ° da napravim dvopek i---------zaboravila.
  dimčuga..ne može da se diše...*** JEDVA sam izluftirala :( :roll::dash:

  Kosa je lepa boja...imaš dobar kvalitet i gustinu...a dužina..pa šta?..imaš marame...repići..rajfovi prelepi..sa kamićcima itd...ma..možeš sve šta voliš :)
  pile...kosica će ti se ovako oporaviti (možeš da dodaš i ricinusovo i malo bademovog ulja u žumance...videćeš već...biće divan rezultat. A čoko piling je extra..ja ga držim u teglici i po potrebi se "trackam" :) No onaj sa uljem i šećerom - obavezno primenjuj...koža je nahranjena i danima svilena :)
  Mišu...KAKO je uspela "operacija" kosa?..el "pacijent" zadovoljan ? :hahaha: :cmok2:
  :heart:

  Super draga moja...Glinu imam za lice...mada ono žumance+ maslinovo+ricinusovo ulje..je genijala za lice :) 15 min i isprati .
  Hvala pile...probaću sa pantenolom...NE ZABORAVI još jednu maski za telo:

  možeš da je držiš u teglici od kreme, pa koristiš po potrebi)
  2 kašike čpkolade u prahu
  2 kašike meda
  2 kašike palente
  to je sve. FAntazija za telo...to možeš da nosiš sa sobom svuda gde putuješ..navlažiš kožu i naneseš trljanjem..koža je kao svila :) :heart:
  eee ne zaboravi da staviš PP prašak u šamponiranje kose...nekoliko puta je operi i obavezno malo balzama koji se ne ispira...ili onih silikonskih kapi :cmok2: Videćeš KAKVA je kosa :)

  A za telo: piling; maslinovo ulje + šećer krupniji...celo telo--i stopala trljaj..operi klasično. Buš videla KAKVA je koža :) :heart:
  ....znam za sklekove, al ne mogu da ih radim ne drze me ruke..:lol:., ,mozda dok skinem jos koji kg, budem mogla..:D
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top